Αλλά, επανέρχομαι στο Hegel να ρωτήσω εάν κάποιος έχει φρέσκιες εντυπώσεις ?
Λοιπον το Σαββατο! πηγα κ το ακουσα! Πολυ καλο δεν καταλαβαινα διαφορα απ το cd player! To ακουσα με τον hegel h100 k proac d15 ειδικα σε jazz παρα πολυ ωραιο το ακουσμα!
Πηγη ηταν το λαπτοπ μου κ ακουσα διαφορα ειδη μουσικης mp3 αλλα κυριως wav , κ ειχα κ ενα cd k ακουσα απο cd palyer της hegel ( το ιδιο τραγουδι κ σε λαπτοπ) κ δεν καταλαβα διαφορα ! μεταξυ mp3 k wav κ με πηγη το λαπτοπ εγω τουλαχιστον καταλαβα μεγαλη διαφορα στον ηχο , πoλυ ''στεγνο '' το mp3!Η πηγή ήταν player ή υπολογιστής;
Γενικά δεν το πολυκαταλαβαίνω το σχόλιό σου...Αν δεν καταλαβαίνεις διαφορά από το player τότε γιατί να το αγοράσεις το DAC...; Και σε σχέση με ποιο player, της Hegel ή άλλο; Γιατί νομίζω ότι τα players της Hegel κάνουν upsampling ούτως ή άλλως.
Αν θες πες μας καμμιά κουβέντα παραπάνω...:singer:
Test στον Ήχο αυτού του μήνα (Φεβρουάριος 2010 - τεύχος 443).
Βαθμολογία 4,6 με άριστα το 5... όχι ότι προσωπικά παίρνω τις βαθμολογίες του Ήχου στα σοβαρά. Απλά είναι ενδεικτικές.
Λέει όμως κάτι για μεταλλικό ήχο και κάτι άλλα προβληματάκια στίς υψηλές συχνότητες.
Μάλιστα...μεταλικός ήχος....τι σημαίνει αυτό?
Καθαρός? Κρύος? Ουδέτερος? Ψυχρός? Αχρωμάτιστος?
Mάλλον τσίγκινος θέλει να πεί ο ποιητής.
Αν και είναι αντιφατικός από την μιά του βάζει υψηλή βαθμολογία (να μην χάσουμε και την διαφήμιση) και από τη άλλη υπονοεί ότι τον κούρασε ο ήχος του.
Το Dac chip που φοράει είναι το AD1865 και πάει περισσότερο πρός την ακρίβεια αναπαραγωγής και λιγότερο πρός τον χρωματισμένο ήχο.
το benchmark το ακουσα στην προηγουμενη εκθεση high end να παιζει με τα atc 50 τα ενεργα οποτε ειχε και τον ρολο προ. τοτε ειχα ενθουσιασθει με την ακριβεια του ηχου και την αναλυση και την τρομερη ταχυτητα του ολου συστηματος δεν μπορω να αποκλεισω ομως (επειδη η ακροαση εγινε χρησιμοποιωντας ενα cd demo νομιζω ηταν το κ2 δεν θυμαμαι και τι αλλο συμπεριελαμβανε ο τιτλος του ) οτι θα υπηρχε σε μακροχρονιες ακροασεις και μια καποια κοπωση και καποια σκληραδα στον ηχο του .όσοι υποστηρίζεται το Benchmark το έχετε ακούσει όλοι κι έχετε ενθουσιαστεί ή απλώς είναι μια ωραία φήμη που υπάρχει από στόμα σε στόμα?
εγώ το έχω ακούσει και δεν με έχει εντυπωσιάσει. Το βρίσκω καλό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τα λεφτά του.
το οτι ειχε μικρη ελειψη σωμάτων το ακουσες?
την πσιφιακιλα ?
μυθος ειναι τελικα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.