Helios HVD2085 DVDp 1080p παρουσίαση/σχόλια

Πάντως κι απο τις φωτογραφίες φαίνεται στα 1080p να έχει την καλύτερη ποιότητα.
 
panosxgr said:
Καλά, Μιχάλη, φαίνεται όντως καταπληκτικό.:music-smiley-005:
Φυσικά παίζει ρόλο και η τηλεόραση, που είναι true HD. Στα 720p και 1080i είχε καλή απόδοση?
Από ότι βλέπω στο επίσημο site το έχουν 30$ φθηνότερα. Λες???
Γιατί είμαι μεταξ'υ αυτού, του Pioneer 696 και του Snazio.
Το έχουν φθηνότερα αλλά χρεώνουν τα μεταφορικά που είναι 80 περίπου δολλάρια αν κάνεις πως το παραγγέλνεις ! Οπότε είναι λίγο ακριβότερο.
Αν είναι καλύτερο από το Snazzio ή το 696, δεν το ξέρω γιατί εκείνα δεν τα έχω δει να παίζουν. Αν θες να παίζει divx τότε κοιτάς για αυτά, όχι το helios γιατί δεν τα παίζει. Έχε το υπόψην αυτό.
 
Last edited:
panosxgr said:
Πάντως κι απο τις φωτογραφίες φαίνεται στα 1080p να έχει την καλύτερη ποιότητα.

Πράγματι στα 1080p είχε την καλύτερη απόδοση, ίσως γιατί είναι κ το πάνελ της ΑΜΟΙ 1080p. Κ στα 720p έπαιξε πολύ καλά πάντως. Το καλό είναι ότι έπαιζε πολύ καλά κ στις άλλες αναλύσεις που υπολογιστή στυλ, δλδ 1024v768 κ 1280v1024. Έχει κ άλλες αναλύσεις αλλά είναι υποδεέστερες.
 
Ναι, θέλω να παίζει DivX/XviD, γιατί έχω πολλές ταινίες σε αυτή τη μορφη...Δηλαδή με τα μεταφορικά θα μου έρθει πάλι κοντα στα 160-170€. χμμμμ...Αλλά αφού δεν παίζει DivX, τότε μάλλον θα πρέπει να το απορρίψω.
Μια άλλη ερώτηση Μιχάλη. Η θέση του καναπέ δεν είναι λίγο μακρία για αυτές τις ίντσες? Γιατί από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι λίγο, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
 
panosxgr said:
Ναι, θέλω να παίζει DivX/XviD, γιατί έχω πολλές ταινίες σε αυτή τη μορφη...Δηλαδή με τα μεταφορικά θα μου έρθει πάλι κοντα στα 160-170 . χμμμμ...Αλλά αφού δεν παίζει DivX, τότε μάλλον θα πρέπει να το απορρίψω.
Μια άλλη ερώτηση Μιχάλη. Η θέση του καναπέ δεν είναι λίγο μακρία για αυτές τις ίντσες? Γιατί από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι λίγο, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.

Η σαλονοτραπεζαρία είναι λίγο μεγάλη, 10*4 περίπου κ ανοίγει πίσω μου στα 5,5 περίπου μέτρα. Ο καναπές είναι κάπου στην μέση, η τηλ είναι πιο μπροστά από τον τοίχο όπως φαίνεται κ στην φωτό. Για εμένα είναι μια χαρά. Δεν είναι σινεμά βέβαια!
 
Δεν είπα για σινεμά. Την μπαλίτσα σου την βλεπεις ανέτα? Αυτό με ενδιαφέρει.
 
Μιχαλη καλοριζικο!!

Επειδη σκεφτομαι να κανω ακριβως την ιδια αγορα (δηλαδη LCD AMOI 37'' και το DVD Helios) εριξα μια ματια στο site του σημερα και το δινουν 30$ off δηλαδη στα 169$. Αλλα μαλλον χωρις την προσφορα που το πηρες εσυ δηλαδη δωρεαν μεταφορικα.
 
Πράγματι είναι 30 δολλάρια φθηνότερο αλλά τώρα χρεώνουν τα μεταφορικά γύρω στα 80 δολλάρια οπότε είναι ελαφρώς ακριβότερο.
 
Μιχάλη, από τελωνείο δεν υπάρχει φόρος? Μια φορά θυμάμαι που παράγγειλα κάτι απο Αμερική και μου ήρθε μια καμπανιά στο τελωνείο!!!
 
panosxgr said:
Μιχάλη, από τελωνείο δεν υπάρχει φόρος? Μια φορά θυμάμαι που παράγγειλα κάτι απο Αμερική και μου ήρθε μια καμπανιά στο τελωνείο!!!
Δεν θυμάμαι αν το ανέφερα ήδη, αλλά η αποστολή γίνεται από τις αποθήκες τους στην Αγγλία οπότε δεν υπάρχει τελωνείο! :grinning-smiley-043
 
Απο τις φωτο φαινεται οτι η ΑΜΟΙ εχει πραγματι φοβερη εικονα. Φαινεται οτι εκανες καλη αγορα Μιχαλη.Το παντρεμα των Κινεζουλων πετυχε.Καλες θεασεις και να μας ενημερωνεις για τυχον προβληματα.
 
Απάντηση: Re: Helios HVD2085 DVDp 1080p παρουσίαση/σχόλια

Σάββας Σ. said:
Απο τις φωτο φαινεται οτι η ΑΜΟΙ εχει πραγματι φοβερη εικονα. Φαινεται οτι εκανες καλη αγορα Μιχαλη.Το παντρεμα των Κινεζουλων πετυχε.Καλες θεασεις και να μας ενημερωνεις για τυχον προβληματα.
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Μέχρι στιγμής ο γάμος είναι ευτυχισμένος...! :Banane0: Για οτιδήποτε στραβό εδώ είμαι κ να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθεις.
 
ΤΑΣΟΣ ΛΕΝΤΖΑΚΗΣ (tasos75) said:
και παλι μπραβο μιχαλη για την παρουσιαση :grinning-smiley-043
αντε να δουμε την επομενη αγορα και παρουσιαση :Banane0:

Ευχαριστώ Τάσο. :ernaehrung004:
Πρέπει να κόψω λίγη φόρα βέβαια με τις αγορές μου γιατί με βλέπω στο τέλος στον Κορυδαλλό...! :flipout:
 
Μιχάλης Κορ. said:
Τέλος εδώ φαίνεται το συστημά μου όπως παίρνει μορφή σιγά-σιγά καθώς το χτίζω ακόμα στο νέο μου σπίτι. :award:


systemall.jpg

Καλορίζικα και καλές θεάσεις Μιχάλη.

By the way, κεντρικό δεν χρησιμοποιείς;