Hell on Wheels [AMC]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Hell on Wheels

Εγώ θα έλεγα ΟΛΗ η 2η σαιζόν ήταν υποτονική. Περιφέρονταν για να περιφέρονταν.

Το δυσάρεστο είναι ότι στην θέση του ξεκινάει η άαααααααλλη μούφα...... ζομπομούφα.

Last edited:
Re: Hell on Wheels

Συμφωνώ οτι όλη η σαιζόν ήταν υποτονική και ασύνδετη αλλα απο το φινάλε περίμενα περισσότερα. Οι αντιδράσεις του Βο στο τέλος ήταν το λιγότερο άστοχες.
Βρίσκει νεκρή την αγαπημένη του και δεν αντιδρά καθόλου.
Η σκηνή με τον Swede στη γέφυρα, μου έδωσε την εντύπωση οτι είχαν βγει βόλτα για χαλαρή κουβεντούλα! Πέφτει ο άλλος στο ποτάμι και δεν βγάζει το περίστροφο να τον πυροβολήσει, τον αφήνει να φύγει!

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Μένει ανοιχτό αλλα, οπως έγραψα και πιο πάνω, η σειρά θα είναι πολύ διαφορετική αν συνεχιστεί.

Παντως ευκολα τελειωνε εδω η σαιζον ετσι οπως τελειωσε.

Αν ειχε ολοκληρωσει και την εκδικηση του που την "ξεχασε" δεν θα περιμεναμε τιποτα αλλο.

Και εγώ απογοητεύτηκα από τη δεύτερη σαιζόν! Σενάριο τελείως αδιάφορο, και ο πρωταγωνιστής φαίνεται να ξέχασε τον αρχικό σκοπό του και έγινε δημόσιος υπάλληλος για τον σιδηρόδρομο!

Απάντηση: Re: Hell on Wheels

Αχρωμο επεισόδιο.Ειδικά οι σκηνές με τους Ινδιάνους ήταν τόσο ψευτικές που κάνανε μπαμ από μακριά ....

Πραγματι ηταν πολυ κακογυρισμενο στις σκηνες με τους ινδιανους....Λες και εβλεπες ντοκυμαντερ β διαλογης....

Αν και δεν γνωριζω την πολεμικη τακτικη των ινδιανων μου κακοφανηκε που μες το σκοταδι επιτιθεντο με πυρσους...

Re: Απάντηση: Hell on Wheels

Αρα θα χει και τρίτη σαιζόν; :bang:

Καλό κουράγιο, το AMC παρήγγειλε και τρίτη σαιζόν 10 επεισοδίων
cowb.gif

Μπορει να ξαναρθει στο υφος της πρωτης σαιζον. Ποτε δεν ειναι αργα για να ξαναβαλεις το τραινο στην ισια ραγα :D

Ειμαι περίεργος να δω πως θα συνεχίσουν την ιστορία. Δύο κεντρικοί χαρακτήρες έχουν φύγει, με ποιον θα συγκρούεται τώρα ο Βο;

Ειμαι περίεργος να δω πως θα συνεχίσουν την ιστορία. Δύο κεντρικοί χαρακτήρες έχουν φύγει, με ποιον θα συγκρούεται τώρα ο Βο;

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ μόλις έμαθα ότι θα υπάρξει και τρίτη σεζόν.

Ειτε με τον Ντουραντ ειτε θα τελειωσει επιτελους την εκδικηση του.

Ειτε με τον Ντουραντ ειτε θα τελειωσει επιτελους την εκδικηση του.

O Ντουράντ δεν είναι στο κελί 33;

Μήπως κάνουν κάτι οι πολιτικοί φίλοι του και βγει; Η σύζυγος τι απέγινε;

Τελικά μπορεί να μείνουμε με την απορία...

Η τύχη της 3ης σαιζον δεν έχει ξεκαθαριστεί μετά την αποχώρηση πρώτα των δημιουργών της σειράς Joe και Tony Gayton και τώρα του showrunner John Shiban. Το AMC ανακοίνωσε την 3η σαιζόν περιμένοντας οτι ο Shiban θα κατάφερνε να την φτιάξει χωρίς τους Gayton αλλα το σχέδιο δεν λειτούργησε.

Για φαντάσου...

Υπέθετα οτι μπορει να είχε βασιστεί ο χαρακτήρας σε πραγματικό πρόσωπο αλλα δεν περίμενα να χρησιμοποιήσουν το πραγματικό του όνομα.