Hellas Sat HD τελικα σε Conax

Χρήστο νομίζω ξανασυζητήθηκε στο (πονεμένο) θέμα "Euro 2008 HD απο τον Hellas Sat"
Αυτό ανακοινώθηκε στα πλαίσια της Anga Cable.

Απ όσο γνωρίζουμε αφορά μόνο τα HD καναλια. Η επίσημη ανακοίνωση πραγματι εγινε στην Anga αλλά ειχε διαρεύσει και νωρίτερα

Ενα σατανικό σενάριο θα είναι να βγάλουν δέκτες Kaon ολόιδιους με το DigitAlb αλλά να είναι παντρεμένοι ο καθένας με την κάρτα του.
Και όποιος συνδρομητής digitalb θέλει hellas sat HD να ξαναγοράζει τον ίδιο δέκτη :bigcry:

Ενα σατανικό σενάριο θα είναι να βγάλουν δέκτες Kaon ολόιδιους με το DigitAlb αλλά να είναι παντρεμένοι ο καθένας με την κάρτα του.
Και όποιος συνδρομητής digitalb θέλει hellas sat HD να ξαναγοράζει τον ίδιο δέκτη :bigcry:
μα πολύ σατανικό αυτό το σενάριο.....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Hellas Sat HD τελικα σε Conax

Εχασα επισοδεια φαινεται. Ευχομαι μονο να υπαρξει λυση λειτουργιας της καρτας σε δεκτη της επιλογης μας.
Δεν τρέχει τίποτα Χρήστο. Εδώ έχουν χάσει επεισόδια αυτοί που χορηγούν τις άδειες και αυτοί που σχεδιάζουν τις μεταδόσεις (βλέπε Euro 2008)

Το ειχα σκεφτει και εγω αυτο που λες...τα μεγαλα πνευματα συναντώνται...:flipout:

Επειδη ομως μπηκε και η Deutche Telecom στη μεση προβλεπω ο δεκτης να ειναι απο Γερμανια μερια.

To πλεονέκτημα είναι ότι θα έχεις ανταλλακτικά, το μειονέκτημα είναι ότι με το ένα R/C θα ανοίγουν και οι δύο δέκτες, θα αλλάζουν κανάλια κ.λ.π. ... κόλαση ..... Το έχω πάθει με μια LG TV και ένα Topfield δέκτη. Αναγκάστηκα να αλλάξω δέκτη ( και όχι TV). :mad:

Αν και off topic το φαινομενο αυτο εχει παρατηρηθει και με LG τηλεορασεις σε συνδυασμο με Yu-ma-tu.