HellasSat σκοπεύετε?

HellasSat σκοπεύετε?

• Total voters
    0

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
22
Θεσσαλονίκη
Η ερώτηση είναι πολύ επίκαιρη.
HellasSat σκοπεύετε?
Η (επικείμενη) ανατολή της υψηλής ευκρίνειας στην Ελλάδα, σε τι κατάσταση μας βρίσκει?

Ας κάνουμε ένα poll να δούμε πόσοι απο εμάς σκοπεύουν σήμερα με σταθερό ή κινητό κάτοπτρο τον HellasSat και πόσοι είναι έτοιμοι να τον ασπαστούν στο εγγύς μέλλον.

Οι απαντήσεις που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι εξής:

Ναι, σκοπεύω ήδη HellasSat (με σταθερό ή κινητό κάτοπτρο)
Οχι, και δεν πρόκειται, γιατί μου είναι αδιάφορος.
Οχι, αλλά λόγω HD θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.
Οχι, αλλά λόγω HD θα συντονιστώ άμεσα.

Πάμε..

Ναι, σκοπεύω ήδη HellasSat (με κινητό κάτοπτρο)

η κανονική μου απάντηση θα ήταν "Οχι, αλλά λόγω HD θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά", δυστυχώς όμως οι 39E χτυπάνε στον τοίχο της γωνιακής πολυκατοικίας και είναι πολύ δύσκολο να μπει πιάτο στην ταράτσα (8οροφη πολυκατοικία με κεραμύδια).
αν πάω σπίτι μου τότε σίγουρα ένα μάτι θα κοιτάει και προς τα κει!!!

Οχι, αλλά έτσι και αλλιώς θα συντονιστώ άμεσα. Και HD να μην έχει , έχει MAD ΤV !

Περιμένω να γίνουν κάποια άλλα πράγματα ( aircodition - ψεκασμός ) και έπεται μετεγκατάσταση σε νέο σημείο + το νέο πιατάκι για τον hellas ... Στόχος από 2 δορυφόρους να πάμε στους 5 ή 6

Το μεγάλο πιάτο που είναι κινητό (2.40μ) τον φέρνει κάτω μια χαρά!! :music-smiley-005:

την κουρτινα 3...
μαλλον θα προσθεσω ενα 80αρι για hellassat k turksat....

Y.Γ Αν κ με τα γνωστα μου προβληματα δεν ξερω αν θα προλαβω να δω το world cup to 2010!!!:fahne90:(για το euro...Ουτε λογος!!:twoguns:)

Μεχρι στιγμης δεν, αλλα αν γινει πραγματικοτητα το ERT HD τοτε θα βαλω ενα πιατακι σιγουρα για τον ελληνικο δορυφορο.:fahne90: