Hello Berlin

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,827
Clermont-Ferrand, France
Παίδες κανόνισα να πάω μετά συζήγου στο Βερολίνο από 19 εώς 23 Φλεβάρη (το ξέρω ότι η Berlinale είναι νωρίτερα αλλά δεν μπορούσα λόγω κόστους). Θα μείνω κοντά στον σταθμό Strausberger Platz σε αυτό το διαμέρισμα http://www.myroomberlin.de/habitacion_alquiler_berlin.html Εάν έχετε να προτείνετε κάτι καθώς αν και κοσμογυρισμένος το Βερολίνο μου είχε ξεφύγει εώς τώρα.

Μόνο 2 άτομα αλλά τουλάχιστον για 2 μέρες. Εμένα για 4 νύχτες μου ήρθε 316 συν 25 για καθάρισμα. Κάθε επιπλέον άτομο είναι 10 ευρώ την βραδιά νομίζω.

berlin_tower_soccer.jpg

Ανεβειτε εκει πανω. Ειναι περιστρεφομενο εστιατοριο και καφετερια. Απιστευτη θεα ολης της πολης.

Να πάτε οπωσδήποτε στο νησί των μουσείων, φοβερά μουσεία, ελληνικά κομμάτια πάρα μα πάρα πολλά...
Επίσης, να πάτε στο charlies point, όπου έχει μουσείο μεγαλούτσικο με ανθρώπους που δραπέτευαν από την μία μεριά στην άλλη.
Για μπαράκια έχει αρκετά στην orranenburge (δεν ξέρω γερμανικά οπότε αυτό σίγουρα το έγραψα λάθος, έτσι κάπως προφέρεται), είναι οδός, έχει στάση μετρό, δεν θυμάμαι ποια από τις δύο γραμμές όμως πάει εκεί.
Alexanderplatz φυσικά θα πάτε κ θα κάνετε βόλτα, αφού εκεί κοντά θα μένετε άλλωστε.
Η kufunsterdam(συγνώμη πάλι για την ορθογραφία) είναι η κεντρική οδός με τα μαγαζιά κ τα εστιατόρια, με τον ζωολογικό κήπο στην μια μεριά κ τον αντιστοιχο σταθμό τραίνων, zoo station.
Αν θυμηθώ κ άλλα θα στα γράψω.
Θα περάσετε σούπερ, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το Βερολίνο, θα ξαναπάω σίγουρα.

Παίδες κανόνισα να πάω μετά συζήγου στο Βερολίνο από 19 εώς 23 Φλεβάρη (το ξέρω ότι η Berlinale είναι νωρίτερα αλλά δεν μπορούσα λόγω κόστους). Θα μείνω κοντά στον σταθμό Strausberger Platz σε αυτό το διαμέρισμα http://www.myroomberlin.de/habitacion_alquiler_berlin.html Εάν έχετε να προτείνετε κάτι καθώς αν και κοσμογυρισμένος το Βερολίνο μου είχε ξεφύγει εώς τώρα.

ΑΝ ΔΕΝ εχεις παει στο
DEUTSCHES TECHNISCHES MUSEUM
το οποιο βρισκεται μεσα στην Πολη και εχει στην εισοδο του μια παλια ντακοτα κρεμασμενη τοτε ΔΕΝ ειδες τιποτα !!!!

μετα επομενη σταση αεροδρομιο Μουσειο GATOW θα δεις αεροπλανα Β παγκοσμιου Μεσερσμιτ φοκερ Γουλφ κτλ,.....
και φυσικα Ρωσικα αεριωθουμενα MIG 21 κτλ,......

στο κεντρο εχει ενα Ιρλανδεζικο φοβερο μπαρακι ΛΑΙΒ απο τα καλυτερα ΕΒΕΡ !!!!!!!!!
ειναι εκει που εχει ενα Ρολοι με νερο ....... δεν θυμαμαι διευθηνση αλλα ειναι ακριβως κεντρο