Hello HD πακέτο FTA!!!

Mitsaras HD

New member
22 December 2008
36
Ξέρει κανεις γιατί όλο το ουγγρικό πακετο hello Hd στον Eurobird 9 ειναι ελέυθερο και για πόσο θα έιναι?

Γιατι γινεται αυτό; Διαφήμιση;

(Παρεμπιπτόντως, τύφλα να έχει η Nova-Είδα χτες τον "αγγλο ασθενή" και το "300" και ηταν καλύτερο και απο σινεμα)

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Hello HD πακέτο FTA!!!

Γιατι γινεται αυτό; Διαφήμιση;

(Παρεμπιπτόντως, τύφλα να έχει η Nova-Είδα χτες τον "αγγλο ασθενή" και το "300" και ηταν καλύτερο και απο σινεμα)

Ευχαριστώ

Τυχερακια!!!

Να χα και γω μια HD TV!!

Boys, αν έχεις δει the real thing (HD doubly surround digital) όλα τα άλλα είναι σαν ασπρόμαυρη TV...

Βλέποντας το σάββατο live όπερα HD dolby surround αλλα και το τελευταίο τριήμερο HelloHD, είμαι επειγόντως για SkyHD...

Καλη χρονια παιδια ...
Χμμμ ωραιο δωρο το Ηello HD ....Oσοι εχουν προσβαση στους 9Ε ας το εκμεταλευτουν ...

Παλι κλειστό. Τέλος οι γιορτές...

(...να τους στείλω ενα μηνυμα οτι εδώ εχουμε και ...Θεοφάνεια?)

Άσε...έπεσα απο μικρός στα σκληρά...

...πήρα το HD προ μηνός όντας άσχετος με δορυφορικά για να δω ενα HD feed στον Eutelsat W1 και έπεσα με τα μούτρα στην τέλεια εικόνα και χωρίς διαφημίσεις...

...για αυτό ζητώ κατανόηση...

(...και ειναι σαν απο κατσαριδάκι να μου έδωσαν λιμουζίνα σε αυτοκινητόδρομο!!!...και θέλω να οδηγάω ακόμη και αν δεν θέλω να πάω πουθενά...)

Πάλι ανοιχτό το Hello HD!!! Με μαθηματική ακρίβεια για τρίτη χρονιά ξαναανοίγει τις γιορτές. Αν τηρήσει την παράδοση...θα παραμεινει ανοιχτό και το τριήμερο χριστουγενων και πρωτοχρονιάς....