Hello HD!

Οπως τα λεει ο Γιαννης...και σε μενα επανηλθαν μόνα τους και το musicmax παιζει ελεύθερα ...νεες ουγγρικές επιτυχίες!

Το musicmax ελεύθερο τώρα σε HD στην 12034 V 27500 2/3
και το national geographic HD στην 11958 V 26400 2/3
Και τα δύο σε dvb-s2 8PSK

Παιδια χαζευα σημερα καποια πακετα που δεν ανοιγουν και παρατηρησα οτι στο HelloHD ο DM800 δεν βλέπει κανάλι ήχου σε κάποια κανάλια του πακετου οπως M1HD, Bebe tv HD,musicmax HD και επισης και σε κάποια αλλα SD καναλια...

Μπορείτε να τσεκαρετε και εσείς? Καλό θα ήταν να είχαμε αναφορές και με άλλους HD δέκτες γαιτί μου μυρίζει πρόβλημα DM800 γενικότερο

Ευχαριστώ

Το κάνει και σε μένα. Πήγαινε στο AUDIO και επέλεξε έναν άλλο ήχο πάτα ΟΚ και μετά ξαναπήγαινε και επέλεξε αυτόν που θες. Μάλλον τον αγγλικό φαντάζομαι θα θες ή κλείσε με το κόκκινο κουμπί τον AC3.

Και σε μενα το κανει και δεν τιθεται θεμα επιλογής άλλου, αφου πατωντας το audio δεν βγαζει απολύτως τίποτε. Στο Bebe TV βλέπω εικόνα, αλλά δεν έχω ήχο με τίποτε
Μαλλον ειναι θεμα καποιου διαφορετικού προτύπου μετάδοσης...

Και πως τα βλέπετε βρε παιδιά αυτά τα κανάλια και σας ενδιαφέρει ο ήχος? Αφού είναι κλειδωμένα με conax το τελευταίο σαν του DigiALB HD.

Και πως τα βλέπετε βρε παιδιά αυτά τα κανάλια και σας ενδιαφέρει ο ήχος? Αφού είναι κλειδωμένα με conax το τελευταίο σαν του DigiALB HD.

Το Bebe TV ειναι ελεύθερο (ή ήταν όταν το ειχα δει)

Ελεύθερο είναι ακόμα Φίλιππα, και ο ήχος στον Edision Argus αλλά και στο pc με αποκωδικοποιητή που υποστηρίζει AAC (cyberlink) ακούγεται κανονικά, χωρίς να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση...

Re: Απάντηση: Hello HD!

Ελεύθερο είναι ακόμα Φίλιππα, και ο ήχος στον Edision Argus αλλά και στο pc με αποκωδικοποιητή που υποστηρίζει AAC (cyberlink) ακούγεται κανονικά, χωρίς να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση...

Σωτο με τον edision ακούς ήχο χωρίς πρόβλημα; (Καλα οι pc cards δεν ειναι συγκρισιμες με δεκτες σε τετοια)
Αν ακούς...αλλο ενα μικρό μείον για την "γενιά των 450 ευρώ!" αφου ο Εντισιον ειναι και αρκετά φτηνότερος...
(Εννοω αν ακους αμεσα ή μεσα απο καποιον ενισχυτή...)

Ανετότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα με τον edision Φίλιππα (είναι συνδεμένος μέσω HDMI στην panasonic). Υποθέτω ότι και σε ενισχυτή με παρόμοια είσοδο πάλι δεν θα είχε πρόβλημα (ο ενισχυτής που έχω είναι ένας στερεοφωνικός diy, τον έχω αρκετά χρόνια).

ΥΓ. Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι ακριβώς ζητάς, έκανα μία δοκιμή και μέσω scart (χωρίς άλλη σύνδεση) και ακούγεται επίσης κανονικά ο ήχος, που σημαίνει ότι αποδιαμορφώνεται από τον δέκτη.

Άρα μάλλον καταλήγουμε ότι είναι πρόβλημα του Dm800 Που δεν υποστηρίζει AAC ήχο.....χμ....κακό αυτό