Re: Χέλπ, δεν δουλεύει το ψυγείο !
Το ψυγειο, κατα τις μετακινησεις, απο την μια πριζα στην αλλη, εμενε κλειστο για 5 λεπτα.
Αλλα και παλι, θεωρω οτι ... ηταν μικρο χρονικο διαστημα. Να ξαπλωθει το ψυγειο ? Γιατι να ξαπλωθει ?
Ο ιδιοκτητης του (που δεν εχει την συνδρομη καποιας οικογενειας) εχει και μια δισκοκηλη να προσεξει !
Tυροπιτακια και πιτσουλες, ερχονται σπιτι, ΜΟΝΟ οταν εχω επισκεψεις. Ο ιδιοκτητης δεν τρωει οτι περισσευει
απο θερμιδικα supernova. Αν το κανει, το κανει εξω σε καποια ταβερνα και τελευταια φορα που με τσιγκλισαν
(Θανασης και Γιαννης) .... δεν πηγα. Μπορει να ενδωσω καποια στιγμη αλλα θα πρεπει να συντρεχουν ....
extremely good reasons to give in.
Το ψυγειο, μπορει ΟΝΤΩΣ να ειναι στα τελευταια του .... και ας πηρε μπρος ξανα (με επιτυχια).
Απο την στιγμη που ΔΕΝ βρηκα την αιτια που ΑΡΧΙΚΑ το εκανε να υπολειτουργει, αυτη η ιδια αιτια,
καιροφυλακτει μεσα στα σωθικα του ..... :icon15:
Να καλεσω τεχνικο (ψυκτικο ?) για να μου εξετασει ΜΟΝΟ την πιθανη αιτια του κακου και να μου πει
"ξερετε η επισκεψη ειναι 40 ευρω" .... ειναι κατι που δεν καταπινεται ευκολα. ΑΝ ηξερα ακριβως ποια
ειναι η αιτια (αλλαγη φρεον, στεγανοποιηση, κλπ) θα ηταν πιο ευκολο. Αλλα και παλι ... η χρεωση
μιας αλλαγης φρεον, που μαζι με την τρυπα που πρεπει να βρεθει και στεγανοποιηθει, μπορει να
φτανει και το μισο της τιμης της αρχικης αγορας .... δεν συμφερει.
Ε .... θελω να τα κανω ολα, με σαλτο απο το ισογειο στον εβδομο οροφο .... (ζηταω πολλα ?)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Kαι κατι ακομα ....
Σαν καλος Κυρος Γραναζης που ειμαι

roud: παρατηρησα οτι οσο και να σκουπιζω με καθαρο πανακι τον καταψυκτη
μετα απο 20 με 30 λεπτα ... ξαναβγαζουν υγρασια οι εσωτερικες επιφανειες του καταψυκτη. :blink: Με το πορτακι
μονιμα ανοιχτο ! Πουρκουα ? :hmmmm2: Aφου οι επιφανειες ηταν στεγνες πριν 20 λεπτα ! ......