help! ειμαι για αγορα καινουριου προτζεκτορα?.

grc_dias

New member
12 February 2011
5
Καλημερα παιδια.ειχα αγορασει πριν αρκετα χρονια απο το πλαισιο τον προτζεκτορα Turbox pd-x631 ο οποιοσ και χαλασε(μου ειπαν απο το servise τους πος εχει βραχυκυκλωμα η πλακετα) σχεδον ολικη η ζημια 80% της αρχικης του τιμης!
Οποτε και αρχισα να ψαχνω για αγορα καινουριου. μετα απο ωρες ψαξιμο κατεληξα στον BenQ W1000+
Ας αρχισω τις ερωτησεις:
1ον:αν ξερει κανεις καποιον που να επισκευαζει πλακετες ι καποια λυση ωστε να μην μπω στην διαδικασια να αγορασω καινουριο ακομα.

2ον: αν δεν βρεθει λυση και αναγκαστω να αγορασω καινουριο (διαθετω κοντα στα 1000) ειναι οντως η καλυτερη επιλογη για Movies και κανα videogame?

3ον: αξιζει να αγορασω απλο
προτζεκτορα τωρα που βγαινουν οι 3D?

και 4ον: με μια προχειρη ματια πανω στουσ 3D επεσα πανω στον
BENQ MX-761 DLP 3D READY αξιζει? ξερει κανεις τιποτα για αυτον και γενικα για το 3D θεμα?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων. ελπιζω να με βοηθησετε. καλημερα και παλι. Γιωργος

Καλημερα παιδια.ειχα αγορασει πριν αρκετα χρονια απο το πλαισιο τον προτζεκτορα Turbox pd-x631 ο οποιοσ και χαλασε(μου ειπαν απο το servise τους πος εχει βραχυκυκλωμα η πλακετα) σχεδον ολικη η ζημια 80% της αρχικης του τιμης!
Οποτε και αρχισα να ψαχνω για αγορα καινουριου. μετα απο ωρες ψαξιμο κατεληξα στον BenQ W1000+
Ας αρχισω τις ερωτησεις:
1ον:αν ξερει κανεις καποιον που να επισκευαζει πλακετες ι καποια λυση ωστε να μην μπω στην διαδικασια να αγορασω καινουριο ακομα.

2ον: αν δεν βρεθει λυση και αναγκαστω να αγορασω καινουριο (διαθετω κοντα στα 1000) ειναι οντως η καλυτερη επιλογη για Movies και κανα videogame?

3ον: αξιζει να αγορασω απλο
προτζεκτορα τωρα που βγαινουν οι 3D?

και 4ον: με μια προχειρη ματια πανω στουσ 3D επεσα πανω στον
BENQ MX-761 DLP 3D READY αξιζει? ξερει κανεις τιποτα για αυτον και γενικα για το 3D θεμα?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων. ελπιζω να με βοηθησετε. καλημερα και παλι. Γιωργος

1. Εφόσον μιλάμε για τόσο σοβαρή βλάβη, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το σκεφθώ. Άσε που με το καινούργιο μηχάνημα θα έχεις αναβάθμιση στην ποιότητα της εικόνας σου κατακόρυφα (δεν υπάρχει σύγκριση)

2. Ο Benq είναι αρκετά δημοφιλής και τίμιο μηχάνημα για τα χρήματά του. Το ''καλύτερο'' γενικά σαν όρος δεν υπάρχει διότι ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και δίνει βαρύτητα σε διαφορετικά πράγματα. Άλλωστε, αν υπήρχε ένα καλύτερο, τότε οι άλλες εταιρείες θα είχαν κλείσει. Επίσης, σχετική είναι και η έκφραση ''κανά βιντεογκέιμ''. Οι πολλές ώρες παιχνιδιών σε μηχανήματα με τροχό, κουράζουν. Αν μιλάμε για 2ωρο-3ωρο, δεν υπάρχει πρόβλημα.

3. Αυτό εναπόκειται σε σένα και τις προτιμήσεις σου. Αν είσαι φαν του 3D και έχεις υλικό για αναπαραγωγή, πήγαινε σε 3D. Προσωπικά, το 3D δεν με έχει πείσει και λόγω περιορισμένης διάθεσης, αλλά, και λόγω τεχνολογίας, οπότε μένω στο 2D που μου αρέσει.

Αν τελικά κλίνεις προς τον Benq, ρίξε μια ματιά στα υπόλοιπα θέματα που έχουν ανοιχθεί στην κατηγορία για τον εν λόγω προβολέα. Θα σου λυθούν πολλές απορίες σχετικά με το στήσιμό του, τις ίντσες, τις αποστάσεις θέασης κ.λ.π.

Πρωτα απ'ολα να σε ευχαριστησω για το ενδιαφερον σου και τον χρονο σου! κοιτα δεν ειμαι fan του 3D απλα επειδη δεν ξερω και πολλα απο προτζεκτορες ελεγα μηπος και ο συγκεκριμενος ειναι εξισου καλος με τον 1000+ δηλαδη να βλεπω με την ιδια ποιοτητα στα 2D και να μπορω να βλεπω και κανα 3D που και που. οσο για τα games που προανεφερα για τοσο τον θελω κανα 2-3ωρο. ευχαριστω και παλι!