Help!!! Για αγορά τηλεόρασης 42"

nobody_g4

New member
4 December 2014
7
Καταρχήν εύχομαι υγεία σε όλα τα μέλη!!!

Νέο μέλος στο forum και θα ήθελα να ξεκινήσω με το άνοιγμα αυτού του νέου θέματος.

Σκέφτομαι να κάνω αγορά μιας τηλεόρασης 42" (μέγιστη διαγώνιος λόγω περιορισμένου χώρου) και όπως πολύς κόσμος έτσι και εγώ έχω μπερδευτεί ανάμεσα στα τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ταβάνι στην τιμή έχω τα 550 , αλλά αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για την απόκτηση μιας τηλεόρασης, ώστε να μην "κλάψω" το ποσό που σκέφτομαι να δώσω. Οι περισσότερες ώρες που περνάω βλέποντας τηλεόραση είναι όταν έχει αγώνες ποδοσφαίρου (βλέπω φανατικά μπάλα). Επειδή είμαι συνδρομητής του OTE TV τα ντοκυμαντέρ και οι ταινίες έχουν επίσης ιδιαίτερη σημασία και με τα πολλά HD κανάλια, champions league, europa league κτλ που θα προσθέσει από του χρόνου καταλαβαίνετε πως ο χρόνος που θα αφιερώνω στην τηλεόραση θα είναι αρκετός, οπότε αναζητώ κάτι που να με καλύπτει όσο το δυνατόν πιο πολύ. Επίσης επειδή έχω αυτή την στιγμή μια 32άρα στην συγκεκριμένη θέση και είναι Smart TV, έχω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο touchpad με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες που θα έχει για ικανοποιητική περιήγηση στο διαδίκτυο. Οπότε πάνω κάτω αυτά είναι που με ενδιαφέρουν σε γενικές γραμμές.

Τα μοντέλα που έχω δει είναι τα εξής:

LG 42LB5800 399

PANASONIC TX-42AS500E 429

PHILIPS 42PFT6309/12 469

SAMSUNG UE40H5500 469

PANASONIC TX-40AS640Ε 499

SAMSUNG UE40H6200AWXXH 499

LG 42LB630V 499

LG 42LB650V 529

SONY KDL-42W705BB 549

SONY KDL-42W706BS 549

Επίσης αυτό που δεν ξέρω γιατί πολλά συνωμοσιολογικά ακούγονται είναι για το αν θα πρέπει να επιλέξω να δώσω αυτά τα 80-100 για την επέκταση εγγύησης που λένε. Έχω ακούσει ότι μόλις περάσει ο χρόνος της εγγύησης που είναι 2 έτη μετά από λίγο χαλάνε λες και υπάρχει προγραμματισμένο τσιπάκι και σου παίρνουν τα λεφτά από την εγγύηση για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η συσκευή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελές θέμα.

Καλησπέρα!!!

Τελικά αγόρασα την Samsung TV 48'' UE48H6200 και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι ότι δεν έχει γυαλιά 3D και δεν ξέρω ποια να αγοράσω. Εάν έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένα που να παίζουν για αυτήν την τηλεόραση θα ήμουν υπόχρεος.