help για αμεση αγορα!

portishead_28

New member
2 October 2009
77
Loutraki
καλησπερα και καλη χρονια σε ολο το forum! ειμαι σε διλλημα παιδες και θελω τα φωτα σας για τηλεοραση, γιατι απο το πολυ το διαβασμα(reviews) τρελαθηκα!!! λενε οτι οι led ειναι ψιλομουφα κα εχω κατασταλλαξει...νομιζω σε 3μοντελα. 1)philips 40pfl9704h 2)samsung le40b750 3)lg42lh9000 λενε οτι ειναι πολυ καλες και ουσιαστικα θελω μεχρι 42 σε γκαρσονιερα 30τετραγωνικων. ποια θεωρειτε εσεις καλυτερη ή ακομα αν εχετε να προτεινετε...στον ασχετο εσεις κατι αλλο? ευχαριστω πολυ και ελπιζω να απαντησετε!

Μπορείς να μας βοηθήσεις λέγοντάς μας περισσότερες πληροφορίες όπως:
1.Για τι χρήση την προορίζεις
2.Απόσταση θέασης
3.Ποσό που διαθέτεις για αγορά:argue:

κυριως για hd,bl ταινιες, nova και αρχεια mkv κατεβασμενα απο υπολογιστη! θελω κιολας να συνδεεται με εξωτερικο δισκο για να βλεπω απευθειας ταινιες. αποσταση θεασης γυρα στα 4 μετρα, σε σκοτεινο περιβαλλον γιατι ειναι ημιυπογειο με μικρο παραθυρακι οποτε μπαινει ελαχιστο φως. τιμη σκεφτομουν 1500ευρω αλλα για κατι που αξιζει μεχρι και 2200ευρω. γενικοτερα μπορω να ανεβω και λιγο παραπανω στην τιμη αλλα θεωρω οτι βρισκεις κατι αρκετα καλο σε αυτα τα χρηματα...υποθετω!

ξεχασα, και κανα παιχνιδι απο pls3 οχι οτι παιζω συχνα αλλα αφου υπαρχει ολο και και κανα παιχνιδι θα μας κολλησει.

Οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση ότι πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση από μία σχετικά μακρινή απόσταση. Η εντύπωση αυτή είναι λανθασμένη.
ΟΙ επιστημονικές μελέτες δείχνουν πως πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση από αρκετά κοντά ώστε να διακρίνουμε μικρά σε μέγεθος αντικείμενα χωρίς να κουράζουμε τα μάτια μας, αλλά και να αξιοποιούμε τις αναλύσεις που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Διαβασε και εδω...

http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/2825-a-.html

ευχαριστω πολυ. τελικα θα το ψαξω καλυτερα μου φαινεται. ειχα μια 32 και νομιζα οτι ηταν καλη, αρα στα 40 θεωρουσα θα με καλυπτε!

1500-2200 για 40αρα???
Σου πουλαω τη δικη μου !!!!
Σοβαρα , τωρα , υπαρχουν πολυ καλες 50αρες να παρεις με λιγοτερα απο τα χρηματα που αναφερεις , συνεπως ....
-bye-

πειτε μου καποια που προτιματε!!! διαβασα για την v10 kai 52b750 μαλλον εκει αναμεσα ειμαι. θεωρειτε οτι και οι δυο ειναι καλες επιλογες? με κολλησε και λιγο ο yperion και μαλλον εκει κυμαινομαι. δεκτη οποιαδηποτε ενσταση. μιλαω σαν αρχαριος γιατι 1)ειμαι 2) δεν θελω να δωσω πεταμενα λεφτα 3) θελω να παρω κατι που πραγματικα αξιζει. να το ευχαριστηθεις ρε παιδι μου!!

κατα τη γνωμη μου , σχεδον ισαξια σε εικονα με την V10 και ειναι και η G10 .
Θα ξαναπω , αν τυχον δεν το ξερεις , πως εγω που ειμαι αρκετα δυσκολος και απαιτητικος , εχω την 50U10 , την οποια θα βρεις γυρω στα 900 ευρω και ειμαι υπερευχαριστημενος...
Η G ειναι ενα σκαλοπατακι πανω και η V θα ελεγα μισο πανω απο την G , αλλα εχει τον δορυφορικο δεκτη , αν τυχον σου χρειαζεται...
Η Β750 , εμενα μου αρεσει πολυ , αλλα στις 52" η τιμη της ειναι πολυ υψηλη και δεν θα την επελεγα!
-bye-

Και οι δυο πολυ καλες , αν λεγαμε για την 46Β750 εναντίον 46G10 θα ηταν δυσκολη επιλογη αλλα πανω απο τις 50" οι LCD πιστευω οτι δεν "τραβανε" λογω ομοιομορφιας και κινησης...

Οποτε V10/G10 απο εμενα...

Απο το νημα της G10...

Στην αρχη με τις πρωτες εικονες (desktop, TV) δεν εντυπωσιαστηκα αν και περιμενα απο τα γραφομενα πολλων οτι θα μου πεσει το σαγονι μιας και ειχα παντα LCD και οχι κορυφης. Μολις ομως εβαλα μερικα BR-HDDVDs αφου εκανα λιγες ρυθμισεις πρωτα, χτυπησε το σαγονι μου στο πατωμα! Εαν και εβαλα αναμεσα στο στρωσιμο λιγο ''και καλα'' για να δω τι πιανει, κατεληξα χθες το βραδυ να δω αποσπασματα απο 15 ταινιες και 2 ολοκληρες (που ειχα δει 50 φορες blade runner-king kong)!!! Απορω με τον εαυτο μου που εαν και μου το ελεγαν πολλοι και αξιοπιστοι ανθρωποι του φορουμ τοσα χρονια δεν ειχα δοκιμασει. Εχασα τοσα χρονια. Η εικονα δεν μπαινει καν σε συγκριση. Μαυρο-κινηση-αισθηση-απολαυση απλα αλλου. Σε ολα τα αλλα παρα πολυ καλυτερη. Το μονο που μενει να γκρινιαξω ειναι η εικονα στο desktop που ομως δεν το προσπαθησα ακομα καθολου οποτε βλεπουμε. Θορυβος απλα δεν υπαρχει, θερμοτητα βγαζει λιγοτερη απο την 42''LCD που εχω ακομα σε παραλληλη χρηση. Ειδωλο στους υποτιτλους υπαρχει αν το κοιταξεις απο πολυ μικρη αποσταση και αρκετα πλαγια αλλα δεν ειναι αντιληπτο απο κανεναν (και εμενα μεσα) σε ολες τις περιπτωσεις. Αλλο ενα μικρο μειον ειναι οτι οταν αναβει καποιος τσιγαρο το βλεπεις στην οθονη περισσοτερο απο οτι στην LCD αλλα και παλι δεν γινεται αντιληπτο αν δεν το ψαχνεις.
Μια κουβεντα στους κατοχους LCD για τελος: ΑΓΟΡΑΣΤΕ PLASMA, ΤΕΛΟΣ.