Στην αρχη με τις πρωτες εικονες (desktop, TV) δεν εντυπωσιαστηκα αν και περιμενα απο τα γραφομενα πολλων οτι θα μου πεσει το σαγονι μιας και ειχα παντα LCD και οχι κορυφης. Μολις ομως εβαλα μερικα BR-HDDVDs αφου εκανα λιγες ρυθμισεις πρωτα, χτυπησε το σαγονι μου στο πατωμα! Εαν και εβαλα αναμεσα στο στρωσιμο λιγο ''και καλα'' για να δω τι πιανει, κατεληξα χθες το βραδυ να δω αποσπασματα απο 15 ταινιες και 2 ολοκληρες (που ειχα δει 50 φορες blade runner-king kong)!!! Απορω με τον εαυτο μου που εαν και μου το ελεγαν πολλοι και αξιοπιστοι ανθρωποι του φορουμ τοσα χρονια δεν ειχα δοκιμασει. Εχασα τοσα χρονια. Η εικονα δεν μπαινει καν σε συγκριση. Μαυρο-κινηση-αισθηση-απολαυση απλα αλλου. Σε ολα τα αλλα παρα πολυ καλυτερη. Το μονο που μενει να γκρινιαξω ειναι η εικονα στο desktop που ομως δεν το προσπαθησα ακομα καθολου οποτε βλεπουμε. Θορυβος απλα δεν υπαρχει, θερμοτητα βγαζει λιγοτερη απο την 42''LCD που εχω ακομα σε παραλληλη χρηση. Ειδωλο στους υποτιτλους υπαρχει αν το κοιταξεις απο πολυ μικρη αποσταση και αρκετα πλαγια αλλα δεν ειναι αντιληπτο απο κανεναν (και εμενα μεσα) σε ολες τις περιπτωσεις. Αλλο ενα μικρο μειον ειναι οτι οταν αναβει καποιος τσιγαρο το βλεπεις στην οθονη περισσοτερο απο οτι στην LCD αλλα και παλι δεν γινεται αντιληπτο αν δεν το ψαχνεις.
Μια κουβεντα στους κατοχους LCD για τελος: ΑΓΟΡΑΣΤΕ PLASMA, ΤΕΛΟΣ.