HELP-HELP

Εικονα απο πισι για παραδειγμα η απο παιχνιδια που δειχνουν σταθερα καποια μενου η σημεια στην οθονη οπως τα λογοτυπα των καναλιων κ.λ.π.
Τις ωρες ζωης ξεχασε τες δεν εχει κανενα νοημα να ασχολεισε .
Περισσοτερο ενδιαφερον εχει η καταναλωση που ειναι πιο αυξημενη σε μια plasma λογο τεχνολογιας παρα οι ωρες.
Aν θες να μην μπλεκεις με στρωσιματα κ.λ.π. ανεβασε λιγο το μπατζετ και κοιτα κατι σαν αυτη εδω σαν το peak που μπορει να φτασεις .
http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl40w3000e-lcd-bravia-new-2008-model-p-1994.html
Αν δεν σ ενοχλει και εισαι διατεθιμενος να εχεις μια love & Hate σχεση με την τιβι σου τοτε οι plasma ειναι μονοδρομος .

To burn-in για οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο το θεωρώ non-issue στις πλάσμα 11ης γενιάς. Σε απλά ελληνικά, αν δεν το επιδιώξεις δεν θα το πάθεις. Και μια χαρά παιχνίδια θα παίζεις. Αλλά desktop windows πράγματι δεν θα έβαζα στην πλάσμα μου.

Ο etien παντος γυριζοντας απο το εξωτερικο , βρηκε την πλασμα του σε Mega mode ...........ασχετα το καναλι που ειχε επιλεξει.
Ακομα προσπαθει να το διευκρινισει το πως και γιατι με την γυναικα του αν και εχω σοβαρες υποψιες οτι θελει να την κανει να νοιωσει ενοχες για να παρει κατευθειαν την 50αρα χωρις πολλα σου μου του:flipout::flipout::flipout:

Είπαμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Και οι CRT Rear pro είχαν burn in και μάλιστα μεγαλύτερη ευαισθησία από τις σύγχρονες πλάσμα αλλά όποιος ήθελε μεγάλη εικόνα αυτές είχε (και εγώ μαζί).

διαβαζα τωρα το lcd vs plasma.....
Αν καταλαβα καλα,αν οχι διορθωστε,το θεμα ειναι υποκειμενικο!Ο καθενας διαλεγει οτι του παει καλητερα στο ματι για τισ αναγκεσ που θελει να καληψει.
Οσο για αυτην που μου προτεινεις ειναι λιγο ακριβη για μενα.Βλεπεισ πηρα μεταθεση και νοικιασα αδειο σπιτι...και εχουν φυγει αρκετα MONEY...:slapface:

Αν καταλαβα καλα,αν οχι διορθωστε,το θεμα ειναι υποκειμενικο!Ο καθενας διαλεγει οτι του παει καλητερα στο ματι για τισ αναγκεσ που θελει να καληψει.
Οσο για αυτην που μου προτεινεις ειναι λιγο ακριβη για μενα.Βλεπεισ πηρα μεταθεση και νοικιασα αδειο σπιτι...και εχουν φυγει αρκετα MONEY...:slapface:

Δεν υπαρχει λογος να βιαζεσε ,ιδιως αν το χομ εντερτειτμεντ εχει σημασια για σενα.
Κανε τα φροντηστηρια σου σχετικα με την τιβι και ιεραρχησε τις αναγκες σου σε μια οσο γινετε πιο ρεαλιστικη βαση .
Εγω παντος -ισως και λογο εποχης το καιρω εκεινο - .............αλλα πλασματα ηθελα να βαλω σπιτι μου και οχι τιβι .:ears:

Τώρα κατάλαβα που πάει το μαύρος :fahne90: :Banane0:

τΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ που εννοεις,πιστευω οτι θα ερθουν....και ελπιζω να εχουν extreme
επιδοσεις....
Οσο για την τηλεωραση βιαζομαι γιατι βλεπω απο την 14 και ξενερωνω...ασε που ο καναπες ειναι ολο παραπονο που δεν καθομαι εκει...

Ψαχνω να βρω την LG που μου προτειναν παραπανω αλλα τπτ.Υπαρχει καπου που θα την εχει?