Help! Καλώδιο για σύνδεση mp3 με ηχεία

sklavounou_katia

New member
24 November 2011
3
Αθήνα
Καλημέρα 'εχω έναν διάδρομο τρεξίματος με ηχεία που
έχει υποδοχή για να συνδέεται με Mp3, από ότι λεει
στο Manual. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι καλώδιο χρειάζεται.
Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου από τεχνικούς όρους για να
γίνω πιο συγκεκριμένη (δηλαδή τι υποδοχες κλπ
εχει ο δοαδρομος και το mp3) μπορει τουλαχιστον κάποιος
να μου πει καποιο μαγαζι στην Αθηνα που μπορω να βρω
καλωδια. Δηλαδή να εξιδεικεύται σε τέτοια είδη?
Δυστυχώς στα μεγαλα καταστηματα τυπου κοτσοβολος
δεν βρηκα αυτο που ψαχνω

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Last edited:
Οι πιθανότητες ειναι να χρειαζεσαι stereo mini jack 3.5" αρσενικο (αυτο που εχουν τα ακουστικα) και απο τις δυο μεριες.

Μαγαζι για να ρωτησεις ειναι, για παραδειγμα, ο Φανος. Σολωμου 39, στα Εξαρχεια, 2103828748.

Last edited:
Στέλιο χίλια ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :) Αν τυχόν ξερεις εσύ ή κάποιος άλλος κανένα πιο κοντινό στον Παπάγο που μένω
plz πείτε μου. Αλλιώς θα κατέβω εξάρχεια που μου είπες.

Στο εγχειρίδιο του διαδρόμου δεν αναφέρει τι είδους καλώδιο χρειάζεσαι ;

Δοκίμασε εάν το stereo mini jack 3.5 βυσματάκι που έχουν τα ακουστικά του mp3 player σου, κουμπώνει κανονικά στην αντίστοιχη είσοδο του διαδρόμου ... τέτοιο καλώδιο (3,5 σε 3,5) μπορεί να έχεις ήδη στα ηχεία του υπολογιστή σου, οπότε κάνεις και δοκιμή ...

Stelio, tmjuju τα μαγαζιά που μου προτείνατε είναι πολύ κοντα στο σπίτι μου απο οτι ειδα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση.
Δηκομήδη σε ευχαριστώ κι εσένα για το ενδιαφέρον. Το βύσμα που έχουν τα ακουστικά του mp3 ταιριάζει στην αντίστοιχη είσοδο
του διαδρόμου, οπότε μάλλον θα είναι αυτό που λες. Το εγχειρίδιο του διαδρόμου δεν αναφέρει τι καλωδιο χρειαζεται διότι η αντιπροσωπεία Ελλάδας
δεν δίνει ακριβώς το εγχειρίδιο για το μηχάνημα που έχω αγοράσει. Εχουν κάνει μετάφραση στα ελληνικά του αντίστοιχου
διαδρόμου χωρίς ηχεία και βαζουν και στα δυο μοντελα το ιδιο manual. Σας ευχαριστώ ξανά προκαταβολικά και θα σας ξαναευχαριστησω αυριο
που θα το εχω και στα χερια μου (το πιθανοτερο αυριο, αλλιως ελπιζω Δευτερα) :)