Help - καλώδιο hdmi (slim ή mini hdmi ) για 3d projector

manosbrr

Established Member
3 December 2014
205
παρακαλλω τη βοήθεια σας

Μου πέρασε ο ηλεκτρολόγος οδηγό μέσα απο τον τοίχο για να περάσω καλώδιο hdmi για PROJECTOR
Θέλω καλώδιο >6 m , hdmi >=1.4

Αλλα πρέπει να ειναι πολυ λεπτό . Το προηγούμενο που εχω δε περνάει και στον οδηγό !

1. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο λεπτό .?
Ή
2. Μπορώ να περάσω καλώδιο mini hdmi και μετα με ανταπτορα να το κάνω κανονικό ή θα εχει πρόβλημα η εικονα ?

Παρακαλλω τη βοήθεια σας

Μου πέρασε ο ηλεκτρολόγος οδηγό μέσα απο τον τοίχο για να περάσω καλώδιο hdmi για PROJECTOR
Θέλω καλώδιο >6 m , hdmi >=1.4

Αλλα πρέπει να ειναι πολυ λεπτό . Το προηγούμενο που εχω δε περνάει και στον οδηγό !

1. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο λεπτό .?
Ή
2. Θα μπορούσα να βάλω mini hdmi και αφού βγει απο τον τοίχο μετατροπή σε hdmi ? ειναι καλα για 3d εικονα τα mini hdmi ?

εγώ δεν θα ρίσκαρα να βάλω το mini και μετά με μετατροπέα να το γυρίσω σε hdmi γιατί όπως και να το κάνουμε θα έχεις απώλειες. Αλλα αν βρεις τέτοιο καλώδιο κάνε μά δοκιμή. Μία άλλη ιδέα είναι να κόψεις την μία άκρη του καλωδίου (λογικά το βύσμα είναι αυτό που εμποδίζει να περάσει από το κανάλι), να περάσεις το καλώδιο και μετά να το συνδέσεις μόνος σου με αυτό

http://www.ebay.co.uk/itm/5-Pcs-19-...005&rk=1&rkt=6&mehot=ag&sd=331446051845&rt=nc

Δεν λέω ότι είναι η τέλεια λύση αλλά μία προσπάθεια δεν έβλαψε κανένα

Η τρίτη λύση είναι να αλλάξεις ηλεκτρολόγο!!!! Δεν μπορούσε να βάλει ένα μεγαλύτερο κανάλι?????!!!!!!

Μπορείς να δοκιμάσεις τη λύση utp σε hdmi με adaptor αφου το utp θα χωρέσει στο κανάλι, αλλά δεν ξέρω να σου πώ τι αποτέλεσμα θα έχεις στην εικόνα και σε τι ποιοτητα θα κλειδώνει το σήμα.