Help! Μια Γνώμη Παρακαλώ B&W+Pionner

nikos5853

New member
2 December 2010
37
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ PIONNER VSX 520 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ B&W 602 S3.ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ-ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΕ ΗΧΟ.
ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΤΑ 603 S3 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ 1017 ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΔΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ?ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Re: HELP! ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ B&W+PIONNER

Σε μουσική να πας μόνο σε δικαναλο ενισχυτη.
Μετά κοιτάς και για ηχεια .

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Απάντηση: Re: HELP! ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ B&W+PIONNER

Γειά σου φίλε -bye-

2 ερωτησούλες...

Ποιός είναι ο προυπολογισμός σου;

Τι άλλα ηχεία και ενισχυτικά (δικάναλα) έχει ο φίλος σου;

Σχετικά με τη δική σου ερώτηση, πιστεύω ότι δεν θα ακούσεις μεγάλες διαφορές...

Αφού είναι φίλος θα 'παιρνα παραμάσχαλα τον ενισχυτή και τον αγαπημένο μου δίσκο και θα πήγαινα για δοκιμές ηχείων, τα γούστα στον ήχο διαφέρουν μπορεί να σου αρέσει κάτι που δεν υπολογίζεις

nikos5853, μια παράκληση: Μην γράφεις αποκλειστικά με κεφαλαία..

Είναι κουραστικό και δείχνει σαν να φωνάζεις..

Οκ συγνωμη για τα κεφαλαια δεν το σκεφτηκα!!το θεμα ειναι οτι ο χωρος που τα ακουμε εκει ειναι τελειως διαφορετικος.εμενα το σαλονι ειναι και αρκετα μεγαλυτερο και πιο αδειο.
Δηλαδη ο 1017 δεν εχει διαφορες στα ρευματα και την αποδοση απ'τον 520?

Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες για το χώρο αλλά καλώς ή κακώς οι περισσότεροι έτσι ψωνίζουμε.
Δεν ξέρω πόσο φίλος είναι ο φίλος ώστε να σου δώσει ηχεία και ενισχυτή να τα δοκιμάσεις στο χώρο σου...

Σε βλέπω αποφασισμένο για πολυκάναλο ή κάνω λάθος;
Αν ναι, μαλλον δεν θα χρειαστεί να το "ταλαιπωρήσουμε" πολύ... ;)
Από άποψη ηχητικής ποιότητας πάντως, δεν θα ήμουν και πολύ αισιόδοξος στη θέση σου...

Επίσης, είσαι τόσο ευχαριστημένος από τον ήχο των 602 ώστε να σκέφτεσαι ως αναβάθμιση με "μεγάλη διαφορά" το αμέσως επόμενο μοντέλο της ίδιας εταιρείας;

Last edited:
ναι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα ηχεια.απο που φαινεται οτι θελω πολυκαναλο?απτο οτι σκεφτομαι τον 1017? μπορεις να μου προτεινεις κατι σε δικαναλο(ενισχυτη) περιπου στα 700 ευρω? pionner yamaha denon εχει το μαγαζι

και το θεμα ειναι οτι μετα θελουμε και ραδιοφωνο,ενα διακοσαρι μινιμουμ

Μια καλή επιλογή για δικάναλο (λίγο κάτω από τα 500 Ευρώ) φαίνεται να είναι ο Yamaha RS-700 (ραδιοενισχυτής).
Σίγουρα σε ηχητική ποιότητα θα είναι πολύ καλύτερος από τον VSX-520 που έχεις.

Δες τον εδώ: http://europe.yamaha.com/en/product...onents/stereo-receivers/r-s700__g/?mode=model

Last edited:
Απάντηση: Re: Help! Μια Γνώμη Παρακαλώ B&W+Pionner

ναι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τα ηχεια.απο που φαινεται οτι θελω πολυκαναλο?απτο οτι σκεφτομαι τον 1017? μπορεις να μου προτεινεις κατι σε δικαναλο(ενισχυτη) περιπου στα 700 ευρω? pionner yamaha denon εχει το μαγαζι

Οπότε με τα ηχεία είσαι οκ. Σ' αρέσουν αυτά που έχεις, πας σε κάτι μεγαλύτερο, όλα καλά.
Στη δεύτερη ερώτηση απάντησες ήδη...
Τα χρήματα που επιθυμείς να διαθέσεις είναι κάπου ανάμεσα σε αυτόν και αυτόν...
Δεν τους έχω ακούσει, απλά έχουν καλή φήμη. Επίσης δεν εμπιστεύομαι καθόλου τις άλλες δυο εταιρείες που υπάρχουν ως διαθέσιμες επιλογές...

Προσωπικά θα άλλαζα μόνο τον ενισχυτή, τα ηχεία σας θα «αναπνεύσουν» αμέσως!
Μην κάνετε την αλλαγή που σας πρότειναν, θα καταλάβετε μόλις ακούσετε τον 1017 στα 602…
Ο 520 είναι ελάχιστος για τα 602.

Αντί για ηχεία, προσθέστε μία καλύτερη πηγή (υποθέτω, βάση συστήματος, ότι έχετε ένα φθηνό dvd player ή φθηνό blu ray player) και το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρά καλύτερο.
Αφού είναι γνωστός σας, θα μπορούσε να σας δώσει τον 1017 για ακρόαση πάνω στα 602 ή ακόμα καλύτερα να μεταφέρετε τα 602 εκεί για ακρόαση με τον 1017 και να τα συνδυάσετε με μία καλή πηγή.

Είναι παραπάνω κόπος αλλά σκεφτείτε πόσο κόπο κάνετε το μήνα για να βγάλετε τα χρήματα που σας ζητούν να δώσετε… :frown:

Είναι παραπάνω κόπος αλλά σκεφτείτε πόσο κόπο κάνετε το μήνα για να βγάλετε τα χρήματα που σας ζητούν να δώσετε… :frown:
isoviths,πολυ σοβαρα μιλω,απο τα καλυτερα σχολια που εχω δει ως τωρα.Μπραβο :SFGSFGSF:

ευχαριστω για τις απαντησεις.η πηγη που ακουω ειναι ενα blue ray pionner γυρω στα 350 ευρω το αγορασα.

φιλτατε, A-S700 παιζει σουπερ με ηχεια βασης και θα καταλαβεις αμεσως και out of the box τη διαφορα με τα 602. Τωρα απο πηγη, ή παιρνεις ενα DAC για το pioneer, ή λες στο φιλο σου να σου κανει μια καλη τιμη στο yamaha CD-S300

τα ηχεια ειναι τα 602 s3 τα αλλαξα και λογω διακοσμησης.κολωνες δηλαδη οχι βασης