Βασίλης AVClub Addicted Member 24 July 2007 1,936 Αθηνα 6 August 2008 #22 mezzanine said: sony Click to expand...
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 6 August 2008 #23 Απάντηση: Re: help να διαλεξω τηλεορασουλα-ειμαι ασχετος galis said: Τεσπα οποιος παντως εχει αποψη για την hitachi ας μου πει Click to expand... Μακρυα απο την συγκεκριμενη αν δεν θελεις να πεταξεις τα λεφτα σου.
Απάντηση: Re: help να διαλεξω τηλεορασουλα-ειμαι ασχετος galis said: Τεσπα οποιος παντως εχει αποψη για την hitachi ας μου πει Click to expand... Μακρυα απο την συγκεκριμενη αν δεν θελεις να πεταξεις τα λεφτα σου.
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 6 August 2008 #25 Απάντηση: Re: help να διαλεξω τηλεορασουλα-ειμαι ασχετος galis said: λιγο τεκμηριωσε το και το δεχομαι.Την ξερεις? Click to expand... Με βαση τον σχεδιασμο πρεπει να την ειδα πριν εναμιση στο media markt. Αν την ηθελες για συνδεση με κονσολα θα σου ελεγα ενταξει αλλα σε τηλεοπτικο σημα ειναι απαραδεκτη. Προτιμησε την M87 αν την βρεις πουθενα , ειναι 10 φορες καλυτερη.
Απάντηση: Re: help να διαλεξω τηλεορασουλα-ειμαι ασχετος galis said: λιγο τεκμηριωσε το και το δεχομαι.Την ξερεις? Click to expand... Με βαση τον σχεδιασμο πρεπει να την ειδα πριν εναμιση στο media markt. Αν την ηθελες για συνδεση με κονσολα θα σου ελεγα ενταξει αλλα σε τηλεοπτικο σημα ειναι απαραδεκτη. Προτιμησε την M87 αν την βρεις πουθενα , ειναι 10 φορες καλυτερη.