help !! Ψάχνω 55´ LCD έως 3500E max...

dantzio

Established Member
3 September 2008
115
Thessaloniki
Γειά σας παιδιά..-bye-

Πρώτη φορά μετέχω , ευχαριστώ g10rg0 για την βοήθεια !

Έως τα Χριστούγεννα θέλω να γεμίσει το σαλόνι με 55´ :BDGBGDB55:!!!

Καταλήγω για διάφορους λόγους σε LCD αντί PLASMA.:slapface:
Απόσταση θέασεις ~3.5-4μ.
Σκέφτομαι την SAMSUNG LE55A956 με LED Backlight της σειράς 9..βέβαια θα ήθελα να την δώ πρώτα σε κανα μαγαζί LIVE...
Καμμία πρόταση ? :a0210:

Καλώς ήρθες φίλε -bye-

Το θέμα είναι πως υπάρχουν μόνο δύο 55άρες LCD και εντός budget σου είναι μόνο η Samsung που ανέφερες.

Εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που κάτι δεν σου αρέσει στην 55Α956, θα μπορούσαν να είναι η 50άρα Kuro (πλάσμα) και οι 52άρες LCD με συμβατικό backlight.

Στην Θεσ/νίκη στον Κωτσόβολο τώρα τελευταία εμφανιστηκε η Series 7...πολύ αργά πάμε ...αντε να δούμε πότε θα εμφανιστεί η 55A956 (Series 9) στα μαγαζιά...:stickyman:
Πάντως στις κριτικές , η SAMSUNG 55A956 φάνηκε ελαφρώς ανώτερη απο την Philips 9803 (επίσης LED Backlight) την οποία ούτως η άλλως δεν θα την συζητούσα λόγω 42 ιντσών...
Γνωρίζουμε άν θα βγάλει σύντομα και η Philips LED LCD ΜΕ 47 ή παραπάνω ίντσες (λόγω του οτι η LG έχει ήδη μοντέλο στις 47), αλλά σχετικά άμεσα
(π.χ στο επόμενο 2μηνο) ?:ears:

Στην Θεσ/νίκη στον Κωτσόβολο τώρα τελευταία εμφανιστηκε η Series 7...πολύ αργά πάμε ...αντε να δούμε πότε θα εμφανιστεί η 55A956 (Series 9) στα μαγαζιά...:stickyman:
Πάντως στις κριτικές , η SAMSUNG 55A956 φάνηκε ελαφρώς ανώτερη απο την Philips 9803 (επίσης LED Backlight) την οποία ούτως η άλλως δεν θα την συζητούσα λόγω 42 ιντσών...
Γνωρίζουμε άν θα βγάλει σύντομα και η Philips LED LCD ΜΕ 47 ή παραπάνω ίντσες (λόγω του οτι η LG έχει ήδη μοντέλο στις 47), αλλά σχετικά άμεσα
(π.χ στο επόμενο 2μηνο) ?:ears:
http://www.skroutz.gr/s/57530/Samsung-LE55A956-55''.html

Μόλις επέστρεψα απο ΠΛΑΙΣΙΟ στην Καλαμαριά....
Μέσα στο επόμενο 20ήμερο θα την έχουν στημένη στην έκθεση είπαν...!
Βέβαια καλές οι κριτικές αλλά αν δεν την δώ Live δεν κάνω καμία κίνηση..
Θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά μόλις έρθει να πάω να την δώ...
Μάθατε τίποτα νέο για την 55Α956 ?
Που μπορώ να βρώ καλά reviews του εξωτερικού ?:guitarist:

καλά κάνεις dantzio κι εγώ περιμένω να δω την 55άρα εκεί, για να χτυπήσω τη 46άρα.

Πες μου....τις KURO τις στήσανε;

Φίλε VEN REN μάλλον είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος...θα πάρουμε τις LCD LED SERIES 9 SAMSUNG αλλά γιατί τέτοιος ντόρος με τις KURO ?! :chinscratch:
Πάντως στο MEDIA Καλαμαριάς όταν έρθει με το καλό η 55 ή 46 Α956 θα μπορέσεις να τις δείς δίπλα δίπλα με μια KURO γιατί έφεραν μια ....!
ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ! :stickyman:

Re: Απάντηση: help !! Ψάχνω 55´ LCD έως 3500E max...

Φίλε VEN REN μάλλον είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος...θα πάρουμε τις LCD LED SERIES 9 SAMSUNG αλλά γιατί τέτοιος ντόρος με τις KURO ?! :chinscratch:
Πάντως στο ΠΛΑΙΣΙΟ Καλαμαριάς όταν έρθει με το καλό η 55 ή 46 Α956 θα μπορέσεις να τις δείς δίπλα δίπλα με μια KURO γιατί έφεραν μια ....!
ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ! :stickyman:

Πήγα κι εγώ σήμερα ΠΛΑΙΣΙΟ. Ο ντόρος για την KURO δεν είναι τυχαίος, αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κρίμα έτσι πως την έχουν την Pioneer 5090, δε φαίνεται η αξία της καθόλου μα καθόλου. 'Αλλο Bluray η Pioneer (ένα DEMO της Sony ήταν νομίζω, δε μ'άρεσε) κι άλλο σε ΟΛΕΣ τις άλλες τηλεοράσεις (DEMO Panasonic, μου φαίνεται). Το πρώτο ήταν FULL ΣΚΟΤΑΔΙ/ΝΥΧΤΑ, τ' άλλο ήταν FULL ΦΩΣ/ΗΜΕΡΑ. Δεν μπορούσες να συγκρίνεις με τίποτα. Λες και το κάνανε και επίτηδες γιάυτό ακριβώς το λόγο.... :flipout:

Και η μεγαλύτερη πλάκα ήταν οτι είχε και την αδυνατισμένη Samsung A856 μπροστά από την KURO σαν κόσμημα να δείχνει κάτι, που ούτε κι εγώ ξέρω τί θα μπορούσε να είναι ΤΟΣΟ pixelized. :grinning-smiley-043

Φοβάμαι φίλε dantzio ότι αν και είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, θα απογοητευτούμε κι από την Α956 όταν με το καλό έρθει, κρίνοντας από τον τρόπο που εκθέτουν τα δυνατά τους κομμάτια.

προσωπικά επειδή η τεχνολογία LED λέει πολλά και (αν και πρώην PHILIPSακιας) και σε συνδυασμό με τις πολλές ίντσες, η Α956 με καλύπτει ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ σε όλα...το μόνο που θέλω να δώ είναι το κατα πόσο βελτιώθηκε το αρκετά αντανακλαστικό PANEL...τεχνολογία NANO PIGMENT λέει τίποτα σε κανέναν >??:chinscratch:
Τέλος θα χαρώ να με ενημερώσεις φίλε VEN REN αν την δείς σε κανα μαγαζί !

στην ιστοσελίδα του πλαίσου έχουν έρθει κάποια κομμάτια κι άπο τις 3ς σειρές της Samsung. Είμαι 10 λεπτά από κει και μπορεί να πεταχτώ την Παρασκευή να δω αν φέρανε τίποτα άλλο εκτός απο την 856....θα σου πω αν έχουμε νέα :)

Re: Απάντηση: help !! Ψάχνω 55´ LCD έως 3500E max...

G10rg0 υποθέτεις βάσει περιγραφής του πάνελ? ...δεν την εχεις δεί κάπου ?:captain:

Όχι δεν την έχω δει, αλλά όλες οι Samsung που έχουν το Ultra Clear Panel έχουν την ίδια γυαλιστερή επιφάνεια.

Θα περάσω από το MM σήμερα και αν την έχει φέρει θα το τσεκάρω.

dantzio πέρασα σήμερα από Πλαίσιο Καλαμαριάς όπου και με διαβεβαίωσε ο υπεύθυνος του τμήματος LCD/Plasma ότι δε θα δούμε ποτέ την 9series Samsung στημένη. Χαχα!

Ο λόγος που μου ανέφερε είναι ότι τα εκθεσιακά δε φεύγουν και δε πρόκειται να φέρει μία τόσο ακριβή τηλεόραση αφού δε θα πουληθεί.

Αμέσως του είπα "Τοτε την Pioneer LX5090H γιατί την έφερες;". Και η απάντηση του ήταν κάτι του στυλ "Για την τρέλα μου...επειδή ήθελα να είμαι ο μόνος στην Ελλάδα που εκθέτει την 'Η' έκδοση της 5090." ^ ^

Δε μπορώ να πω ότι ήταν και ιδιαίτερα πιστικός στα επιχειρήματα του....με ΚURO και A856 στημένα, αλλά τα facts είναι facts και 44"/55" Α956 δε θα δούμε. Κι αν δε τη δούμε στο Πλαίσιο πιστεύω δε θα τη δούμε πουθενά Θεσ/νικη.

Την άλλη εβδομάδα όμως μου είπε ότι ενδέχεται να εκθέσει την Α756.

Άσε φίλε VEN REN, και σε μένα πρίν απο κανα 10ήμερο τα ίδια μου έλεγε...ότι μετά θα αναγκαστώ να ´σκοτώσω´ το εκθεσιακό κλπ κλπ....:behead:
Νομίζω όμως οτι αργά ή γρήγορα θα την δούμε να εκτίθεται κάπου η Α956...δεν μπορεί...
Πάντως σε επίσημη γραμμή απο SAMSUNG αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα ετοιμοπαράδοτο σε Α956 ...είχαν 3 κομμάτια πανελλάδικά το οποία έφυγαν...
Και οτι δεν θα αργήσει η επόμενη εισαγωγή...τότε πιστεύω οτι κάποια αλυσίδα θα την φέρει ώς έκθεμα..
Χθές πέρασα απο Πλαίσιο στην Παλαιών Πατρών στο κέντρο και είχε την Α856 να παίζει σε Full Hi-Def...μου άρεσε πολύ ...και μάλιστα την είχαν στημένη δίπλα σε μια τηλεόραση που έχει αφήσει εποχή για την ποιότητα εικόνας της την SONY 40KDL-x3500...ομολογώ οτι η εικόνα της Α856 ήταν ανώτερη έτσι απλά με το μάτι...
Τέλος όσον αφορά την Α756 (που δεν έχει καμμία σχέση με την Α956 και ας είναι LED) μπορείς να την δείς και τώρα στο MEGA Κωτσόβολο στο ΙΚΕΑ..την είδα πριν καμμιά εβδομάδα να παίζει απλό DVD μεσω...SCART...(Έλεος !! :fahne90:)
Πάντως στο αγγλικο AVCLUB οι κριτικές για την Α956 είναι άριστες....και όσον αφορά το ...κόλλημα μου , η ανάκλαση του πάνελ, λένε πολύ καλά λόγια...πρέπει να την υπάρχει μεγάλη πηγή φωτός πίσω από τον θεατή και σε μεγάλη γωνία για να ψιλογιαλίσει..!