Help - Samsung LE40A656 ή LE40A786R - αξίζει τα + 350

NikosV

New member
3 February 2009
3
Καλησπέρα σε όλους.
Την άλλη βδομάδα θα προχωρήσω στην αγορά LCD τηλεόρασης μετά από πολύ 'πονοκέφαλο' μιας και είδα από κοντά αρκετές τηλεοράσεις, διάβαζα γνώμες, δοκιμές, περιγραφές αλλά όλο και περισσότερο μπερδευόμουν μιας και δεν είμαι πολύ σχετικός με το αντικείμενο. Anyway, το site αυτό τελικά μπορώ να πω ότι με βοήθησε στο να καταλήξω σε κάτι συγκεκριμένο το οποίο δεν τό είχα λάβει υπόψη καθόλου εξ αρχής. Αρχικά ήμουν ανάμεσα σε Sony 40W4500 και Philips 37PFL9603.
Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω Samsung. Ήμουν έτοιμος για την LE40A656 μέχρι που διάβασα για την LE40A786R με τεχνολογία LED.
Επειδή πολύ μπλα μπλα έγραψα :slapface: , η ερώτηση μου προς τους ειδικούς είναι αν αξίζει να δώσω + 350 να πάρω την 786R (όχι ότι μου περισσεύουν αλλά αν αξίζει θα τα δώσω.) Η τηλεόραση θα παίζει 60% συμβατικά κανάλια, 30% DVD και 10% κανα παιχνιδάκι για τα παιδιά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους τους συμμετέχοντες του avclub.
-bye-

Καλημέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στο φόρουμ -bye-

Η διαφορά αξίζει μόνο αν σε ενδιαφέρει το απόλυτο μαύρο της 786. Αν όχι και η Α656 τα πάει αρκετά καλά σε αυτό τον τομέα :a0210:

Εγω θα τα εδινα πιστευω στη θεση σου..

Επισης μια πληροφορια..
Ειναι 250 παραπανω αφου η 656 επεσε στα 940 και η 786 υπαρχει σε προσφορα στο SATURN στα 1190..

Δεν ξερω σε τι τιμη ειχες βρει την 656...

Last edited:
Εχω την 46 656 και θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω , παρε την 656 και βαλε τα υπολοιπα για ηχο γιατι και η μια αλλα και η αλλη απο ηχο ειναι μουφα... απο εικονα ομως ειναι πολυ καλη..

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες.
Οι τιμές που έχω βρει είναι η 656 ~ 940 ενώ την 786 στα ~ 1.340.

Αυριο θα πάω μια βόλτα απο το Saturn Γέρακα για την 786. Αν είναι σε αυτά τα χρήματα θα την 'χτυπήσω'...
Προς τον φίλο που προτείνει την 756 την είχα υπόψην αλλά την έχω βρει στα 1.125, οπότε δίνεις κάτι παραπάνω και πέρνεις την LED.
Θα σας κρατάω ενήμερους.....

Γεια χαρά και πάλι.
Φίλε Tzimako many thanks.....
Στο SATURN Γέρακα είχε την 786 δίπλα δίπλα με την 656 και την 856. Μετά από κανα μισάωρο θέασης, κατέληξα στην 786. Είχε πιο ζωντανά χρώματα καθώς και το μαύρο ήταν το καλύτερο (ναναι καλά το LED) αλλά και η κίνηση ήταν πιο καθαρή και smooth.
Anyway, την έχω στο σαλόνι μου τώρα και προσπαθώ να την ρυθμίσω. Είναι πολύ εντυπωσιακή και καμία σχέση με την Philips 21" CRT :grandpa:που είχα....
Στην τιμή των 1.199 για τώρα είναι μάλλον το καλύτερο value for money.
Νομίζω άξιζε τα + 250 που έσκασα αντί της 656. Γνώμη μου.

Σημ. Στο SATURN Γέρακα, είχε και την 856 σε προσφορά με 1.189. Οσο ήμουν εκεί η τιμή της άλλαξε και πήγε 1.350!!!! (αν θυμάμαι καλά)

Μόλις μάθω το χειρισμό της και την δουλεψω θα σας πω και εντυπώσεις.
Many thanks σε όλους για την βοήθεια... :a0210:

Μπραβο το αγορι μου..

Αληθεια επειδη δεν ειμαι και γνωστης γι αυτο σου ειπα να πας και να τη δεις και συ για να μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα αφου παρατηρησες και εσυ το μαυρο της παει να πει οτι μαλλον εχει αντικειμενικα πολυ καλο μαυρο..

Πιστευω και γω πως σ αυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη που υπαρχει..

Εγω μιας και δεν κινουμαι σε αυτη την οικονομικη κατηγορια πηρα την αλλη που θεωρειται στην κατηγορια της best value for money, την 42lg7000..

Αντε καλες θεασεις να εχουμε Νικο...

Φαντάσου τις τηλεοράσεις σε 3, ας πουμε χρόνια.Θα έχουν led και τουλάχιστον 200 hz.Ήδη πχ Samsung. οι εταιρείες ανακοίνωσαν για το 2009,τηλεοράσεις με led(εστω και περιφερειακά).Ετσι λοιπόν,με αυτή την λογική, δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις μια τηλεόραση που είναι ,τούτη την στιγμή τουλάχιστον, η αιχμή την τεχνολογίας(μιλάω για την 786-μαζι με 3-4 άλλες-Sony z4500,Sony X4500,Kuro και η μεγάλη Sharp).Θα έχεις για τα επόμενα χρόνια μια εξαιρετική TV, που θα στέκεται με άνεση στις τηλεοράσεις που θα βγαίνουν τότε(OLED ???).Εξάλλου αν πχ. ψάχνεις αυτοκίνητο,τι θα έπαιρνες; δεν θα κοίταγες πχ(λεω εγώ τώρα) ενα Golf αντι ένα Lada η οποιοδήποτε μικρό 1000ράκι;Οσο για τον ήχο τους,θέλουν ξέχωρο σύστημα,αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.Εξάλλου μια TV την παίρνεις για την εικόνα.Αν αποφασίσεις για audio αξιοπρεπές,να είσαι σίγουρος ότι τα λεφτά είναι σχετικά αρκετά.

Εγω σας βαζω και μια αλλη στο παιχνιδι την 856 που εαν φτιαχνει το φαινομενικα μεγαλο Input lag της 786 ειναι παρα πολυ καλη αγορα τουλαχιστον για μενα που χω και Ps3 .. εαν υπαρχει στα 1100 και οχι στα 1350!

A και κατι αλλο.. οι εκπτωσεις απο ποτε αρχισαν και ποτε τελειωνουν ? γιατι στα φυλλαδια βλεπω πως ειναι μεχρι τις 11 και αναρωτιεμαι.. γιατι λογικα επρεπε να ειναι μεχρι τις 20 τουλαχιστον...για να προλαβω και εγω κανα κομματι!!!!!

Last edited:
Αφού μιλάμε για 60% συμβατικά κανάλια φίλε μου δεν αξίζει τον κόπο να ξοδέψεις μια περιουσία...
Θα σου πρότεινα την φθηνότερη που μπορείς να βρεις γιατί έννοιες όπως απόλυτο μαύρο και συμβατικά(επίγεια) κανάλια ΔΕΝ πάνε μαζί...