Help, τι φίδι είναι αυτό;

Aς υποθέσουμε ότι έρχεται δίπλα μας ένα δίμετρο θηρίο πρωταθλητής του Κick Boxing και μας δίνει δύο χαστοκάκια/χάδια στο κεφάλι... Τον "τσιμπάμε?
Ακου εκει με δωσει δυο χαστουκια.........τον εφαγα μαζι με τα γαντια του φιλε Νικο. :Banane0:

Ακου εκει με δωσει δυο χαστουκια.........τον εφαγα μαζι με τα γαντια του φιλε Νικο.

Σκέψου το γιατί μπορεί να φάς περισσότερες μετά...:flipout:

Όλα τα ζώα είναι χρήσιμα και σαφώς δεν πρέπει να τα ταλαιπωρούμε περισσότερο δε να τα σκοτώνουμε.

Από την άλλη, γνώμη μου είναι ότι όταν υπάρχει κίνδυνος σαφώς και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας για να προστατεύσουμε τους οικίους μας αλλά και τα κατοικίδια που πιθανόν να έχουμε.

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Help, τι φίδι είναι αυτό;

Από την άλλη, γνώμη μου είναι ότι όταν υπάρχει κίνδυνος σαφώς και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας για να προστατεύσουμε τους οικίους μας αλλά και τα κατοικίδια που πιθανόν να έχουμε.

Όταν σου κάνει επίθεση εννοείται. Αυτό όμως ισχύει για κάθε ζώο που θέλει να σου κάνει κακό, φαντάζομαι...

Το να προσπαθεί να φύγει όμως πανικόβλητο και να το κυνηγάει κάποιος με τις πέτρες δε χρειάζεται........

Πάντως βρε παιδιά, διαβάζοντας αυτό το νήμα είχε και ντοκιμαντέρ το ΣΚΑΪ για φίδια, χτες βράδυ φίδια έβλεπα στον ύπνο μου.
Μπρρρρ :eek:

Σκέψου το γιατί μπορεί να φάς περισσότερες μετά...:flipout:

Αμπα.....ακου με που σου λεω.
penguins.jpg
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Όταν σου κάνει επίθεση εννοείται. Αυτό όμως ισχύει για κάθε ζώο που θέλει να σου κάνει κακό, φαντάζομαι...

Το να προσπαθεί να φύγει όμως πανικόβλητο και να το κυνηγάει κάποιος με τις πέτρες δε χρειάζεται........

Σωστά! πέρα από την χρησιμότητά τους, που ήδη αναφέρθηκε, κάθε πλάσμα έχει το δικαίωμα να ζήσει και πρέπει να το σεβαστούμε.

Απάντηση: Re: Help, τι φίδι είναι αυτό;

Πάντως βρε παιδιά, διαβάζοντας αυτό το νήμα είχε και ντοκιμαντέρ το ΣΚΑΪ για φίδια, χτες βράδυ φίδια έβλεπα στον ύπνο μου.
Μπρρρρ :eek:
Ναι, και μαλιστα οχια, πτου σε καλο να μας βγει ειναι και 13 σημερα.

εμενα το κατικιδιο μου ειναι ενας βοας ε λοιπον ειτε το πιστευετε η οχι το φιδι εχει γινει σαν γατακι. δεν ειναι τοσο παγωμενα και σιχαμερα ισα ισα που ειναι ενα πανεμορφο ζωο.
και το αν ειναι υπουλο η φυση του ειναι ετσι δεν μπορει να τρεξει δεν μπορει να φωναξει δεν μπορει να ακουσει μονο αισθανετε και μυριζει τον αερα ετσι κυνηγαει ειναι λογικο να κρυβετε καθως ετσι μπορει να επιβιωσει.

και πληροφοριακα πιο πολυ ποναει ενα δαγκωμα γατας παρα ενα δαγκωμα φιδιου (φυσικα χωρις δητητιριο) τα δοντια του ειναι πολυ ψιλα και δεν τα εχει για να τρωει απλα για να γραπωνετε απο το θυμα.

παντως ειναι δυνατο ζωο και χρειαζετε σεβασμος οπως σε ολα τα ζωα φυσικα :)

εμενα το κατικιδιο μου ειναι ενας βοας ε λοιπον ειτε το πιστευετε η οχι το φιδι εχει γινει σαν γατακι. δεν ειναι τοσο παγωμενα και σιχαμερα ισα ισα που ειναι ενα πανεμορφο ζωο.
και το αν ειναι υπουλο η φυση του ειναι ετσι δεν μπορει να τρεξει δεν μπορει να φωναξει δεν μπορει να ακουσει μονο αισθανετε και μυριζει τον αερα ετσι κυνηγαει ειναι λογικο να κρυβετε καθως ετσι μπορει να επιβιωσει.

και πληροφοριακα πιο πολυ ποναει ενα δαγκωμα γατας παρα ενα δαγκωμα φιδιου (φυσικα χωρις δητητιριο) τα δοντια του ειναι πολυ ψιλα και δεν τα εχει για να τρωει απλα για να γραπωνετε απο το θυμα.

παντως ειναι δυνατο ζωο και χρειαζετε σεβασμος οπως σε ολα τα ζωα φυσικα :)

τί το ταίζεις και με ποιό τρόπο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Help, τι φίδι είναι αυτό;

τί το ταίζεις και με ποιό τρόπο;
αρουραιους κατεψυγμενους αλλα και ζωντανο ενιωτε γιατι ειναι πιο θρεπτικοι ζωντανοι.
το κατεψυγμενο το ταιζω με τσιμπιδα πιανωντας την ουρα και κουνοντας το πανω απο το κεφαλι του για να τον δελεασω.
τον ζωντανο απλα το ριχνω στο τερραριουμ.
:)

Μπορεί να δαγκώσει το φίδι τη γάτα.

Σε δικό μου αγριόγατο την έφαγε τη δαγκωνιά και του έκανε το πέλμα σαν τη δική μου παλάμη από το πρήξιμο. Τον πήγα σε κτηνίατρο και του έκανε ένεση αντισταμινική + αλοιφές κλπ.

Η μάχη της γάτας με το φίδι μπορεί να κρατήσει και ώρες. Η γάτα το «παλεύει» - ταλαιπωρεί και το σκοτώνει λίγο – λίγο , και ίσως ποτέ τελείως . Το βαστάει μισοπεθαμένο και το χτυπάει. Μην περιμένετε χτυπήματα – καράτε θανατηφόρα .

Αυτά για μικρά φίδια όπως του βίντεο. Αν πρόκειται για κανα δίμετρο και πάνω δεν ξέρω πως πάει η μάχη.

Last edited:
τα μεγαλα φιδια δεν τα πειραζουνε αλλα ζωα συνηθως τα διμετρα ειναι σφιγκτιρες βοες.πυθωνες,ανακοντα,
το μονο δηλητιριωδες πανω απο 2 μετρα ειναι η βασιλικη κομπρα που μπορει να φτασει και τα 2,5 μετρα εκει οτι μαχη δωσει η γατα ειναι χαμενη απο χερι,
το χτυπημα του φιδιου μπορει να φτασει το 1/3 του μηκους του εχουν μεγαλο δραστικο βελινεκες και το χτυπημα του ειναι κατω απο δευτερολεπτο ειναι πολυ δυσκολο να αποφυγεις χτυπημα φιδιου ακομα και αν εισαι γατα.

Δεν πρόκειται βέβαια για απλή γάτα, αλλά ούτε και για μικρό φιδάκι.
Πολύ περισσότερο στο τέλος του video όπου η μάχη λαγού(!!!)-φιδιού βγάζει σαφή νικητή το...

http://www.youtube.com/watch?v=CZMDsVZ3Tsk&feature=related

Δεν καταλαβα στο βιντεακι με ποιον τροπο κυνηγαει ο λαγος το φιδι...

Λαγό Σβαρτσενέικερ πρώτη φορά βλέπω.........:D

Και είμαι και από χωριό !!! φτου μου....

Μπα... θεωρώ τις γάτες πιο γρήγορες από τα φίδια...
Στο σπίτι ήμουν ο μοναδικός που δεν προλάβαινε να με γρατζουνίσει η γάτα μου και αυτό επειδή την κοίταζα στα μάτια και κέρδιζα μισό δευτερόλεπτο... :p

*edit: μπήκε λίγο πιο πάνω*

Μπα... θεωρώ τις γάτες πιο γρήγορες από τα φίδια...
Στο σπίτι ήμουν ο μοναδικός που δεν προλάβαινε να με γρατζουνίσει η γάτα μου και αυτό επειδή την κοίταζα στα μάτια και κέρδιζα μισό δευτερόλεπτο... :p

*edit: μπήκε λίγο πιο πάνω*

Και τσιμισκίς νίντζα !!!!!!!!!!! :flipout::flipout: