HELP TV 37-40

lima

New member
18 July 2007
12
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 37’’ Η 40’’.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ LCD- PLASMA - HD –FULL HD Κ.Τ.Λ. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ .ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (1000 ) ΛΥΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ DVD OXI PC KAI ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ PLASMA PANASONIC ::::: ΤΙ ΛΕΤΕ

:idea:

Οπως το διατυπωνεις ..... καπου θα υπαρχει ενα ομορφο plasma και για σενα Θα σε αναλαβουν οι ποιο ειδικοι συντομα .
Απλα εχε υποψην οτι στην αρχη , αυτες οι κυριες θελουν λιγο στοργη και προδερμ .
Μετα ομως θα σου χαριζουν στιγμες ατελειωτης SDoευχαριστησης και οχι μονο.
Μια Pany για τον κυριο παρακαλω.

Φίλε limo γειά χαρά!

Στις συζητήσεις του φόρουμ θα βρείς πολλά ενδιαφέροντα για τις μοντέρνες τηλεοράσεις!

Σύμφωνα με τα δεδομένα που δίνεις θα συμφωνήσω με τον Geo για την Panasonic...

Αυτή την περίοδο θα τη βρείς και σε πολύ καλή τιμή!

Οι plasma υπερέχουν στην απόδοση τηλεοπτικού σηματος και γενικά η εικόνα τους θυμίζει τις παλιές μας CRT (χωρίς να κουβαλάνε κανένα από τα μειονεκτήματά τους). Ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες τιμής το πλεονέκτημα των plasma είναι εμφανές. Στις ακριβές κατηγορίες θα έλεγε κανείς πως το παιχνίδι "χοντραίνει" μιας και οι νέες lcd ταράζουν όλο και περισσότερο τα νερά...

Το σίγουρο είναι πως με μια 37άρα HDready και ειδικά panasonic θα περάσεις πολλά ευχάριστα βράδια...

Θα σου πρότεινα να δεις την καινούρια Panasonic. Η παλιά έχει πρόβλημα και θα περάσεις σίγουρα από το service. Αν δεν σε πειράζει είναι πολύ καλή αγορά (φτιαγμένη όμως). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρε παιδιά προτείνετε μια τηλεόραση η οποία είναι γνωστό ότι έχει πρόβλημα. Τουλάχιστον ας προειδοποιήσουμε τον φίλο μας γι αυτό που θα αντιμετωπίσει.

Φιλικά
Nektar.

Να διορθώσω λίγο αυτό που ειπα παραπάνω γιατί από ότι βλέπω προτείνετε την PV45 η οποία είναι μεν παλιά αλλά δεν έχει πρόβλημα. Ζητώ συγνώμη που παρασύρθηκα και νόμιζα ότι προτείνατε την PV60.

Τα σέβη μου.

σε τιμες ως 1000 και χαμηλοτερα βλεπω σε διαφορα μαγαζια και lcd οπως
LG 37LC3R 800
SAMSUNG LE-40R72 1000
LG 37LE2R 700
τι λενε αυτες?????η pv45 ειναι καλυτερη για αυτο που ψαχνω.:nounder:

LG 37LC3R 800
SAMSUNG LE-40R72 1000
LG 37LE2R 700

Απο αυτες τις τρεις η 40R72 μονο αξιζει. Δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη αγορα , η PV45 η R74, εξαρταται απο την χρηση και απο τον χωρο που θα την βαλεις. Οι πλασμα για παραδειγμα εχουν το προβλημα με τις ανακλασεις στην οθονη ενω και για PC και κονσολες οι LCD ειναι καλυτερες.
Αν σε ενδιαφερει πιο πολυ για τηλεοπτικο σημα τοτε η PV45 ειναι καλυτερη.

Με χαλάει λίγο το ασημί στη PANASONIC, εάν ήτο και μαύρο, δεν θα παιζόταν, τώρα για σχέση επίδοσης-αξίας, ανυπερθέτως η καλύτερη επιλογή.

LG 37LC3R 800
SAMSUNG LE-40R72 1000
LG 37LE2R 700

Στην τιμή της η Panasonic είναι υπερ-άριστη!

Στο τηλεοπτικό ειδικά σήμα δεν υπάρχει σύγκριση με αυτές που αναφέρεις...

καλησπερα

παιδια εκανα μια μικρη βολτα στην αγορα πηγα σε sarafidi kai expert και δεν ειχαν pv45, μου προτειναν αλλα μοντελα σε τετοιες τιμες οπως philips 37 5321 --samsung 37 les62 μια hitachi αγνωστων λοιπον στοιχειων. Που μπορω να παω να την δω θεσσαλονικη την pv45 και ποιες αλλες να προσεξω.:SFGSF8:

καλησπερα

παιδια εκανα μια μικρη βολτα στην αγορα πηγα σε sarafidi kai expert και δεν ειχαν pv45, μου προτειναν αλλα μοντελα σε τετοιες τιμες οπως philips 37 5321 --samsung 37 les62 μια hitachi αγνωστων λοιπον στοιχειων. Που μπορω να παω να την δω θεσσαλονικη την pv45 και ποιες αλλες να προσεξω.:SFGSF8:

Aυτες που σου προτειναν ειναι μαλλον χαλια. Αυτες θα τους ειχαν μεινει για πουλημα φαινεται!!!

καλησπερα

Mediamarkt ίσως?

Η PV45 ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 42'', ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 37''.
ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ?
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ TV ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 1000€ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η 37 PV45. ΣΩΣΤΑ?
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ
ΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3

1 PANASONIC 37PV45 780€

2 SONY 40S2530 1000€

3 SAMSUNG LE40R72 1000€

ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΝΩΜΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΜΕΙΟ.:HTEHETH63:

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ
ΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 3

1 PANASONIC 37PV45 780

2 SONY 40S2530 1000

3 SAMSUNG LE40R72 1000

ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΝΩΜΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΜΕΙΟ.:HTEHETH63:

Και οι τρεις καλες ειναι. Αν δεν εχεις προβλημα με ανακλασεις στο δωματιο παρε την πλασμα αλλιως την S2530 που ειναι και πιο μεγαλη.

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΣ ΤΟΙΧΟΥ 5ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ?