HELP!! voi8ia stn agora tv! {paides kalws sas vrika...}

Το "καλυτερο service" και η λεξη "Ελλαδα" δεν χωρανε στην ιδια προταση. Γινεται conflict.:flipout:

Χωρις πλακα δεν ξερω παιδια. Νομιζω οτι πιο καλο service εχει η Samsung απο οτι μου εχουν πει.

Το "καλυτερο service" και η λεξη "Ελλαδα" δεν χωρανε στην ιδια προταση. Γινεται conflict.:flipout:

Χωρις πλακα δεν ξερω παιδια. Νομιζω οτι πιο καλο service εχει η Samsung απο οτι μου εχουν πει.

Το καλύτερο after sales support στην Ελλάδα με διαφορά έχει η LG αλλά δυστυχώς δεν έχει παρουσιάσει high end μοντέλα ακομα..

Από τις λοιπές μάρκες ξερω ποιά έχει το χειρότερο service : like.no.other

ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗ philips ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΙΡΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ philips,(ΣΥΓΚΡΟΙΝΕΤΟΙΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙ ΣΟΝΥ)ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ

Re: HELP!! Βοηθεια στην αγορα τηλεωρασης!...SONY KDL-40x2000 Vs Philips 37PF9731D/10

Καλησπερα παιδια ... NEW MEMBER!!... Θελω να με βοηθησετε για την αγορα της μελλοντικης μου τηλεωρασης.... ειμαι αναμεσα σε 2 .... Sonara KDL-40x2000 και την philips 37PF9731D/10

τν θελω για να βλεπω HD full ταινιες που κατεβαζω στο pc...αρα θελω να ειναι καλη η θυρα συνδεσης με το pc(ειτε hdmi ειναι ειτε vga(d-sub δλδ))....επισης θελω να μου πειτε ποια περιοδο να την παρω γιατι εχω ακουσει οτι θα πεσουν οι τιμες γιατι βγαινει καινουρια σειρα η Sony ....επισης ποσο ειναι η αποσταση θεασης?...thnx .... (ρε παιδια που ειναι το edit?)

SONY KDL 40 X2000:Simply the best

Απάντηση: Re: HELP!! voi8ia stn agora tv! {paides kalws sas vrika...}

ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗ philips ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΙΡΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ philips,(ΣΥΓΚΡΟΙΝΕΤΟΙΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙ ΣΟΝΥ)ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ

+ 1OOO-bye-

Re: Απάντηση: Re: HELP!! voi8ia stn agora tv! {paides kalws sas vrika...}

Ρε παιδια δεν ειναι πολλα τα 2,500 ευρω για μια τηλεοραση 37"?

Θυμαμαι ενα τεστ απο ξενο site που δοκιμασαν την 37PF9731 και την 37XD1E και ενω ελεγαν οτι η Philips εχει ελαχιστα καλυτερη εικονα , εβγαζαν νικητη τη Sharp γιατι η διαφορα στην τιμη ηταν πολυ μεγαλη.
Αν βρω το τεστ θα σας το δειξω.