HERO MACHINE

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HERO MACHINE

Το έχω κάνει αυτό αλλά δεν πιάνει το Printscreen :bigcry:

κανας χριστιανος να πει στην Νικολ και μενα πως στα κομματια το κανουμε.....

πουναι αυτο το printscreen?

Είναι ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο που επάνω του γράφει PrtScn ,το πατάτε μια φορά , μετά ανοίγετε την ζωγραφική των Windows και πατάτε control + V

Κάπου επάνω δεξιά, πάνω απο το κουμπί Home!

Το Home είναι πάνω απο το Delete....

δίνω συμβουλές εγώ ο μεγάλος κομπιουτεράς!:flipout: :flipout: :flipout:
ρε α στα διάλα απο δω:slapface:

Καλημέρα! Εγώ ξέρω που είναι το printscreen, αλλά το παλιό-pc εδώ στην δουλειά μαμακίζεται !!!!!!!!!!!!! :slapface:

Εαν πατησεις ΜΟΝΟ το printscreen θα στειλει οτι βλεπεις στην οθονη στον printer.

Με ctrl+printscreen θα παει οτι βλεπεις στο clipboard και μπορεις σε οποιο προγραμμα να κανεις paste.

Με alt+printscreen περνας στο clipboard το παραθυρο που ειναι πρωτο μπροστα σου ( ενεργο ).

Re: Απάντηση: HERO MACHINE

Εαν πατησεις ΜΟΝΟ το printscreen θα στειλει οτι βλεπεις στην οθονη στον printer.

Με ctrl+printscreen θα παει οτι βλεπεις στο clipboard και μπορεις σε οποιο προγραμμα να κανεις paste.

Με alt+printscreen περνας στο clipboard το παραθυρο που ειναι πρωτο μπροστα σου ( ενεργο ).

Ευτυχώς που το ανέφερες γιατί θα τράβαγα τα βυζ#$#$#ιά μου με αυτά που βλέπω.........:ears: :ears:

Re: Απάντηση: HERO MACHINE

σε μένα και χωρίς τη συνοδεία του ctrl τα στέλνει στο clipboard.:flipout: , βολικό μηχάνημα :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: HERO MACHINE

σε μένα και χωρίς τη συνοδεία του ctrl τα στέλνει στο clipboard.:flipout: , βολικό μηχάνημα :flipout:

Για δες τους πριντερ σου .....-bye-

Browser, με το συμπάθειο, αλλά αυτό που λες για τον εκτυπωτή δεν το έχω δει να γίνεται σε κανέναν υπολογιστή έχει τύχει να χρησιμοποιήσω.

Ένας είναι , λειτουργεί κανονικά και είναι και μοιραζόμενος στο τοπικό δίκτυο.
Αλλά ούτε απο το ένα pc εκτυπώνει με PrtScn ούτε απο το άλλο.