DomieMic65 Supreme Member 10 July 2006 9,746 Αθήνα 6 May 2016 #41 Επίσης τα win είναι από update ή clean install; Ενα clean install Δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Επίσης τα win είναι από update ή clean install; Ενα clean install Δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
panoso Senior Member 18 April 2011 521 6 May 2016 #42 DomieMic65 said: Ενα clean install Δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Click to expand... Είναι από update. Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα..Αν ήταν το μηχάνημά μου θα έκανα clean install αλλά έχει αρκετούς χρήστες και δεν έχω κουράγιο για τέτοια ...
DomieMic65 said: Ενα clean install Δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Click to expand... Είναι από update. Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα..Αν ήταν το μηχάνημά μου θα έκανα clean install αλλά έχει αρκετούς χρήστες και δεν έχω κουράγιο για τέτοια ...
DomieMic65 Supreme Member 10 July 2006 9,746 Αθήνα 6 May 2016 #43 Χμμμ... Μήπως είναι ώρα να βρεις έναν άλλον υπολογιστή για να ακούς μουσική ;; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Χμμμ... Μήπως είναι ώρα να βρεις έναν άλλον υπολογιστή για να ακούς μουσική ;; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk