HH DVD rip χωρις ηχο ! Γιατι ;;;;;;;;;;

16 July 2006
7,526
HAMBURG
Εχω αγορασει 6 ευρω απο το ΕΒΑΥ το HH DVD *Ο ΦΥΓΑΣ * το εκανα rip με το Any DVD στον σκληρο !

Παιζει κανονικα και με υποτιτλους srt εξωτερικους με το KMP αλλα ..... δεν εχει καθολου ηχο !!!!!!!

AC3 DD DTS....

ενω ολα τα αρχεια μου παιζουν κανονικα και τα BLUE RAY rip και τα mkv ολα με ηχο DD και DTS κανονικοτατα !

αλλα στο HD DVD δεν μου κανει ριπ τον ηχο ;;;
τι συμβαινει ;;;;;

δοκιμασα ενα σωρο ρυθμισεις στον ΚΜΡ και AC3 WMP audio κτλ,....

δεν μπορω να παιξω το κανονικο δισκακι με το POWER DVD γιατι δεν το εχω ινσταλ..... ακομα

Last edited:
Μπορει να μου πει καποιος αν εχει ιδεα γιατι απο HD DVD rip κανονικα με το ANY DVD οπως κανω και στα ΜΠΛΟΥ ΡΕΥ ενω εχω εικονα δεν εχω καθολου ηχο ;;;;

με οποιο προγραμα και αν τα παιξω ;;;;

ενω τα Blye Ray παιζουν κανονικα και με ηχο !

εσεις με ποιο προγραμα βλεπεται τα HD DVD σας ;;;;;;

τα δισκακια τα εχω αγορασει δεν ειναι απο κατεβασμα .....

δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις των προγραματων ..

Παιζοντας με ολα τα προγραματα που εχω ενα HD DVD rip ενω βαζω αμεσως υποτιτλους με το ΚΜΡ και εικονα τζαμι :grinning-smiley-043 δεν εχω καθολου ηχο !

Λεω ισως πρεπει να παιξω απευθειας το δισκακι ...

Βαζω το δισκακι στο LG οδηγο μου και το παιζω με το ArctSoft total media player !
Παιζει κανονικα υποτιτλοι (αυτοι που εχει ενσωματομενοι) αλλα ηχος παπαλα !!!!!

Παω στα Settings δινω κανονικα ρυθμιση SPDIF διοτι χρησιμοποιω οπτικο καλωδιο η οποια ρυθμιση με το ιδιο προγραμα παιζει κανονικοτατα τα BLUE RAY μου ειτε ριπ ειτε δισκακι κανονικο !

Ενω οταν βαζω HD DVD ειτε ριπ ειτε το καθεαυτο δισκακι δεν εχω ηχο καθολου εστω 2καναλο .......

τι φταιει ρε παιδες;;;;;

υπαρχει κατι που κανω λαθος ;;;;;;

Ξερει κανεις αν τα HD DVD εχουν διαφορετικο φορμα ηχου απο τα BLUE RAY ;;;;;

Διοτι δεν μπορω με κανεναν πλευερ να εχω απλο DD DTS στον ενυσχητη μου !

Με το PowerDVD δεν εχω δοκιμασει διοτι δεν το εχω ακομα το προγραμα αυτο !

Αλλα εχω δοκιμασει με NERO 9 με ArctSoft Total Media και φυσικα με KMP .....

ολα παιζουν εικονα αλλα δεν εχω ηχο !

ΜΟΝΟ στα HD DVD

καποια λυση ;;;;;;;;;

και αν ειναι δυνατον πειτε μου με ποιο πλευερ σε HTPC παιζεται εσεις τα HD DVD και εχουν ηχο κανονικα ;;;;;;