Hi End απο επαγγελματίες.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Κάπου ανέφερε την εταιρεία ο Musiclover.Πραγματικά είναι μιά εταιρεία που δημιουργεί ξεχωριστά μηχανήματα.

WEISS

http://www.weiss-highend.ch/products.html

Στο κάτω μέρος της σελίδας,πατήστε και δείτε και τα επαγγελματικά της.

Last edited:
Για κατι που απορω ειναι για το διπλο,αριστερο-δεξι, AES/EBU που βγαζει το transport Weiss,μηπως καποιος μπορει να βοηθησει?

Re: Απάντηση: Hi End απο επαγγελματίες.

Για κατι που απορω ειναι για το διπλο,αριστερο-δεξι, AES/EBU που βγαζει το transport Weiss,μηπως καποιος μπορει να βοηθησει?

Η ιδιαιτερότητα του πλεϋερ να κάνει αυτό upsampling αντί του DAC είναι μάλλον η αιτία.

Το μάνιουαλ του Jason γράφει:

"The Jason has a plethora of output connectors. There are RCA and Toslink outputs which operate at a constant 44.1kHz sampling rate independent of the setting of the upsampler. There are XLR,
RCA, BNC and ST optical connectors which supply the 44.1 / 88.2 / 176.4 signal as implied by the setting of the upsampler. Then there are two XLR connectors for dual wire connection to the D/A Converter. That dual wire output operates at 88.2 or 176.4 kHz only. At 44.1kHz it is muted."

Είχα την εντύπωση οτι οι απλές γραμμές υποστηρίζουν δείγματα μέχρι 24/96 και για παραπάνω χρειάζονται είτε 2 AES/EBU, είτε I2C. Εδώ μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει, αν και δεν μπορώ να καταλάβω πώς και οι απλές γραμμές υποστηρίζουν 176,4. Ίσως μόνο με μήκος λέξης 16 ή και 20 bits και όχι 24.

Re: Απάντηση: Hi End απο επαγγελματίες.

http://www.nagraaudio.com/

Για να μην ξεχνιόμαστε...

NAGRA made in Swiss.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά αν μου επιτρέπεις μια ορθογραφική σημείωση.Είναι, είτε made in Switzerland ή Swiss made.
Sorry για την σημείωση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Hi End απο επαγγελματίες.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά αν μου επιτρέπεις μια ορθογραφική σημείωση.Είναι, είτε made in Switzerland ή Swiss made.
Sorry για την σημείωση.
Oρθόν.Διορθώθηκε.

Παντως η απορια μου παραμενει,βεβαια η Ι2S,θεωρειται η κορυφαια ψηφιακη εξοδος,αλλα και εξαιρετικα δυσευρετη και ακομη πιο δυσευρετο το dac που εχει τετοια εισοδο