Hi-End AV Show 2013

Πληροφορίες εκ των έσω( πιο έσω δεν γίνεται) η Εκθεση θα γίνει κανονικά..

Χάθηκε ο κόσμος Captain ,να γινόταν καμιά βδομάδα αργότερα?
Ήταν η πρώτη φορά μετά απ το 1987 που έχασα την περσινή και γω και αρκετοί νησιώτες..Όλο το χειμώνα δεν μπορούσα να το χωνέψω,γιατί οι εργασιακές συνθήκες 'βάρυναν' και στον ιδιωτικό τομέα όλα μοιάζουν ζούγκλα..

Απο τον ανριπρόσωπο του Ορφέα εδώ στη Λάρισα έμαθα ότι η έκθεση θα γίνει κανονικά.

Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι την έκθεση έχει απομείνει λιγότερο από ένας μήνας οπότε ας ετοιμαζόμαστε! Ήδη σε ιστότοπους υπάρχει η πρόσκληση έτοιμη για εκτύπωση. 'Αντε με το καλό! Έχω να την δω από το 2007 που πήγα τελευταία φορά στο Athens Imperial.

Είπαμε παίδες. Η Εκθεση θα γίνει, μην λέμε τα ίδια πάλι..

Μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορείτε να κατεβάζεται και από εμάς την πρόσκληση και
φυσικά θα έχουμε το δικό μας δωμάτιο σαν AVClub να οργιάσουμε το τριήμερο!

Θα υπάρχουν και εκπλήξεις!...

Last edited:
Γμτ γμτ γμτ γμτ....
Θα σκάσω αν δεν μπορέσω να έρθω...

Να έρθεις, να έρθεις, να έρθεις να σε δούμε και από κοντά!!! Εμένα με βλέπω να στήνω αντίσκηνο και τις 3 ημέρες!!!!:ernaehrung004::2thumb22sup::music-smiley-005:

Να έρθεις, να έρθεις, να έρθεις να σε δούμε και από κοντά!!! Εμένα με βλέπω να στήνω αντίσκηνο και τις 3 ημέρες!!!!:ernaehrung004::2thumb22sup::music-smiley-005:
Βρε και εγώ αυτό κάνω συνήθως αλλα αυτό το ΠΣΚ είναι πολύ άβολο .. έχω δουλειά και τις 3 μέρες!!!
Δουλειά που δεν παιρνει αναβολή και που επιβάλει ξεκουραση!!!!!

Απάντηση: Re: Hi-End AV Show 2013

Είπαμε παίδες. Η Εκθεση θα γίνει, μην λέμε τα ίδια πάλι..

Μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορείτε να κατεβάζεται και από εμάς την πρόσκληση και
φυσικά θα έχουμε το δικό μας δωμάτιο σαν AVClub να οργιάσουμε το τριήμερο!

Θα υπάρχουν και εκπλήξεις!...

Μπορώ να τυπώσω την πρόσκληση σε απλό χαρτί Α4, μπρος - πίσω, σε μονόχρωμο λειζερ εκτυπωτή ή δε θα την κάνουν δεκτή?

Re: Απάντηση: Re: Hi-End AV Show 2013

Μπορώ να τυπώσω την πρόσκληση σε απλό χαρτί Α4, μπρος - πίσω, σε μονόχρωμο λειζερ εκτυπωτή ή δε θα την κάνουν δεκτή?

Προχώρα το..Εντάξει είναι...

Re: Απάντηση: Hi-End AV Show 2013

Captain do you think I should come on foot ??

If I leave today do you think I will be on time for AVShow of 2014 ?? :flipout:

Αν ξεκινήσεις σήμερα όμως!!!...Μην το κάνεις από αύριο γιατί θα χάσεις την πρώτη μέρα της Εκθεσης, Αντρέ!