Hi-End AV Show 2013

Μέχρι να γυρίσεις θα έχουν στρώσει και τελείως τα....ξέρεις ποιά, και θα κάνουμε σουπερ ακρόαση!

Ωραία τέλεια!! Θα έχεις προλάβει να βγάλεις και πρόγραμμα της προκοπής...... Διότι από Djing πάσχουμε....... :BDGBGDB55:

τι να ακούσω? ακόμα περιμένω τηλέφωνο βρε :smash:

Έκθεση σίγουρα (πήγα πίσω εγώ... και όλα δείχνουν ότι θα είναι χαλαρό το ΣΚ!)

Θύμισέ μου, να σου δώσω και το recorder να γράψεις την ακρόαση του Καπετάνιου γιατί δε βλέπω να με βάζει στη γαλέρα... ενίοτε τον στεναχωρώ (λιγουλάκι) -bye-

Βρε πιο τηλέφωνο? Εδώ έχουμε special survey + tailshaft.... Ελα να στα πώ από κοντά να κλάψουμε μαζί.... Ημουν και βάρδια το ΣΚ άσε..... :rifle:

Re: Απάντηση: Re: Hi-End AV Show 2013

.....Θύμισέ μου, να σου δώσω και το recorder να γράψεις την ακρόαση του Καπετάνιου γιατί δε βλέπω να με βάζει στη γαλέρα... ενίοτε τον στεναχωρώ (λιγουλάκι) -bye-

Ο Captain είναι υπεράνω!...Αύριο κατά τις 20.00 τι κάνεις?

Η συνέχεια με πμ!

Γιατί με pm?
Άσε μας ρε καπετάνιο να τρολάρουμε...
εδώ μιλάμε για ραντεβουδάκια. πως θα γίνει αλλιώς?

(καλά καλά... σου στέλνω pm :BDGBGDB55:)

Μπορει να μου πει καποιος, που εχει ηταν και περισυ , αν ξερει, ποια ωρα τελειωνει η εκθεση την Κυριακη το βραδυ?
Ρωταω γιατι εχω μια υποχρεωση στην Πατρα το ΣΚ. Αυτο με υποχρεωνει να ξεκινησω απο εκει στις 3.00 το μεσημερι. Πες 6.00 να ειμαι στο ξενοδοχειο.
Και θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να ερθω. Μην φτασω και τα εκθεματα ειναι σε κουτες για να φυγουν?
Αν ειναι να κλεισει η εκθεση 8-9 να παω, αλλιως δεν αξιζει η ταλαιπωρια.
Ευχαριστω.

Και γω ελπίζω πως θα είμαι εκεί απόγευμα-βραδάκι Σαββάτου ... ελπίζω να δω κάποια από τα μέλη με τα οποία γνωρίζομαι μόνον διαδικτυακά ...

Αν όλα πάνε καλά με βλέπω με αντίσκηνο!

Φτου φτου φτου, μην το ματιάξω! Έχει να πέσει φωτό και ανταπόκριση που θα πάει σύννεφο και Blog!!!

Γνωρίζετε την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει απο το πρωί για το κοινό ή κατα το μεσημέρι...το Σαββατο και η Κυριακή θα είναι γεμάτες η Παρασκευή..? Το λέω γιατι κάποια χρονιά άνοιγε η έκθεση στην αρχή μόνο για τον τύπο φωτογραφίες κλπ...
Ευχαριστώ....

Επομένως η πιο ησυχη μέρα για να την δει κανείς αν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, ειναι η Παρασκευή.

Έχασα την περσινή (απ το 87) και όλο το χειμώνα το σκεφτόμουν.Φέτος αν και έχουμε δουλειά ακόμα,ίσως το ρισκάρω για να μην τρελαθώ...

Επειδή οι οργανωτές, ως συνήθως κοιμούνται όρθιοι (Μαγγελάνος κλπ), ανάλαβε ο papavas τρεις παρουσιάσεις...
μια για τα hires vs red (Σάββατο 1400-2000 σερί - χωρίς διάλειμμα) είσοδος ελέυθερη
μία δεύτερη την Κυριακή 1100-1400 (μετά την εκκλησία) για τις ρυθμίσεις sub σε πολυκάναλο μουσικό hd master audio (θα δειγματιστεί το shoot to thrill των ΑCDC) είσοδος ελεύθερη (για τις γυναίκες), 34 για άρρεν, material censored for children above 19 και
μία τρίτη το απόγευμα της Κυριακής με θέμα "πως η ανάλυση δόντι στρώνει σε κοντινή απόσταση στις πλάσμα tv" (περιεχόμενο κατάλληλο για ανηλίκους) είσοδος ελεύθερη (μάλλον)
θα δευτερολογήσει ο Browser.

Θα προσφερθούν φοντανάκια... Κοστούμι επιβάλλεται...

Last edited:
we know, we know...

this is how, from now on, we are going to do whatever we want - the way we want (just pure trolling :2thumb22sup:)

I know... it's a blackmail
(next step is mutiny) :music-smiley-005: