Hi-End Εργαλείο

komhst

Banned
23 August 2006
3,243
Νέα Σμύρνη
Hi-End εργαλείο!
Και δεν μιλάω για τον Accuphase, ούτε βέβαια για το Sony...

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Βάλτε ΣΩΣΤΑ την φάση.

Μού το έφερε σπίτι σήμερα ένας φίλος. Παίζει από τις 6:00 το απόγευμα μέχρι τώρα. Αρχικά είχαμε βάλει την φάση ανάποδα. Μόλις την βάλαμε σωστά τα μπάσα απέκτησαν τουλάχιστον 50% επιπλέον όγκο.

Μήν ψάχνετε πορτοκαλί ή κίτρινα displays. ΒΑΛΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ και το εργαλείο κελαηδάει!
Κοντεύει 12:00 η ώρα και δυσκλεύομαι να το κλείσω...

Attachments

• PB150959.jpg
    PB150959.jpg
    62.4 KB · Views: 500
Hi-End εργαλείο!
Και δεν μιλάω για τον Accuphase, ούτε βέβαια για το Sony...

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Βάλτε ΣΩΣΤΑ την φάση.

Μού το έφερε σπίτι σήμερα ένας φίλος. Παίζει από τις 6:00 το απόγευμα μέχρι τώρα. Αρχικά είχαμε βάλει την φάση ανάποδα. Μόλις την βάλαμε σωστά τα μπάσα απέκτησαν τουλάχιστον 50% επιπλέον όγκο.

Μήν ψάχνετε πορτοκαλί ή κίτρινα displays. ΒΑΛΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ και το εργαλείο κελαηδάει!
Κοντεύει 12:00 η ώρα και δυσκλεύομαι να το κλείσω...

Τη σωστή φάση ρεύματος στο νέο bluesky ?

Πάμε ένα δεύτερο γύρο ?

Αύριο αγοράζω ένα και μεθαύριο θα παίζει με εξωτερικό τροφοδοτικό μπαταρίας. Me την απόλυτα σωστή φάση, με pure DC

To τροφοδοτικό με μπαταρίες το έχω ήδη φτιάξει, τότε που πειράζαμε το πρώτο bluesky.

Ντρινγκ !

Last edited:
Τη σωστή φάση ρεύματος στο νέο bluesky ?

Nαι την φάση του ρεύματος εννοώ. Οταν το έφερε ο φίλος μου στο σπίτι και το έβαλα στην πρίζα είχα 50% πιθανότητες να το βάλω σωστά. Ο νόμος του Μέρφυ όμως λέει ότι θα έμπαινε ανάποδα, όπως και έγινε.
Οταν μέτρησα με το πολύμετρο διαφορά δυναμικού μεταξύ γείωσης πολύμπριζου και σασί BS βρήκα διαρροή 220 Volts!!! Καταπληκτικό ε; Αφού όταν έβγαλα τα RCA για να το μετρήσω με ψιλοτίναξε το ρεύμα παρόλο που φορούσα λαστιχένια παπούτσια και έχουμε και ξύλινο πάτωμα, παρκέ.
Οταν έβαλα το φις του ρεύματος σωστά μέτρησα διαφορά δυναμικού μεταξύ γης και σασί μηδέν Volts! Σταμάτησε να τινάζει το ρεύμα από τα RCA και το μπάσο απογειώθηκε.

Εγώ δεν είχα ξανακούσει μπλεσκατούλι. Παρόλο που πριν από μερικούς μήνες είχα επισκευάσει το τροφοδοτικό που κάηκε από ένα BS ενός συναδέρφου αρνήθηκα να το συνδέσω και να το ακούσω. Απλώς είδα ότι ήταν εντάξει, άναβε και διάβαζε τον δίσκο και τού το επέστρεψα χωρίς να το ακούσω.

Αυτός που μού το έφερε είχε το παλιό αλλά το χάρησε στην ξαδέρφη του μόλις διαπίστωσε ότι το καινούργιο έχει σημαντικά καλύτερο μπάσο. Ετσι τουλάχιστον μού είπε. Εγώ δεν είχα ακούσει το παλιό για να ξέρω. Εκείνο όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι παρόλο που έπαιζε χθες 6 ώρες συνεχόμενα όχι δεν είχε ζεσταθεί, αλλά ούτε καν χλιαρό δεν ήταν. Πιθανόν λοιπόν να έχουν βελτιώσει το τροφοροδικό οπότε εκεί να ωφείλεται και το καλύτερο μπάσο που βγάζει πλεόν. Οταν το ξεκοιλιάσω θα δούμε αν έχει και τι αλλαγές έχει από το προηγούμενο, του οποίου το τρφοδοτικό το γνωρίζω πολύ καλά γιατί το έχω επισκευάσει.

Με ενδιαφέρει κατ' αρχάς να παίξει καλά σαν transport

Θα πάρω 5-6 και βλέπουμε.

Πόσο έχει το ένα ?

35 το ενα, είναι ακριβό! Αλλά είναι πιο μουράτο! Μαύρο κατάμαυρο πίσα κατράμι με νίκελ! Αλλο πράγμα. Hi-End.

πείτε λίγο ποια είναι η ακριβής ονομασία.

Αύριο πάω για ψώνια.

Αλλά πάλι ρε γμτ θέλει ένα κάρο πισσόφυλλο, άδειο είναι μέσα.

Θα μας βγει ο κούκος αηδόνι αν κάθε χρόνο δίνουμε φράγκα για καλώδια ρεύματος και πισσόφυλλα...

χεχε

πείτε λίγο ποια είναι η ακριβής ονομασία.

Αύριο πάω για ψώνια.

Αλλά πάλι ρε γμτ θέλει ένα κάρο πισσόφυλλο, άδειο είναι μέσα.

Θα μας βγει ο κούκος αηδόνι αν κάθε χρόνο δίνουμε φράγκα για καλώδια ρεύματος και πισσόφυλλα...

χεχε

DVX 495 Μαύρο κατάμαυρο πίσα κατράμι, με νίκελ κουμπάκια και νίκελ στεφάνι γύρω από το στρογγυλό display που εξακολουθεί να μην δείχνει αριθμό track

Εγώ δεν είχα ακούσει το προηγούμενο. Ο φίλος μου όμως που το έφερε σπίτι και το ακούσαμε, είχε και το προηγούμενο και είπε ότι το καινούργιο έχει σαφώς καλύτερο μπάσο. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν ζεσταίνεται καθόλου, κι ας έπαιζε 6 ώρες συνεχόμενα. Πιθανόν να έχει βελτιωμένο τροφοδοτικό. Αυτό θα δικαιολογούσε και το καλύτερο μπάσο και την χαμηλώτερη θερμοκρασία.

αφού μιλάμε για 966 zoran γιατι δεν δοκιμάζουμε κατι πιο επώνυμο? κανα lg κανα pioneer ? η διάφορα αλλα που φοράνε το ιδιο ??? (το 962 απλα δεν υπήρχε πουθενα αλλου)

Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

DVX 495 Μαύρο κατάμαυρο πίσα κατράμι, με νίκελ κουμπάκια και νίκελ στεφάνι γύρω από το στρογγυλό display που εξακολουθεί να μην δείχνει αριθμό track

Mονο μαυρο??

χαθηκε ενα κοκκινο η εστω ενα ασημενιο???

να δειχνει τοσο ακριβο οσο και ο ηχος του βρε παιδι μου :guitarist:

Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

Nαι την φάση του ρεύματος εννοώ. Οταν το έφερε ο φίλος μου στο σπίτι και το έβαλα στην πρίζα είχα 50% πιθανότητες να το βάλω σωστά. Ο νόμος του Μέρφυ όμως λέει ότι θα έμπαινε ανάποδα, όπως και έγινε.
Οταν μέτρησα με το πολύμετρο διαφορά δυναμικού μεταξύ γείωσης πολύμπριζου και σασί BS βρήκα διαρροή 220 Volts!!! Καταπληκτικό ε; Αφού όταν έβγαλα τα RCA για να το μετρήσω με ψιλοτίναξε το ρεύμα παρόλο που φορούσα λαστιχένια παπούτσια και έχουμε και ξύλινο πάτωμα, παρκέ.
Οταν έβαλα το φις του ρεύματος σωστά μέτρησα διαφορά δυναμικού μεταξύ γης και σασί μηδέν Volts! Σταμάτησε να τινάζει το ρεύμα από τα RCA και το μπάσο απογειώθηκε.

ακριβώς γενικά όταν πας να συνδέσεις τα rca τινάζουν λίγο...

Εγώ δεν είχα ξανακούσει μπλεσκατούλι. Παρόλο που πριν από μερικούς μήνες είχα επισκευάσει το τροφοδοτικό που κάηκε από ένα BS ενός συναδέρφου αρνήθηκα να το συνδέσω και να το ακούσω. Απλώς είδα ότι ήταν εντάξει, άναβε και διάβαζε τον δίσκο και τού το επέστρεψα χωρίς να το ακούσω.

Αυτός που μού το έφερε είχε το παλιό αλλά το χάρησε στην ξαδέρφη του μόλις διαπίστωσε ότι το καινούργιο έχει σημαντικά καλύτερο μπάσο. Ετσι τουλάχιστον μού είπε. Εγώ δεν είχα ακούσει το παλιό για να ξέρω. Εκείνο όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι παρόλο που έπαιζε χθες 6 ώρες συνεχόμενα όχι δεν είχε ζεσταθεί, αλλά ούτε καν χλιαρό δεν ήταν.

δεν ζεσταίνεται όντως. Το άλλο ζεσταινότανε. Επίσης το άλλο στο soft off έβγαζε υπερήχους. Τώρα αυτό τίποτα...

Πιθανόν λοιπόν να έχουν βελτιώσει το τροφοροδικό οπότε εκεί να ωφείλεται και το καλύτερο μπάσο που βγάζει πλεόν. Οταν το ξεκοιλιάσω θα δούμε αν έχει και τι αλλαγές έχει από το προηγούμενο, του οποίου το τρφοδοτικό το γνωρίζω πολύ καλά γιατί το έχω επισκευάσει.

και όντως όπως είπες πιό πάνω, η αίσθηση είναι αυτή "δεν θέλεις να το κλείνεις"