HI-END ΗΧΟΣ ´Η HI-END ΕΜΦΑΝΙΣΗ

nbullamatsis

Supreme Member
11 February 2007
4,664
πειραιας
Αφορμη του θεματος ειναι οτι πολλες φορες ακουμε αποψεις περι ποιοτητας ηχου οι οποιες επηρρεαζονται απο την εμφανιση.

αρχικα για να ειμαι ειλικρινης ειχα και εφανισιακα κριτηρια στις επιλογες μου, σιγα σιγα ερχονται σε δευτερη μοιρα.

ειναι οπως ειναι μια γκομενα, για να κανεις την προσεγγιση, πρεπει να σου αρεσει το περιτυληγμα, ποιος ξερει τον εσωτρικο κοσμο της κ... και της β...
τα λες, αντε κιολας να απαυτο και μετα ασχολησε με τα εσωτερικα χαρισματα.

τι κριτηρια εχετε στον ηχο;;;;
το hi-end αφορα και εμφανιση;;;

Και η εμφάνιση φυσικά!
Εντάξει, δεν χρειάζεται να είναι σε στυλ Sonus Faber ντε και καλά, αλλά όχι να προσβάλει και την αισθητική μας...
Αν και...
Το μόνο πράγμα που με χάλασε στον ενισχυτή μου ήταν η αισθητική του τηλεκοντρόλ του... :p

blue_beach.jpg

:2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup:
άμα παίζει !!! όπως πρέπει !!!!!

Τι είπα πριν για συστήματα που προσβάλουν την αισθητική μας; Ααααααυτό εννοούσα!

Το hi-end υποτιθεται πρεπει να εχει και τα δυο. Και ομορφια και αποδοση.
Φυσικα και η αποδοση ειναι σημαντικοτερη.
Αλλα ετσι και αλλιως δεν μπορω να σεκφτω καποιο μηχανημα με καλο ηχο που να μην βλεπεται κιολας.

Απάντηση: Re: HI-END ΗΧΟΣ ´Η HI-END ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Και η εμφάνιση φυσικά!
Εντάξει, δεν χρειάζεται να είναι σε στυλ Sonus Faber ντε και καλά, αλλά όχι να προσβάλει και την αισθητική μας...
Αν και...
Το μόνο πράγμα που με χάλασε στον ενισχυτή μου ήταν η αισθητική του τηλεκοντρόλ του... :p

Γιατι η λειτουργικοτητα του?:flipout:

Στην σημερινη εποχη η αισθητικη παιζει σπουδαιο ρολο. Γι αυτο το λογο αγοραζουμε καινουρια ρουχα, βαφουμε το σπιτι μας και κανουμε ενα σωρο ακομη αντιστοιχες κινησεις που επιβαρυνουν το πορτοφολι μας αλλα ομορφαινουν την ζωη μας. Κατα κανονα την μουσικη την ακουμε πρωτα απολα οι ιδιοι. Ομως οπως και να εχει θαρθει και καποιος φιλος. Μπορουμε να τα τυλιξουμε ολα τα μηχανηματα με ενα σεντονι για να μην φαινονται και μονο να ακουμε. Μπορουμε ομως εκτος απο το να τα ακουμε και να τα δειχνουμε με υπερηφανεια. Φυσικα η καλη αισθητικη ενος μηχανηματος κοστιζει επιπλεον αλλα απο κει και περα ειναι θεμα δυνατοτητων του καθενος.

Θα φανώ γιά άλλη μιά φορά σκληροπυρηνικός και θα πώ ότι δεν με
ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου η εξωτερική εμφάνιση.
Με ενδιαφέρει όμως απόλυτα ο ''εσωτερικός'' κόσμος της συσκευής με ότι
αυτό συνεπάγεται, η ηλεκτρονική-μηχανική σχεδίαση και η ακουστική μου
τέρψη. Δεν με ενδιαφέρει ο εντυπωσιασμός των ματιών και των ώτων, αλλά
η ουσία και η αξιοπιστία!!!

ευχαριστω για την μέχρι τωρα ειλικρίνια σας.

δεν αρκει μονο να ειναι καλο, πρέπει να φαινεται και καλο.

υποκειμενικά πρεπει οπως το φαγητό να καλύπτει τουλάχιστο
δύο αισθήσεις, μειωνονται και τα προβλήματα με το ετερον

Συνδιασμός και των δύο, απο την στιγμή που μπαίνει σε χώρο που δεν είναι αποκλειστικά και μόνο γι αυτόν τον σκοπό.
Στο σαλόνι μας θέλουμε να έχει και αξιοπρεπές waf, γιατί αλλοιώς θα έχουμε άλλου είδους μουσική...Με λίγα λόγια, το τερνόν μετα του ωφελίμου, με προτεραιότητα στην ποιότητα και την μουσικότητα.

Γιατι η λειτουργικοτητα του?:flipout:

Ε, μαθαίνεις σημάδι κάποια στιγμή... :flipout:

Πάντως ψηφίζω ούτως ή άλλος και τα δύο επειδή τα συστήματά μου τα ζω, είναι μέσα στο σαλόνι μου. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουν και το WAF τους... :p

...τα προβληματα με το ετερο ημισυ τελειωνουν πριν καν αρχισουν, με το παρακατω:

Αγαπη μου, μην το παρεις στραβα αλλα αν επηρρεαζες το χομπυ μου με οποιονδηποτε τροπο θα μπορουσαμε να χωρισουμε.

Επισης, για ποιο Hi-End μιλαμε, για εκεινο που 99% απο εμας δεν ξερουν τι ειναι?

(μην το παρει κανεις προσωπικα αυτο, ως προβληματισμο το θετω)

...τα προβληματα με το ετερο ημισυ τελειωνουν πριν καν αρχισουν, με το παρακατω:

Αγαπη μου, μην το παρεις στραβα αλλα αν επηρρεαζες το χομπυ μου με οποιονδηποτε τροπο θα μπορουσαμε να χωρισουμε.

Επισης, για ποιο Hi-End μιλαμε, για εκεινο που 99% απο εμας δεν ξερουν τι ειναι?

(μην το παρει κανεις προσωπικα αυτο, ως προβληματισμο το θετω)

++++
ή της αρέσουν ή δεν σου κάνει (το ετερον)

μα για αυτό ακριβως συζητάμε και επειδη ολα ειναι προσέγγιση, δεχομαστε τις επιμερους προσεγγισεις, χωρις παρεξηγηση (για το hiend)
αν γνωριζαμε τοτε θα υπηρχαν οπαδοι σχολής hiend αφου θα ξεραμε ποιο ειναι το σωστο και θα ειχαν διαχωριστει οι κατηγοριες αναλογα με τη προτιμηση μας, οπως το κανουμε σε ολα τα αλλα σπορ

τωρα οι σχολες ειναι οσες οι ασχολουμενοι