HI END και οχι μονο

κοιταζοντας για πλακα το ποστ του argi ειδα με μεγαλο ενδιαφερον τον νεο av marantz 8003 που απο καποιες αλλες αναφορες στο δικτυο ειδα οτι σε καποιες χωρες ερχεται τον ιουνιο και οτι θα κοστολογειται καπου στα 2000 και θα συνοδευεται απο τελικο 8*140 watt
μακαρι να ισχυσουν οι τιμες και ελλαδα και να ριξουν ενα ηχηρο χαστουκι σε onkyo και οποιους αλλους υπερκοστολογουν
Μακαρι...θα τον παρω ,θα τον παρω!!!

μηπως 2000 £(λιρες Αγγλιας )εννοεις?Δηλ.περιπου 2500 .Γιατι εγω τοσο εχω δει οτι θα κοστιζει στην Αγγλια τουλαχιστον.Ο δε τελικος 1300£.
Ισχυει οτι οι marantz κατασκευαζονται στην Κινα,σε αντιθεση με τους denon που ειναι made in japan?Εχει τοσο μεγαλη σημασια τελικα το που κατασκευαζονται?

ελπιζω να καταλαβαινει σε πια χωρα βρισκεσαι
και να ξερεις πως οτι πουλα η εν λογο αντιπροσωπια και καθε αντιπροσωπια
πωληται πανακριβα
να το περιμενες πανω απο 4
κι οπως ξαναειπα απλα δεν θα πουλησει
ο κοσμος ουτε λεφτα εχει
και αυτος που εχει αν την εχει ξαναπατησει με ακριβο προιον με μικρη ημερομηνια ληξης απλα δεν θα ψωνισουν
ειπα αν εχει μεχρι 2000 θα το αγορασω πρωτος
αν φυγει πανω απο τα 4 απλα θα τους μεινει
οταν θα ξερουμε ποτε θα ερθει και ποσο θα κανει θα το μαθετε πρωτοι

απο οτι θυμαμαι ολα αυτα τα χρονια η marantz δεν βαραει τα προιοντα της
εκτος αν κανω λαθος
μενει να δουμε
ως τοτε ζουμε με την ελπιδα οτι θα φτασουν και στην Ελλαδαρα οικονομικοι AV pro

ανταμκο θες να πεις
ρειξε μια ματια στα dalite και τα ξαναλεμε
μακαρι να εβγαινε μεχρι τα 2500

ναι adamco ελεγα
η dalite τι ειναι ,οθονες ξερω τετοιες (εχω και μια)

...........
Ισχυει οτι οι marantz κατασκευαζονται στην Κινα,σε αντιθεση με τους denon που ειναι made in japan?Εχει τοσο μεγαλη σημασια τελικα το που κατασκευαζονται?

ναι ψυχολογικης φυσεως

Δηλαδη?
τοτε για πιο λογο η ιδια εταιρεια κατασκευαζει τους denon-που ειναι υποτιθεται πιο high end μηχανηματα-στην Ιαπωνια?