HI-END ΚΟΨΙΔΙΑ!

Ο χρήστης ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ orpheus μπαναρίστηκε για 7 ημέρες λόγω ελειπούς ενημέρωσης της διαχείρησης όσον αφορά την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Καλά ρε κουφάλα! Και εγώ έρχομαι με CD στις τσέπες;
Κάτσε να δεις τι θα βγάλω από τις τσέπες μου την επόμενη φορά που θα έρθω από εκεί! :rofl:

Χρόνια πολλά Γιάννο! Καλή χρονιά να έχουμε και πάντα τέτοια! :award:
Απο εσενα δεχομαι και μεγαλυτερο μπαν αδερφε. Οτι και να πεις δικιο εχεις. Την επομενη φορα μαζι με τον υπερμυγα θα τα πιουμε ρε! Χρονια πολλα σε ολους...και στους χορτοφαγους.

Χρόνια πολλά Γιάννη! Καλή χρονιά! Ωραία πράγματα βλέπω! Έπρεπε να βάλεις το νήμα στη κατηγορία Hi-end !:ernaehrung004:-bye-

ελα γιαννη !
μ ακους ?
εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που αναψες την ψησταρια ...
εαν θυμαμαι καλα ηταν το 2011 !
τι λες θα κανουμε τιποτα συντομα μες στην εβδομαδα ?

Λοιπον την επομενη φορα tzimisce - Μιχαλης Κορ. θα εχουν διπλη μεριδα. That's a promise...
Να πω την αληθεια λεω να το γυρισω απο orpheus audio σε " το στεκι του Ορφεα ". Η να κανω το αλλο:idea:. Σε καθε αγορα συσκευης μια χοιρινη δωρεαν ψημενη απο τον μετρ του καταστηματος.:food-smiley-005:

Πάντα τέτοια, νά 'στε καλά παιδιά, Καλή Χρονιά σας!

Γιάννη αν το γυρίσεις σε ''στέκι του Ορφέα'' θέλω κάρτα μέλους...:ADFADF1:

Η να κανω το αλλο:idea:. Σε καθε αγορα συσκευης μια χοιρινη δωρεαν ψημενη απο τον μετρ του καταστηματος.:food-smiley-005:

Γιάννη να κάνεις το αντίστροφο. Με την αγορά μιας χοιρινής, δώρο μια συσκευή της επιλογής του πελάτη. Δε θα προλαβαίνεις να κάθεσαι από τη δουλειά!:Banane0: :ernaehrung004:

Γιάννη να κάνεις το αντίστροφο. Με την αγορά μιας χοιρινής, δώρο μια συσκευή της επιλογής του πελάτη. Δε θα προλαβαίνεις να κάθεσαι από τη δουλειά!:Banane0: :ernaehrung004:

οκ αλλα θα χρεωνω την χοιρινη μερικα χιλιαρικακια. Τι στο καλο hi-end χοιρινη θα εχω, να μην την τιμολογησω αναλογα?