Δεν μπορεί να έχει σχέση.Ευχαριστίες από εμένα σε όσους μοιράζονται φωτογραφίες, απ' ότι βλέπω (για άλλη μια φορά) δεν έχει καμία σχέση με όποια Αθηναϊκή έκθεση έχω παρευρεθεί.
Κρίμα που η TAD δεν έδειξε τα R1, είναι ευκαιρία για τους κοινούς θνητούς να τ' ακούσουν γιατί λίγοι δίνουν το αντίτιμο, ειδικά της τελευταίας έκδοσης που έχει σχεδόν διπλασιαστεί απ' την πρώτη.
Άκουσε κανείς τα Klipsch Jubilee; Η Heritage σειρά είναι η μόνη της εταιρείας που μου προκαλεί το ενδιαφέρον και το συγκεκριμένο δεν το έχω καν δει από κοντά.
Τα άκουσα εννοείται, σε ορισμένα κομμάτια συγκλονιστικα. Θα προτιμούσα να άκουγα Heresy, Forte, Cornwall. Πόσοι θα αγοράσουν jubilee κ πόσοι τα υπολοιπα.... Τες παΕυχαριστίες από εμένα σε όσους μοιράζονται φωτογραφίες, απ' ότι βλέπω (για άλλη μια φορά) δεν έχει καμία σχέση με όποια Αθηναϊκή έκθεση έχω παρευρεθεί.
Κρίμα που η TAD δεν έδειξε τα R1, είναι ευκαιρία για τους κοινούς θνητούς να τ' ακούσουν γιατί λίγοι δίνουν το αντίτιμο, ειδικά της τελευταίας έκδοσης που έχει σχεδόν διπλασιαστεί απ' την πρώτη.
Άκουσε κανείς τα Klipsch Jubilee; Η Heritage σειρά είναι η μόνη της εταιρείας που μου προκαλεί το ενδιαφέρον και το συγκεκριμένο δεν το έχω καν δει από κοντά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.