Hi-End Show 2006

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Show 2006

... ικανό να ξετινάξει πολλά συστήματα και δυστυχώς οι μπανάνες γίναν φλαμπέ τσιρίζοντας .

Ναι στη φωτό είναι τα BENs

Δεν κατάλαβα... τελικά ικανό να ξετινάξει πολλά συστήματα ή οι μπανάνες γίναν φλαμπέ τσιρίζοντας

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Show 2006

Αν εννοείς τα abbys της cainandcain έχεις δίκιο, απλά γκάριζαν και δυστυχώς δεν ήταν συνδεμένα προς ακρόαση τα Single-Horn BENs που τόσα έχουν ακουστεί γιαυτά, κώνοι από πεπιεσμένη μπανάνα με μεγάλη ακαμψία, καμπίνα στιβαρή…

το 6,5αρακι εκανε τετοιες, διαδρομες που το λυπηθηκα το καημενο. Ντροπη και αισχος, να παρουσιαζεται τετοιο χαλια συστημα προς επιδειξη. Αποτελει προσβολη και διασυρμο για μας τους fullrangers. Eιλικρινα συναδελφοι, με ποιασανε τα νευρα μου :twoguns: :twoguns:

Οχι τιποτα αλλο , ητανε εκει και ο Παναγιωτιδης θα μας θεωρει ψυχανωμαλους ....
Μητσο, σορυ εκ μερους τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Show 2006

... Ντροπη και αισχος, να παρουσιαζεται τετοιο χαλια συστημα προς επιδειξη. ...

Τότε συμφωνώ!
Και δυό λόγια για κάποια άλλα:
Σμούθ οι ακροάσεις με τα Kithara του Oskar και χαμηλό χωρίς έντονη κουτίλα αλλά και κάποια ασάφεια. Ξεκούραστα πάντως χωρίς να είναι έντονα λαίντμπακ.

Μονιτοριά του κερατά τα Aerial, με ζωντάνια και νεύρο χωρίς να είναι επιθετικά. Όταν μεγαλώσουν τα Tempo μου έτσι θα παίζουν!!!

Τα s.e.t και τα κεραμικά της Ayon, πραγματικά με γοήτευσαν. Ομοιογένεια σαν φουλρέινζ άνευ κροσοβεριάς, με ελάχιστη σκληράδα αλλά όχι ψύχρα στα μεσουψιλά

Ασχετο το ένα με το άλλο . Το ότι και άλλα συστήματα μπορούσαν να ξετιναχτούν αυτό δεν σημαίνει ότι και αυτό θα έπρεπε να πάθει το ίδιο . Οι μπανάνες γίναν φλαμπέ τσιρίζοντας . Ο ήχος ήταν επιθετικός και σκληρός , παρά την αμεσότητα και την ζωντάνια του ακούσματος . Το κομμάτι είχε πολλές εναλλαγές , πολλά πνευστά full blown που ούρλιαξαν - σημειωτέον ακούσαμε βινύλιο - και για να πούμε του στραβού το δίκαιο καθόμασταν σε λάθος θέση. Εγώ δεν θα το έπαιρνα πάντως γιατί δεν θέλω να ακούω μουσική έτσι - δέκα λεπτά μουσικής και μετά διάλειμμα τριών ωρών .

το 6,5αρακι εκανε τετοιες, διαδρομες που το λυπηθηκα το καημενο. Ντροπη και αισχος, να παρουσιαζεται τετοιο χαλια συστημα προς επιδειξη. Αποτελει προσβολη και διασυρμο για μας τους fullrangers. Eιλικρινα συναδελφοι, με ποιασανε τα νευρα μου :twoguns: :twoguns:

Αγόρι μου τι λες τώρα.:music-smiley-005:
Εσείς μιά χαρά είστε.
Αυτοί που δεν ξέρουν να προωθούν τα προϊόντα τους σωστά ας πρόσεχαν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Show 2006

Ακριβώς έτσι . Μαζί το σχολιάσαμε .

Μετά ο τσηφ ζήτησε να ακούσει τα ΒΕΝς

Και το ραδιόφωνο της Magnum, έτσι όπως δεν έχω ξανακούσει FM! Δυστυχώς με τα FM της πόλης :violent-smiley-030: ούτε θα επιδιόξω ποτέ… Εύχομαι να μας ξελασπώσει το δορυφορικό ραδιόφωνο όταν αποκτήσω αν και τα dac έχουν πολύ ψωμί ακόμη.

Attachments

• magnum2.jpg
    magnum2.jpg
    60.1 KB · Views: 15

Αν εννοείς τα abbys της cainandcain έχεις δίκιο, απλά γκάριζαν και δυστυχώς δεν ήταν συνδεμένα προς ακρόαση τα Single-Horn BENs που τόσα έχουν ακουστεί γιαυτά, κώνοι από πεπιεσμένη μπανάνα με μεγάλη ακαμψία, καμπίνα στιβαρή…

Αυτα ακριβως εννοουσα οταν σας ελεγα για τα fullrange που ο ευγενικος κυριος τα περιεγραψε "σαν μια απο τις μεγαλυτερες τραγωδιες της ζωης του" :flipout:

Και το ραδιόφωνο της Magnum, έτσι όπως δεν έχω ξανακούσει FM! Δυστυχώς με τα FM της πόλης :violent-smiley-030: ούτε θα επιδιόξω ποτέ… Εύχομαι να μας ξελασπώσει το δορυφορικό ραδιόφωνο όταν αποκτήσω αν και τα dac έχουν πολύ ψωμί ακόμη.

Ετσι πίστευα κι εγώ μέχρι που πήρε κάποιος φίλος μου το T-1000 της Accuphase και τότε άκουσα ραδιόφωνο όπως πίστευα ότι ήταν αδύνατον να ακούσεις ποτέ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!!! Ειδικά στο 3ο πρόγραμμα, στον Κόσμος και στον Εν Λευκώ μπορούσες άνετα να πεις ότι δεν παίζει ραδιόφωνο αλλά κάποιο CD player πολλών χιλιάδων ευρώ. Ακόμα και ο Λάμψη FM απέκτησε άλλη ποιότητα! Βέβαια ο φίλος μου έχει Symphonic Line και Audio Spectrum Αίολος.... Οπότε καταλαβένετε...