Μα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα Κώστα. Πως αυτό που καταλαβαίνεις ως διαφορά, σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.
Μπορεί να είναι βλακεία αυτό που θα ρωτήσω αλλά την απορία την έχω και θα την θέσω, αν βάζαμε δέκα διαφορετικούς ηχολήπτες - μηχανικούς δεν θα ακούγαμε και δέκα διαφορετικές εκδοχές;
Ναι σίγουρα το να ήμουν εκεί θα ήταν πραγματικά ζωντανό αλλά ακούμε απ το ίδιο μέσο οπότε η σύγκριση υπάρχει κι είναι και αισθητή η διαφορά οπότε ονομάζω το πρώτο ζωντανό για να έχουμε μία αναφορά. Λεό ανεξαρτήτως αν δεν είναι ακριβώς η ίδια εκτέλεση, μπορείς να καταλάβεις ότι ο ήχος των οργάνων απ τα ηχεία είναι "άδειος".
Τον τελευταίους μήνες έχω <ανακαλύψει> σε υπερθετικό βαθμό ,ότι αυτά που είναι γραμμένα -αποτυπωμένα στα δισκάκια -άυλα είναι αυτά που γούσταρε ή είχε το κέφι - είχε την ικανότητα ο κάθε ηχολήπτης -μηχανικός ήχου .
Οσοι από τους ηχολήπτες -μηχανικούς είχαν την ικανότητα -διάθεση μας προσφέρουν καλές ηχογραφήσεις ,τα υπόλοιπα είναι για γέλια και για κλάματα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.