hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Mην γίνεστε υπερβολικοί απλά έγραψαν λάθος τον τίτλο του περιοδικού ο νέος είναι SONYTECH.

Χωρίς πλάκα πάντως νομίζω οτι ξεπέρασαν κάθε όριο και καλά η "έμμεση" διαφήμηση στην Sony, αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν η άμμετρη ειρωνεία και η εμπάθεια που έδειξαν στούς κατανωτές του HD-DVD, τέτοιος οπαδισμός δεν συναντάται ούτε στις αθλητικές εφημερίδες.
ΝΤΡΟΠΗ.

αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν η άμμετρη ειρωνεία και η εμπάθεια που έδειξαν στούς κατανωτές του HD-DVD, τέτοιος οπαδισμός δεν συναντάται ούτε στις αθλητικές εφημερίδες.
ΝΤΡΟΠΗ.
Ακριβώς αυτό!

Το σχόλιό μου πάντως το 'ανέβασαν'. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3737278744944361592&postID=5169723641047444644

Είμαι περίεργος αν θα απαντήσουν.

Last edited:
Εγώ αναρωτιέμαι αν μετα και την κυκλοφορία του επόμενου με το blu (Αυτό ξέρετε,το δισκάκι της sony :flipout::flipout::flipout:) η τιμή θα πάει παλι στο 8,5 η θα μείνει στα 12;;;;;;;;;;;;;

Eγω απο την αλλη νομιζω οτι θα βλεπουμε BD ταινιες σε περιοδικα νωριτερα απο οτι φανταζομαστε.Δεν μπορει στο εξωτερικο να δινουν στα 2 το 1 δωρο και εδω τιποτα.Ολο και καποιο περιοδικο θα κανει το πρωτο ξεκινημα με φθηνα BD.

το περιοδικο μεροληπτει λεγοντας

'' ο πολεμος τελειωσε αγοραστε μπλου ρει τωρα η γουορνερ εβαλε τελος το μπλου ρει νικησε- η ποιοτητα της ταινιας κινδυνευει (κινδυνευε!- διορθωνει!) στο hd dvd me to bitrate sta 5-25 Mbps σε αντιθεση με το ως 40Mbps του μπλου ρει κ.λ.π. (αναφερομενοι ειδικα στα χαρυ ποτερ 1-5)

μου θυμιζει λιγο τους μπλου φανσ του www.blu-ray.com αλλα οκ.

Τώρα το απόγευμα "διάβαζα" το τελευταίο τεύχος του Blu-tech και ομολογώ οτι εξεπλάγην.

Οχι τόσο για τον W200 ούτε για τα συνηθισμένα ατοπήματα αλλά για το χουλιγκανίστικο ύφος του ως προς το "τέλος του πολέμου".
Αρθρα τύπου "Δείτε τα δισκάκια HD DVD γιατί δεν θα τα ξαναδείτε " και άλλα πολλά (ενώ μέχρι πρότεινος εξεθείαζαν την ποιότητά τους) δεν τα περίμενα από ένα σοβαρό περιοδικό.Νόμιζα πως διάβαζα αμερικάνικο φόρουμ υπερ του blu-ray όπου η καφρίλα πήγαινε σύννεφο.

Απ την άλλη εξυμνεί και προτρέπει να αγοράσουμε το BD Player Samsung 1400, τονίζοντας οτι είναι το πρώτο player με δυνατότητα εξόδου μέσω bitstream DTS-Master (το PS3 ένα χρόνο τώρα και δεν το έχουν αναβαθμίσει σ αυτόν τον τομέα) ενώ απ την άλλη γρ'αφει πως είναι profile 1.0 (όταν έχει εγκριθεί το 1.1 απ τον Οκτώβριο) καθιστώντας το ουσιαστικά άχρηστο για τα επόμενα interactive δισκάκια που θα κυκλοφρήσουν.

Εν ολίγοις είναι ένα τεύχος που θα ήθελα να ξεχάσω οτι πέρασε απ τα χέρια μου..

Ζήσε Μάη

Το πήρα και είδα το BR...Πολύ καλή ποιότητα!!! Αυτό και το πρώτο BR είναι τα καλύτερα που έχει δώσει μέχρι τώρα..Ειδικά σε μια σκηνή με καταράκτες ανατρίχιασα γιατί νομιζα πως είμουν ακριβώς μπροστά τους (και λόγω ήχου)!!
Τέλως πάντων, σε σχέση με αυτά που ειπωθηκαν πριν περι την φανατικότητα του Hitech, εν μέρη συμφωνώ, ήταν λίγο υπερβολικό, αλλά αν ισχύουν αυτά που λέει για το Hd-dvd (ότι η Toshiba ακύρωσε το demonstration του Hdvd από τη CES κτλ.), τότε δεν βρίσκω λόγω να μην το κάνει...Γέλασα πολύ στο σημείο που έχει κάτι εικόνες από HD-DVD kαι από πάνω έλεγε: "κοιτάξτε τα καλά γιατί δεν θα τα ξαναδήτε!!!"...;)

Απάντηση: Re: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Το πήρα και είδα το BR...Πολύ καλή ποιότητα!!! Αυτό και το πρώτο BR είναι τα καλύτερα που έχει δώσει μέχρι τώρα..Ειδικά σε μια σκηνή με καταράκτες ανατρίχιασα γιατί νομιζα πως είμουν ακριβώς μπροστά τους (και λόγω ήχου)!!
Τέλως πάντων, σε σχέση με αυτά που ειπωθηκαν πριν περι την φανατικότητα του Hitech, εν μέρη συμφωνώ, ήταν λίγο υπερβολικό, αλλά αν ισχύουν αυτά που λέει για το Hd-dvd (ότι η Toshiba ακύρωσε το demonstration του Hdvd από τη CES κτλ.), τότε δεν βρίσκω λόγω να μην το κάνει...Γέλασα πολύ στο σημείο που έχει κάτι εικόνες από HD-DVD kαι από πάνω έλεγε: "κοιτάξτε τα καλά γιατί δεν θα τα ξαναδήτε!!!"...;)

Γιατί ? Αυτοί τα δικά τους δεν θα τα ξαναδούν?:ears:

Εγώ το βρήκα άκρως προκλητικό και αν δεν δώ όλες τις εταιρείες να κυκλοφορούν ένα φορμά, δεν θα πειστώ για καμμία νίκη..:smash:

Πολλές φορές σας έβαλα τις φωνές λέγοντας σας πως αν δεν σας αρέσει η τιμή του , η ποιότητα των test του μην το αγοράζεται . Αυτή τη φορά φίλοι μου έχετε απόλυτο δίκιο . Τολμώ να πω πως το τεύχος αυτό είναι άκρος προκλητικό λες κι ο πόλεμος των φοράτ ήταν δικός τους η τους. Θα ήθελα πολύ να δω τι θα γράφανε αν κέρδιζε το HD-DVD . θα διαβάζαμε ότι δυστυχώς νίκησε ο λιγότερο καλός , ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα , η Sony δεν είπε την τελευταία λέξη ακόμα κλπ.
Κρίμα
Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής την απέχθεια μου στην Sony Μου την ενίσχυσε σε πολύ μεγάλο βαθμό το εν λόγο περιοδικό με την ιδιαίτερη μεταχείριση του προς αυτή .
Έχω αεί στο παρελθόν πως το συγκεκριμένο περιοδικό ήταν αυτό που μας έβαλε όλους στο χορό και μπράβο του , έχω πει επίσης πώς ναι είναι πρωτοπορία που δίνει BR δισκάκια ακόμα κι αν αυτά εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα. Και για να είμαι δίκαιος έγραψα και τα παραπάνω στραβά του .
Αυτά και θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί άλλο η συζήτηση , η έστω ας περιοριστεί στα τεχνικά μέρη του BR που μας ¨προσφέρει¨ . Ότι συμπεράσματα ήταν να βγουν βγήκανε .

Καληνύχτα και καλή βδομάδα σε όλους

Εγω την Sony την αγαπώ για την ποιότητα των συσκευών της.
Την Sony την μισώ για τις απεχθείς εμπορικές της τακτικές.

Καταλήγω σε Philips και Toshiba για την διατήρηση της ποιότητας και την ψυχική μου ηρεμία του οτι δεν πληρώνω σαν θύμα ποσά σε κακεντρεχείς διαφημιστές και σε πουλημένες εταιρείες.

Προχθές πουλησα το προτελευταίο μου Sony Κομμάτι - εναν δέκτη ST-SE700 (Καλορίζικος Γιάννη) με tuner 2 εισόδων, πολυ καλή ποιότητα ήχου και υπέροχα χαρακτηριστικά, μονο και μόνο για να ξεφορτωθω το λογότυπο απο το Rack......

Ευτυχώς η DVDΚάμερα ειναι κρυμμένη στο βαλιτσάκι....:p:p