Hi WAF , και οχι μονο.......

Απάντηση: Re: Hi WAF , και οχι μονο.......

MHTΣ said:
Kαλή επιλογή όντως!

Φιλε ΜΗΤΣ, τα εχεις ακουσει? Πως παιζουν ?

Τα ηχεία-κάδρα που αναφέρετε, μήπως είναι της Wharfedale? Τεχνολογίας NXT?

Re: Απάντηση: Re: Hi WAF , και οχι μονο.......

Browser said:
Φιλε ΜΗΤΣ, τα εχεις ακουσει? Πως παιζουν ?
Δυστυχώς όχι απλά σχεδιαστικά και μόνο το λέω καθώς και επειδή νομίζω ότι δεν πληρώνεις μόνο desing.

Να βοηθησω λιγακι?

Τα καδρα δεν κανουν, καταρχας. Αναισθητα με χαμηλη προσληψη ισχυος. Τα εχω στην τραπεζαρια, εκει ειναι φοβερα, για background μουσικη.
Φροντιστε τα ηχεια σας να πιανουν reference levels στη θεση ακροασης.
Χρηστο εαν μου πεις μεχρι τι χρηματα θα μπορουσες να πας, θα σου απαντουσα αμεσως, και μαλιστα με ηχεια που θα ξεφτυλιζανε πολλα δαπεδου.

Θυμηθειτε οτι reference level ειναι 105 db στη θεση ακροασης. Για να σας δωσω ενα παραδειγμα το ποσο δυσκολο ειναι (ζητημα εαν 10% των μελων τα πιανουν), ενα ηχειο 87db, με ακροατη στα 4μ, πρεπει να ειναι ικανο να δεχτει 1000W !!!!:BDGBGDB55:

Αυριο η συνεχεια...

Τα ηχεία-κάδρα που αναφέρετε, μήπως είναι της Wharfedale? Τεχνολογίας NXT?

Ναι αυτά είναι...
επαναφέρω το θέμα αφού προχωρώ στην αγορά τους γιά το καθιστικό, με ξεχωριστό και απλό ηχοσύστημα ,που θα καλύπτει απλές και καθημερινές ανάγκες ακρόασης....δείτε και τις αντίστοιχες foto που συνοδεύονται βεβαίως και αναγκαστικά με παθητικό sub που δίνεται μαζί.
Επίσης σας παραθέτω και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.........
...............................
System Information:
System frequency response: 40Hz-20Khz
Recommended amplifier power output at nominal impedance: 20-120 Watts per channel RMS
Speaker terminals: Spring clip
Finish: Pine or blcak colour frames
The LoudPanel System includes 2 x LoudPanels and 1 x Subwoofer

Flat Speaker Specification:
Frequency response: 160Hz-20Khz
Nominal impedance: 8ohm
Sensitivity: 87 db +/- 3 dB
Power handling: 70 Watts
Dimensions: 550mm x 500mm x 27mm

Subwoofer Specification:
Type: 170mm passive woofer
Connecting mode: 2-way stereo input, 2-way stereo output
Power handling: 70 Watts
Frequency response: 40-160Hz
Nominal impedance: 8ohm
Crossover Frequency: 160Hz
Size:210mm x 235mm x 460mm

Attachments

• S019-31419-200.gif
    S019-31419-200.gif
    12.9 KB · Views: 38
  • 1.gif
    1.gif
    18.5 KB · Views: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    4.2 KB · Views: 25
  • 3.jpg
    3.jpg
    7.6 KB · Views: 26
Γιάννη τα έχω για πίσω κεντρικό εδώ και 3-4 χρόνια, και είμαι πολύ ευαριστημένος "κυρίως αισθητικά". Τότε είχαν 120.000 δρχ τώρα δεν πρέπει να δώσεις πάνω από 120 €.

Στη συσκευασία έχει ένα παρκτικό αυτοκόλητο πλακέ καλώδιο που "εξαφανίζεται" εύκολα. Το cross τους είναι στο παθητικό σαμπακι οπότε το συνδέεις υποχρεωτικά

Γιάννη τα έχω για πίσω κεντρικό εδώ και 3-4 χρόνια, και είμαι πολύ ευαριστημένος "κυρίως αισθητικά". Τότε είχαν 120.000 δρχ τώρα δεν πρέπει να δώσεις πάνω από 120 €.

Στη συσκευασία έχει ένα παρκτικό αυτοκόλητο πλακέ καλώδιο που "εξαφανίζεται" εύκολα. Το cross τους είναι στο παθητικό σαμπακι οπότε το συνδέεις υποχρεωτικά

Νικόλα στην τιμή δεν έχεις πέσει και πολύ έξω.
Οσο γιά τα καλώδια δεν με ενδιαφέρει, αφού το δωμάτιο που θα μπούν είναι σαν να φτειάχνεται απο την αρχή και θα προβλέπω τον εντοιχισμό των καλωδίων τους.
Γιά πές μου δυό λόγια γιά την συνδεσμολογία τους με τον ενισχυτή και το sub, αν και φαντάζομαι την γνωστή και απλή την διαδικασία.

το σαμπάκι είναι παθητικό και δεν έχει καμία ρύθμιση επάνω του, ούτε φάση ούτε συχνότητα.

Η σύνδεση γίνεται με 8 βιδωτούς ακροδέκτες πολύ καλής ποιότητας (αντίθετα με τα κλιπς των πάνελ που θέλουν προσοχή). Έχουμε λοιπόν L-R in & L-R out. To σαμπάκι έχει ενσωματομένο cross και παίζει μέχρι κάπου 150 - 200 κύκλους αν θυμάμαι καλά, και στέλνει τα υπόλοιπα στα πάνελ. Θέλει πολύ προσεχτική τοποθέτησει το σαμπάκι επειδή παίζει πολλές συχνότητες και αρκετό πειραματισμό για να βρεις τη "σωστή" θέση του. Έχω την εντύπωση ότι η σεδίαση του είναι να είναι πιο μπροστά και όχι στην ίδια ευθεία.

Ο ήχος τους είναι συμπαθητικός και ευχάριστος, σε πολύ υψηλές εντάσεις τσιρήζει αλλά δεν έχει κατασκευαστεί για πάρτι.

Καλορίζικα φίλε είμαι σίγουρος ότι θα τα χαρείς.

ΥΓ στα πανελάκια μπορείς να κολήσεις γκραβούρες ή και να τα ζωγραφήσεις χωρίς ηχητικές επιπτώσεις

το σαμπάκι είναι παθητικό και δεν έχει καμία ρύθμιση επάνω του, ούτε φάση ούτε συχνότητα.

Η σύνδεση γίνεται με 8 βιδωτούς ακροδέκτες πολύ καλής ποιότητας (αντίθετα με τα κλιπς των πάνελ που θέλουν προσοχή). Έχουμε λοιπόν L-R in & L-R out. To σαμπάκι έχει ενσωματομένο cross και παίζει μέχρι κάπου 150 - 200 κύκλους αν θυμάμαι καλά, και στέλνει τα υπόλοιπα στα πάνελ. Θέλει πολύ προσεχτική τοποθέτησει το σαμπάκι επειδή παίζει πολλές συχνότητες και αρκετό πειραματισμό για να βρεις τη "σωστή" θέση του. Έχω την εντύπωση ότι η σεδίαση του είναι να είναι πιο μπροστά και όχι στην ίδια ευθεία.

Ο ήχος τους είναι συμπαθητικός και ευχάριστος, σε πολύ υψηλές εντάσεις τσιρήζει αλλά δεν έχει κατασκευαστεί για πάρτι.

Καλορίζικα φίλε είμαι σίγουρος ότι θα τα χαρείς.

ΥΓ στα πανελάκια μπορείς να κολήσεις γκραβούρες ή και να τα ζωγραφήσεις χωρίς ηχητικές επιπτώσεις
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο.
Ετσι και αλλοιώς η χρήση τους και ο χώρος που θα τοποθετηθούν δεν είναι ούτε γιά πάρτυ, ούτε γιά μεγάλες εντάσεις.Αλον σκοπό θα εξυπηρετούν.

Γιάννη μου καταλαβαίνω την στενοχώρια σου για την ατυχία που σε κατατρέχει ή την αστοχεία αν θέλεις του να διαλέξεις να μιλάς όλες τις γλώσσες του κόσμου πλήν των γερμανικών...(και γώ εκτός απο το ξενερωτικό ινχλίμπιντιχ και κάτι MERCENDES-AUDI κλπ δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά με σώζει μιά γερμανίδα πρώην μου).
Εν κατακλείδι πάντως στο τεστ αυτό το συστημα παίρνει ότι πιό άριστο έχει δωθεί ποτέ σαν βαθμολογία και στα χρηματά του ειναι η καλυτερότερη επιλογή

τελικα τι εγινε? εχει βαλει καποιος inwall εχτος απ τα elac του Τακη?

Βλέπω inwall για έναν φίλο.
Βγάζει και η Κάντον κάποιες σειρές, όπως και η B&W.
Δυστυχώς τα elac δεν βρίσκω ελληνικό μαγαζί να τα φέρνει στο skroutz, καμιά ιδέα;

Βλέπω inwall για έναν φίλο.
Βγάζει και η Κάντον κάποιες σειρές, όπως και η B&W.
Δυστυχώς τα elac δεν βρίσκω ελληνικό μαγαζί να τα φέρνει στο skroutz, καμιά ιδέα;

Για ρωτα εδω:
Outsourcing SA (210 4854110)