- 17 June 2006
- 10,573
Απάντηση: Re: Hi WAF , και οχι μονο.......
Φιλε ΜΗΤΣ, τα εχεις ακουσει? Πως παιζουν ?
MHTΣ said:Kαλή επιλογή όντως!
Φιλε ΜΗΤΣ, τα εχεις ακουσει? Πως παιζουν ?
MHTΣ said:Kαλή επιλογή όντως!
Δυστυχώς όχι απλά σχεδιαστικά και μόνο το λέω καθώς και επειδή νομίζω ότι δεν πληρώνεις μόνο desing.Browser said:Φιλε ΜΗΤΣ, τα εχεις ακουσει? Πως παιζουν ?
Τα ηχεία-κάδρα που αναφέρετε, μήπως είναι της Wharfedale? Τεχνολογίας NXT?
Γιάννη τα έχω για πίσω κεντρικό εδώ και 3-4 χρόνια, και είμαι πολύ ευαριστημένος "κυρίως αισθητικά". Τότε είχαν 120.000 δρχ τώρα δεν πρέπει να δώσεις πάνω από 120 €.
Στη συσκευασία έχει ένα παρκτικό αυτοκόλητο πλακέ καλώδιο που "εξαφανίζεται" εύκολα. Το cross τους είναι στο παθητικό σαμπακι οπότε το συνδέεις υποχρεωτικά
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο.το σαμπάκι είναι παθητικό και δεν έχει καμία ρύθμιση επάνω του, ούτε φάση ούτε συχνότητα.
Η σύνδεση γίνεται με 8 βιδωτούς ακροδέκτες πολύ καλής ποιότητας (αντίθετα με τα κλιπς των πάνελ που θέλουν προσοχή). Έχουμε λοιπόν L-R in & L-R out. To σαμπάκι έχει ενσωματομένο cross και παίζει μέχρι κάπου 150 - 200 κύκλους αν θυμάμαι καλά, και στέλνει τα υπόλοιπα στα πάνελ. Θέλει πολύ προσεχτική τοποθέτησει το σαμπάκι επειδή παίζει πολλές συχνότητες και αρκετό πειραματισμό για να βρεις τη "σωστή" θέση του. Έχω την εντύπωση ότι η σεδίαση του είναι να είναι πιο μπροστά και όχι στην ίδια ευθεία.
Ο ήχος τους είναι συμπαθητικός και ευχάριστος, σε πολύ υψηλές εντάσεις τσιρήζει αλλά δεν έχει κατασκευαστεί για πάρτι.
Καλορίζικα φίλε είμαι σίγουρος ότι θα τα χαρείς.
ΥΓ στα πανελάκια μπορείς να κολήσεις γκραβούρες ή και να τα ζωγραφήσεις χωρίς ηχητικές επιπτώσεις
Βλέπω inwall για έναν φίλο.
Βγάζει και η Κάντον κάποιες σειρές, όπως και η B&W.
Δυστυχώς τα elac δεν βρίσκω ελληνικό μαγαζί να τα φέρνει στο skroutz, καμιά ιδέα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.