hifi για ολες τις δουλειες

toure7

Established Member
18 August 2008
132
Το παλιο μου hifi χαλασε και ηρθε η ωρα να παρω καινουργιο. Θα το συνδεσω με το pc. Aυτο που θελω ειναι ποιοτητα ,γιατι δεν παιζω μονο games ,αλλα βαζω και cd(απο orchestral τραγουδια μεχρι techno). Θα μπορουσα να παρω τα Ζ5500(235 ευρο εχουν τωρα) ,αλλα απ'οτι εχω ακουσει ειναι δυνατα ,αλλα οχι πολυ ποιοτικα. Εμενα με ενδιαφερει η ποιοτητα κυριως.

Eχω διαβασει πολυ καλα reviews για το Οnkyo CR515 dab. Αυτο μπορει να δεχθει μεχρι και 4 ηχεια αν διαβασα καλα. Το θεμα ειναι αν θα εχω καλυτερο ηχο απο τα Ζ5500. Επισης θα χρειαστει να παρω και ακριβοτερη καρτα ηχου ή απλα θα παρα digital καλωδιο και η αναπαραγωγη θα γινεται απο το hifi?

Επισης σκεφτομαι και την αγορα ξεχωριστων parts(receiver,amp speakers),αλλα δεν νομιζω οτι θα με φτασουν τα χρηματα. Διαθετω μεχρι 650 ευρο

Η λύση των ενεργών ηχείων συμφωνώ και εγώ ότι είναι μακράν η καλύτερη αλλά μάλλον για στερεο καταστάσεις μόνο.
Για surround ήχο που απ´ότι κατάλαβα σε ενδιαφέρει, αν δεν θες κάτι σε μεταχειρισμένο δες αυτό:

http://www.apothema.gr/Product/5-1-58-3174/Denon/DHT-1356XP.html

Με λιγότερα από 500 ευρώ θα έχεις ήχο κλάσεις ανώτερο από τις πλαστικατζάρες της logitech και μπορεί να επεκταθεί στο μέλλον.

Και για Home Cinema υπάρχουν ενεργές λύσεις, αλλά πρέπει ή να δουλεύεις με αντάπτορες (και DIY καλώδια κάνουν) ή να πάρεις ακριβό HT προενισχυτή για να έχει balanced εξόδους...

Και για Home Cinema υπάρχουν ενεργές λύσεις, αλλά πρέπει ή να δουλεύεις με αντάπτορες (και DIY καλώδια κάνουν) ή να πάρεις ακριβό HT προενισχυτή για να έχει balanced εξόδους...

Σωστά αλλά ... τρέχα γύρευε.