HiFi Man HE 1000

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
H γνωστη HiFiMan θα παρουσιάσει αύριο 30/12 την νεα ναυαρχίδα της, τα HE 1000. Αισθητικά πολυ διαφορετικά απο τα προηγούμενα μοντέλα, απο τεχνικής πλευράς οι πληροφορίες ειναι ακόμα ελάχιστες.

1959357_857324267624293_6446101481309884073_n.jpg

Έλα, το πολυναμενόμενο "Jade II" φαίνεται να είναι. Και μάλλον... ηλεκτροστατικής τεχνολογίας (αν κρίνω από το full-metal jacket σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ενσωματώνονται οι βαριές mageplanar μονάδες)!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λάθος μου. Βλέπω μαγνήτες μέσα!

Τι είναι τούτο πάλι???

Αν είναι magneplanar, ενδέχεται να ενσωματώνει όλη τη τεχνογνωσία της εταιρείας και οι επιδόσεις του να στείλουν τα ΗΕ-6 στα τάρταρα(?)...

Βλέπω open back, βελτιωμένο head band, αφαίρεση του μαλλιού πίσω από τις μονάδες. Ενδιαφέρον!!

... και άλλο τύπο ακροδεκτών!

πωπω, πίκρα ...

το μόνον καλό είναι ότι όλα τα υπόλοιπα θα τύχουν μειωμένων τιμών, κατά την συνήθεια του τύπου ... γιατί, κατά τα άλλα θα έχουμε κάτι για να κλαίμε, οι άποροι ....

βλέπω υπεξαίρεση του θρυλου κωδικού...."1000"

έλα καλέ ... το 1000 σημειολογικά είναι ορόσημο ... πως λέμε στο ποδόσφαιρο ''δεκάρι '' ... δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά τα hifiman έχουν αφήσει πολύ πίσω τους θρύλους ...

πωπω, πίκρα ...

το μόνον καλό είναι ότι όλα τα υπόλοιπα θα τύχουν μειωμένων τιμών, κατά την συνήθεια του τύπου ... γιατί, κατά τα άλλα θα έχουμε κάτι για να κλαίμε, οι άποροι ....

έλα καλέ ... το 1000 σημειολογικά είναι ορόσημο ... πως λέμε στο ποδόσφαιρο ''δεκάρι '' ... δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά τα hifiman έχουν αφήσει πολύ πίσω τους θρύλους ...

ορισμένοι θρύλοι παραμένουν θρύλοι no matter what....

πάντως τα κινέζικα 1000άρια είναι μάλλον από τα πιό άσχημα....

Δεν είναι το μοντέλο παραγωγής Δημήτρη. Ξέχνα προς το παρόν την "τενεκεδένια" εμφάνιση. Τσίμπα ένα Hifiman να πάρεις μία γεύση...
:)

Δεν είναι το μοντέλο παραγωγής Δημήτρη. Ξέχνα προς το παρόν την "τενεκεδένια" εμφάνιση. Τσίμπα ένα Hifiman να πάρεις μία γεύση...

ξέρεις κάποιον πχ που έχει austin healey να παίρνει rx8? :7SFGSFG:

Η επόμενη αγορά μου! Έχουμε αίσθηση πότε βγαίνουν στο ράφι και πόσο περίπου?
Συμφωνώ με τον Αντώνη ως προς την εμφάνιση. Ενώ οι τύποι κάνουν εκπληκτική δουλειά ως προς την ποιότητα των ακουστικών τους (μακράν...και εδώ δικαιώνω τον Σταύρο για την εμμονή του με τα εξάρια), χάθηκε ο κόσμος να προσλάβουν έναν Ιταλό να σχεδιάζει τα ακουστικά τους?

Πολύβιε, τα άκουσες (τα εξάρια) και δεν μας ενημέρωσες?

Εφόσον είναι planarmagnetics και νυν ναυαρχίδες, τα υπολογίζω γύρω στα $1,300.

Τέλος εποχής για τα ΗΕ-6?? Εξαρτάται από το driveability τους, γιατί στο θέμα ανωτερότητας ήχου, έχω "θέμα" με τη single-ended σχεδίαση του διαφράγματος (αλά HE-560)....

Πολύβιε, τα άκουσες (τα εξάρια) και δεν μας ενημέρωσες?

Όχι, αλλά συμβιώνοντας για καιρό με την τριάδα hifiman, audeze, sennheiser, και καταλαβαίνοντας από τις αναλυτικότατες περιγραφές σου τον χαρακτήρα των εξαριών, μπορώ να συμπεράνω πόσο εξαιρετικά είναι. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι τα hd800 με καλύτερο χαμηλό και πιό αέρινα πρίμα υστερώντας ελαφρά στην στερεοφωνική εικόνα και ενδεχομένως στην χειρουργική ανάλυση που τα sennheiser σκοτώνουν.
Θα τα είχα χτυπήσει τα εξάρια, όμως περίμενα την νέα τους ναυαρχίδα που φαίνεται ότι έφτασε!
Με την τεχνογνωσία που έχουν, υποθέτω ότι αν βγουν στα δυο χιλιάρικα θα παίζουν στα ίσια ή και θα ξεπερνούν stax, abyss κλπ (γιατί τα...αμερικάνικα τα έχουν αφήσει πίσω...).

abuss άραγε να έχει ακούσει κανείς;

...χάθηκε ο κόσμος να προσλάβουν έναν Ιταλό να σχεδιάζει τα ακουστικά τους?

Έστω freelance ρε παιδί μου... :)

abuss άραγε να έχει ακούσει κανείς;

Έστω freelance ρε παιδί μου... :)

... και τους ενισχυτές τους θα συμπλήρωνα. Φαντάσου απόδοση και vfm hifiman και σχεδίαση pathos acoustics (λέμε τώρα...)

Η επόμενη αγορά μου! Έχουμε αίσθηση πότε βγαίνουν στο ράφι και πόσο περίπου?
Συμφωνώ με τον Αντώνη ως προς την εμφάνιση. Ενώ οι τύποι κάνουν εκπληκτική δουλειά ως προς την ποιότητα των ακουστικών τους (μακράν...και εδώ δικαιώνω τον Σταύρο για την εμμονή του με τα εξάρια), χάθηκε ο κόσμος να προσλάβουν έναν Ιταλό να σχεδιάζει τα ακουστικά τους?

χαχαχχχ, εσύ δεν αποσύρθηκες από το πέρσοναλ χαι-φάι ;;;

καλή χρονιά !