HiFi Man HE 1000

Επιτέλους απέκτησα εντυπώσεις "Πρώτο χέρι"!

ε καλά, μην μας κρατάς σε αγωνία ... δώσε με μία λέξη το αποτέλεσμα : είναι όντως μια απόλυτη κορυφή ; ή κολοκύθια με ρίγανη ;

Τι να σου πει τώρα? τρέχει στην έκθεση να προλάβει :flipout:

Πιστεύω θα είναι πολύ καλά πάντως... απόλυτη κορυφή... χμμ...

ε, αντί ''πρώτο χέρι'' θα μπορούσε να γράψει έναν γενικό χαρακτηρισμό ... έχουμε και τον Σταύρο που αγωνιά ...

Στην εκθεση του Μοναχου ειχαν 2 ζευγαρια συνδεδεμένα στον μεγάλο ενισχυτή της εταιρίας. Το ακουστικό ειναι πολυ καλο, ακομα και μεσα στην βαβούρα της έκθεσης το χαμηλό, η εικόνα και η ταχύτητα ηταν ολοφάνερες. Η εξωτερική ποιότητα κατασκευής ειναι καλη με μονο μειονέκτημα την δερμάτινη λωρίδα που το κραταει στην θεση του (λιγο μεγάλη και μου έπεφτε χαμηλο). Μου είπαν οτι θα αλλαξει το μηκος οταν βγει στην παραγωγή. Ηχητικά και τα 2 ηταν μια (και δυο) κλάσεις επάνω απο το ΗΕ6. Το χαμηλο ειναι εξαιρετικό, ιδιαίτερα στακατο ενω γενικα απέσπασα την εντύπωση οτι μπορει να διαχειριστεί καλυτερα πιο συνθετα εργα μουσικής.

Το μεγαλο αλλα: Οι φήμες θελουν την hifiman να εχει κάποια "αστάθεια" στο QC. Τα 2 ακουστικα ακουγόντουσαν διαφορετικά! Και τα 2 ειχαν κάποια συριστικά αλλα στο ενα ηταν πιο έντονα (χωρις αμφιβολία επ αυτου). Δυστυχώς το θεματακι αυτο μου το επιβεβαίωσαν και καποιοι φιλοι του χώρου.

DSC05394.jpg

Ευχαριστούμε Πάνο!

"Αστάθεια" στο QC? Μα είναι Κινέζικο. Αποκλείεται... :)

Είχες την ευκαιρία να τα αντιπαραθέσεις με Abyss 1266 / Stax SR009?

Πιστεύω ότι στο σύστημα που τα άκουσες ένα HE-6 θα έπαιζε ακόμη καλύτερα απ' ότι ήξερες, χωρίς βέβαια να ξεπερνά τα 1000άρια!

Τα Abyss ήταν στατικά ενώ στην Stax δεν έκανα καν τον κόπο να μπω.

Νομίζω ότι ακόμη είμαστε στο στάδιο προπαραγωγής, δια τούτο και οι αποκλίσεις ... η hifiman είναι σοβαρή εταιρεία, έχει μεγάλο μέρος της hi-end αγοράς ακουστικών και στο τελικό προϊόν θα έχει επιλύσει τα τίθιν' πρόμπλεμς ... γι' αυτό άλλωστε και αργεί η εισαγωγή του στην αγορά και μόνον το περιφέρουν σε εκθέσεις ...

Ναι ρε συ, εννοείται!

Για σιγουριά να δούμε το χώρο συναρμολόγησης όμως... :)

Το περιφέρουν στις εκθέσεις Σπύρο γιατί είναι ένα ακριβό Κινέζικο προϊόν με τιμή που δεν...καταπίνεται εύκολα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάλλον το ένα από τα δύο ΗΕ θα ήταν χειμωνιάτικο :flipout:

...Η γίναν και τα δύο χειμώνα αλλά ο ένας συναρμολογητής αντέχει περισσότερο (...στο κρύο). :)