HiFi-Tuning Fuses

Must!...Δεν έχω αφήσει καμμία μαμίσια ασφάλεια σε όλα τα μηχανήματα..

Δημήτρη δοκίμασε πρώτα , σε μία συσκευή να δείς αν σου κάνουν διαφορά
και τα λέμε..

στο μανιουαλ του ενισχυτη μου να φανταστεις οτι γραφει μεταξυ αλλων, οτι πρεπει να αλλαξω ασφαλειες και καλωδιο ρευματος...για να παρω τα μεγιστα...

μα γιατι δεν το εβαζε μεσα ο χριστιανος?

Re: Απάντηση: HiFi-Tuning Fuses

στο μανιουαλ του ενισχυτη μου να φανταστεις οτι γραφει μεταξυ αλλων, οτι πρεπει να αλλαξω ασφαλειες και καλωδιο ρευματος...για να παρω τα μεγιστα...

μα γιατι δεν το εβαζε μεσα ο χριστιανος?

Ποιος κατασκευαστής είναι αυτός να ξέρω να μην πλησιάσω ποτέ???

περι ορεξεως ομως...
με αυτην την λογικη θα επρεπε και οι κατασκευαστες ηχειων να ειχαν μεσα στην συσκευασια και 3 4 κωνους της nordost...

με δοκιμη στο χωρο μας?

αυτο θα ηταν το καλυτερο..ποιες φερνει ο χαιτας καπταιν? αυτες?

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    35.4 KB · Views: 87
Last edited:
Εχει βαλει κανεις στον πινακα τετοιες ασφαλειες φυσιγγιου ? Και αν ναι,αξιζει? :SFGSFGS5:

Εχει βαλει κανεις στον πινακα τετοιες ασφαλειες φυσιγγιου ? Και αν ναι,αξιζει? :SFGSFGS5:

Εγώ έχω βάλει κάτι κεράκια με οσμή βανίλιας στο χώρο. Βοηθάνε πολύ. Αξίζει...:ernaehrung004:

εγώ , δεν ακούω διαφορά από μια legrand
hager.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: HiFi-Tuning Fuses

Εγώ έχω βάλει κάτι κεράκια με οσμή βανίλιας στο χώρο. Βοηθάνε πολύ. Αξίζει...:ernaehrung004:

δεν μοιραζω ποτε τις αισθησεις οταν ακουω μουσικη...:ernaehrung004:

σε γερμανικο περιοδικο ειναι πολυ διαδεδομενες και του πινακα...

εγώ , δεν ακούω διαφορά από μια legrand
hager.jpg

Γιατί οι legrand είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Άσε που η legrand μάλλον έχει και καλύτερη ποιότητας κατασκευεής από τις hi-endοασφάλειες..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HiFi-Tuning Fuses

δεν μοιραζω ποτε τις αισθησεις οταν ακουω μουσικη...:ernaehrung004:

Κακώς. Αν τις μοιραστείς και μάλιστα με άτομο του άλλου φίλου η μουσική ακούγεται κλάσεις καλύτερα... Επιστημονικά αποδεδειγμένο:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HiFi-Tuning Fuses

Κακώς. Αν τις μοιραστείς και μάλιστα με άτομο του άλλου φίλου η μουσική ακούγεται κλάσεις καλύτερα... Επιστημονικά αποδεδειγμένο:ADFADF1:
:worshippy: