HIFIDIY mini-A power amplifier A20

Παιδια ειμαι σχετικα νεος με το θεμα (αν και ειμαι ηλεκτρολογος) , αλλα αν καταλαβα καλα σε αυτα τα κιτ http://cgi.ebay.com/High-Power-Pure...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9d14706d
http://cgi.ebay.com/High-Power-Pure...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9a9684eb
σου παρεχει την διατριτη πλακετα, μια λιστα με τα υλικα, οποτε αγοραζεις τα υλικα πετας και εναν μ/τ με ανορθωση και εισαι οκ?
Τι κοστος εχουν ολα τα υλικα και χωρια η τροφοδοσια του μ.τ.?
Ξερω οτι ισως ειμαι λιγο off topic απλα θελω συγκρινω τιμη κατασκευης με την τιμη πωλησης του china boy, kai ισως αν μπορεσω να κατασκευασω και εγω ενα τετοιο κιτ για προσωπικη χρηση.

βασικά παίρνεις μιά πλακέτα και μιά λίστα.
Βέβαια μετά είναι θέμα να βρείς ακριβώς τι χρειάζεται.
Κάπου αν ψάξεις θα δίνει και τα εξαρτήματα...
Οι τιμές των κινέζων (όσων είναι δοκιμασμένοι) είναι εξαιρετικά χαμηλές.
Επιβαρύνονται καμιά φορά με κάποια λογικά έως ακριβά μεταφορικά και ενδεχομένως τελωνείο.
Σε κάθε περίπτωση είναι φτηνά.
Αρκεί να είσαι γνώστης του τι θα φτιάξεις αλλά και του συγκεκριμένου πωλητή.

Κάποιες ερωτήσεις εδώ θα λύσουν απορίες αν οι πωλητές είναι γνωστοί, όπως στο συγκεκριμένο θέμα.

Supersonic άσχετο: Για τo DAC 4397 πληρώνεις τελωνείο (δε θυμάμαι...)?

όχι.
Σίγουρα.
Πλήρωσα γιά το λαμπάτο stage που έκανε 165 ευρώ 3 ευρώ
και γιά ένα καλώδιο που έκανε 28 ευρώ 3 ευρώ. (αλλά αυτό το τελευταίο ήρθε με ems και έκανε και 30 μέρες....:rifle:)

για να μην πεσεις στο τελωνειο καλο θα ειναι να αποφυγης να παραγγειλης τους μ/τ οποτε να μην εχει μεγαλο βαρος και ογκο στην συσκευασια αποστολης

Του έστειλα μήνυμα με τα ερωτήματα και αναμένω.

Στον πρώτο σύνδεσμο στο κάτω μέρος αναφέρει ότι το βάρος της κατασκευής είναι 13lbs δηλ. 6 κιλά!
Εκ πρώτης άποψης φαντάζει πολύ ελαφρύς για αυτό που είναι - αλλά - εάν συνυπολογίσουμε ότι όλο τα σασί προφανώς είναι από αλουμίνιο και μαζί με τις ψύκτρες δεν θα ξεπερνά τα 3 κιλά, +≈1.5 κιλό ο τοροειδής μας μένουν γύρω στο 1.5 κιλό για τα υπόλοιπα...οπότε μάλλον είναι ΟΚ.

Τώρα τι θα γίνει στο τελωνείο για 6 κιλά δέμα, όποιος έχει εμπειρία ας γράψει...

Απάντηση: Re: HIFIDIY mini-A power amplifier A20

όχι.
Σίγουρα.
Πλήρωσα γιά το λαμπάτο stage που έκανε 165 ευρώ 3 ευρώ
και γιά ένα καλώδιο που έκανε 28 ευρώ 3 ευρώ. (αλλά αυτό το τελευταίο ήρθε με ems και έκανε και 30 μέρες....:rifle:)[/QUOE]

Δημήτρη τα 3 ευρώ είναι έξοδα τελωνείου από την στιγμή που είναι εκτός Ε.Ε. το δέμα.Το CD-PLAYER ήταν και αυτό αρκετά βαρύ δώσαμε μόνο 3 ευρώ.Μάλιστα τα έστειλε με tracking number και μπορούσαμε να δούμε και που βρίσκεται το δέμα.

βασικά παίρνεις μιά πλακέτα και μιά λίστα.
Βέβαια μετά είναι θέμα να βρείς ακριβώς τι χρειάζεται.
Κάπου αν ψάξεις θα δίνει και τα εξαρτήματα...
Οι τιμές των κινέζων (όσων είναι δοκιμασμένοι) είναι εξαιρετικά χαμηλές.
Επιβαρύνονται καμιά φορά με κάποια λογικά έως ακριβά μεταφορικά και ενδεχομένως τελωνείο.
Σε κάθε περίπτωση είναι φτηνά.
Αρκεί να είσαι γνώστης του τι θα φτιάξεις αλλά και του συγκεκριμένου πωλητή.

Κάποιες ερωτήσεις εδώ θα λύσουν απορίες αν οι πωλητές είναι γνωστοί, όπως στο συγκεκριμένο θέμα.

Οκ ευχαριστω πολυ, θα διαβασω λιγο ακομα και οταν το παρω αποφαση θα ξεκινησω. Συνχαρητηρια για την δομη και τις γνωσεις του forum.

Επειδη δυσκολευομαι να βρω ποσα βατ ειναι ο εν λογω, μηπως μπορειται να με διαφωτισετε ?

Όπως είχα πρωτύτερα γράψει θα έκανα μια επαφή μέσω email, για να εξακριβώσουμε μερικές ασάφειες...

Λοιπόν ο Κινέζος ή τα άτομα που δουλεύουν στην εταιρία του δεν παίζονται και προσωπικά δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ με τίποτα, διαβάστε και θα καταλάβετε...

Ερώτηση
1) ο ενισχυτής σας Mini-A amp βαζίζεται πάνω στον σχέδιο του Krell KSA50 ή είναι μια μετατροπή του παραπάνω κυκλώματος
2) Ποια η ισχύς σε rms στα 8/6/4 Ohm φορτίο;
3) Ποιες είναι οι διαστάσεις του ενισχυτή;
4) Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για Ελλάδα

Απάντηση
1) It is a Pure Chass A, about the power , as it can be adjust, so you can check , it can reach to 224Wat at the biggest,
3) the size of the box is : 430*380*260mm
4) The shipping cost to Greece, it have two ways, as it is 13kilos, the fastest way is EMS, it only five to seven days to reach , the shipping cost will $160usd, the SAL by China Post is will $103usd, it is may be need three or four weeks to arrive, while it is the cheapest way.

Όπως καταλαβαίνετε έστειλα και δεύτερο email
Ερώτηση
1) μου απαντήσατε "It is a Pure Chass A, about the power , as it can be adjust, so you can check , it can reach to 224Wat at the biggest". Εννοείται φυσικά 224W Καταναλισκώμενη ισχύ (Consumption Power) και όχι 224Wrms. Ξέρετε την ακριβή ισχύ σε rms για φορτίο 8Ω;
2) για τις διαστάσεις του ενισχυτή μου γράφετε 430Χ380Χ260mm. Είναι σίγουρο ότι αυτές οι διαστάσεις είναι σωστές 430(D)X380(W)X260(H)mm γιατί από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται να αντιστοιχεί το ύψος.
3) Προτιμώ ως μεταφορική τη SAL China Post, αλλά είστε σίγουροι ότι το συνολικό βάρος είναι 13 κιλά, διότι στον ιστότοπό σας αναφέρετε συνολικό βάρος αποστολής 13lbs δηλ. εάν υπολογίσουμε ότι 1 λύμπρα = 0.45359237 κιλά το σύνολο δεν υπερβαίνει τα 5.90 κιλά

Απάντηση
1) I do not know, as it must be check by different resister, as it can adjust
2) Yes, the box is like this, as the photo in our website is not right, it is just compress one,
3) Yes, I am sure it is 13kilos, as in our website only can write like this, I am sure, it is 13 kilos, as it is heavy,

At last , if you want , please quickly, as right now, we only have one in stocking now, the other must wait at the end of the Feb, Thanks for that !

Αν αυτές οι απαντήσεις σας σας καλύπτουν έχει καλώς, εμένα προσωπικά με σπρώχνουν μακριά τους...
Εάν κάτι έχω κατανοήσει λάθος από τα αγγλικά τους, παρακαλώ εξηγήστε μου.

Last edited:
Γενικα στην κινα υπαρχει λιγο προβλημα με την αγγλικη. :D

Εκτιμω οτι οι απαντησεις που πηρες ηταν μεσω καποιο προγραμματος αυτοματης μεταφρασης....

Για 350 ευρω που κοστιζει (μαζι με ups), ειμαι αρκετα καλυμενος απο τις απαντησεις.

Αν επειγεσαι, χτυπα τον, αλλιως μπορει να περιμενεις μεχρι τελη φλεβαρξ που ειπε και ο Chin Cho Ho

Σίγουρα δεν θα το προχωρήσω εάν δεν ξεκαθαριστούν μερικά που για μένα είναι ουσιώδες.

Πρώτον οι διαστάσεις 48X38X26, είναι θηριώδεις για το μέρος που θα ήθελα να τοποθετηθεί και κατά δεύτερον διότι μου άφησε να εννοηθεί ότι το κουτί δεν θα είναι αυτό της φωτογραφίας που το θεωρεί compact διαστάσεων (αυτό μου έκανε...)

Τώρα για την ισχύ σίγουρα είναι 224W καταναλισκώμενης και αμφιβάλλω εάν η σχεδίαση είναι καθαρή τάξη Α, γιατί στις οδηγίες ρύθμισης που έχει στο δεύτερο σύνδεσμο, στα κουτσοαγγλικά του μάλλον περιγράφει το πως θα ρυθμίσεις το bias και εκεί κάπου λέει για μετάβαση από την τάξη Α στην τάξη Β, οπότε μάλλον το βλέπω για τάξη ΑΒ, ή εκτός και εάν ο Krell όντως μετά από κάποια ισχύ και μετά γυρνούσε σε τάξη ΑΒ.

κλασικά ορθότατα Αγγλικά Κινέζων.
Εγώ θα έλεγα χτύπα τον....

Εαν χωρουσε στο rack μου και με σιγουρια επαιζε τοσο καλα οσο
και ο δικος μου mod yaqin vk2100 θα τον χτυπαγα αμεσα:firstprize:

Πολλα τα ερωτηματικα ομως για τα τεχνικα του χαρακτηριστικα:ADFAD2:

Γενικα στην κινα υπαρχει λιγο προβλημα με την αγγλικη. :D

Εκτιμω οτι οι απαντησεις που πηρες ηταν μεσω καποιο προγραμματος αυτοματης μεταφρασης....

Για 350 ευρω που κοστιζει (μαζι με ups), ειμαι αρκετα καλυμενος απο τις απαντησεις.

Αν επειγεσαι, χτυπα τον, αλλιως μπορει να περιμενεις μεχρι τελη φλεβαρξ που ειπε και ο Chin Cho Ho

ΙΜΟ δεν είναι θέμα αυτόματης μετάφρασης αλλά "άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε".