Όπως είχα πρωτύτερα γράψει θα έκανα μια επαφή μέσω email, για να εξακριβώσουμε μερικές ασάφειες...
Λοιπόν ο Κινέζος ή τα άτομα που δουλεύουν στην εταιρία του δεν παίζονται και προσωπικά δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ με τίποτα, διαβάστε και θα καταλάβετε...
Ερώτηση
1) ο ενισχυτής σας Mini-A amp βαζίζεται πάνω στον σχέδιο του Krell KSA50 ή είναι μια μετατροπή του παραπάνω κυκλώματος
2) Ποια η ισχύς σε rms στα 8/6/4 Ohm φορτίο;
3) Ποιες είναι οι διαστάσεις του ενισχυτή;
4) Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για Ελλάδα
Απάντηση
1) It is a Pure Chass A, about the power , as it can be adjust, so you can check , it can reach to 224Wat at the biggest,
3) the size of the box is : 430*380*260mm
4) The shipping cost to Greece, it have two ways, as it is 13kilos, the fastest way is EMS, it only five to seven days to reach , the shipping cost will $160usd, the SAL by China Post is will $103usd, it is may be need three or four weeks to arrive, while it is the cheapest way.
Όπως καταλαβαίνετε έστειλα και δεύτερο email
Ερώτηση
1) μου απαντήσατε "It is a Pure Chass A, about the power , as it can be adjust, so you can check , it can reach to 224Wat at the biggest". Εννοείται φυσικά 224W Καταναλισκώμενη ισχύ (Consumption Power) και όχι 224Wrms. Ξέρετε την ακριβή ισχύ σε rms για φορτίο 8Ω;
2) για τις διαστάσεις του ενισχυτή μου γράφετε 430Χ380Χ260mm. Είναι σίγουρο ότι αυτές οι διαστάσεις είναι σωστές 430(D)X380(W)X260(H)mm γιατί από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται να αντιστοιχεί το ύψος.
3) Προτιμώ ως μεταφορική τη SAL China Post, αλλά είστε σίγουροι ότι το συνολικό βάρος είναι 13 κιλά, διότι στον ιστότοπό σας αναφέρετε συνολικό βάρος αποστολής 13lbs δηλ. εάν υπολογίσουμε ότι 1 λύμπρα = 0.45359237 κιλά το σύνολο δεν υπερβαίνει τα 5.90 κιλά
Απάντηση
1) I do not know, as it must be check by different resister, as it can adjust
2) Yes, the box is like this, as the photo in our website is not right, it is just compress one,
3) Yes, I am sure it is 13kilos, as in our website only can write like this, I am sure, it is 13 kilos, as it is heavy,
At last , if you want , please quickly, as right now, we only have one in stocking now, the other must wait at the end of the Feb, Thanks for that !
Αν αυτές οι απαντήσεις σας σας καλύπτουν έχει καλώς, εμένα προσωπικά με σπρώχνουν μακριά τους...
Εάν κάτι έχω κατανοήσει λάθος από τα αγγλικά τους, παρακαλώ εξηγήστε μου.