HiFiMAN HE-500 planar magnetic headphones

Re: HiFi Man HE-500

Ευχαριστώ Πετράν !

Σιγά σιγά Σταύρο... όλα θα γίνουν.... σε παλαιότερα ακουστικά μου πάντως τα δερμάτινα προκαλούσαν μεγαλύτερη εφίδρωση από τα βελούδινα...

Και σε εμενα, προτιμω τα βελούδινα γιατι ζεσταίνουν λιγότερο.

Δεν είναι δερμάτινα αλλά συνθετικό δέρμα. Θα σου πρότεινα και τα νέα pads των Hifiman HE-560 που είναι κοκτέιλ υλικών και πολύ άνετα. Επίσης πολύ καλά είναι και τα Brainwavz HM-5 που έχουμε τόσο εγώ όσο ο Σύριος (σε λίγο καιρό)...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Των Hifiman δεν είναι ακριβώς βελούδινα. Είναι πολύ σκληρά σε υφή και φαγουρίζουν το αφτί. Μαζεύουν και ΠΟΛΛΗ σκόνη...

Και σε εμενα, προτιμω τα βελούδινα γιατι ζεσταίνουν λιγότερο.

Βλέπω τον schiit lyr2 που δίνει 4 βαττάκια στα 50 Ω ... σε πολύ λογική τιμή ... και πολύ καλά σχόλια παντού ... αυτός μπορεί να κουνάει και τα 6άρια ... πάντως, όλη την μέρα ήμουν κάπως μαγγωμένος μην και έκανα χαζομάρα και μπήκα σε μπελάδες, κλπ. κλπ... εδώ και αρκετή ώρα ακούω όμως και.... παίδες : είναι ένα εξαιρετικό ακουστικό, πράγματι ... χαλάλι τα χρήματα και ο κόπος ... δεν μπορώ να φαντασθώ πως θα παίζει με ένα δυνατότερο ενισχυτή ...

O Lyr ειναι ταμαμ για εσενα Σπυρο. Αυτον κοιταγα και εγω μολις τωρα. Εχει και τις λαμπες για λιγο εξτρα "πλουτο", θα βοηθησει λιγο με καποια ντακ. Και η τιμη ειναι παρα πολυ καλη. Ακομα και με το τελωνειο (21% αν θυμαμαι καλα) δεν θα περασεις τα 420 ευρω.

Maximum Power, 32 ohms: 6.0W
Maximum Power, 50 ohms: 4.0W
Maximum Power, 300 ohms: 660mW
Maximum Power, 600 ohms: 330mW

Λοιπόν, μόλις παρήγγειλα αυτό, από τον Πολωνό reseller του Μινγκ-Χουά ... θα προτιμούσα τον γνωστό Γάλλο, πλην ο τελευταίος δεν το είχε σε στοκ και ενθυμούμενος την περιπέτεια του Chris1967, προτίμησα να μην ακούσω τις προβλέψεις του για 15 μέρες παράδοση ... επίσης ο Πολωνός το είχε συνολικά με τα μεταφορικά 50 ευρώ φθηνότερα από τον Γάλλο, ήτοι στην πόρτα μου θα έλθει με 343 ευρώ. Με βάση τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του είναι χάρισμα ... απομένει να το διαπιστώσω και από κοντά. Εννοείται ότι θα ενημερώσω σχετικά την κοινότητα μας ...

Μεγειες Σπυρο. Απο οικονομικής πλευρας ουτε DIY δεν βγαίνει τοσο φτηνα και οπτικα δείχνει εξαιρετικό.Περιμένουμε εντυπώσεις!

Σπύρο, είθε η (ριψοκίνδυνη) αγορά σου να ανοίξει νέους ορίζοντες στην κοινότητα...

Γελάω με το λίνκ του Σπύρου παραπάνω.

Ακόμα και ο Κινέζος δείχνει φώτο από τη φάση παραγωγής - δοκιμών και εμείς...

αγγλική γλώσσα:4
θέση ακρόασης:3
χώρος ακρόασης:3
εξοπλισμός ακρόασης:6
συνθήκες εργασίας:3 (πολικό ψύχος)
οργάνωση:8

δεν είναι τυχαίο που η audio gd έχει τόσο αμφιλεγόμενο όνομα....
(Σπύρο εύχομαι τα καλύτερα)

Ευχαριστώ ! Στα αγγλικά τους έβαλες τεράστιο βαθμό ... ουσιαστικά αλλάζεις νεφρά από τα γέλια όταν τους διαβάζεις, πόσο μάλλον στα email που προσωπικά στέλνει ο ίδιος ο Μινγκ-Χουά ...

Ευχαριστώ ! Στα αγγλικά τους έβαλες τεράστιο βαθμό ... ουσιαστικά αλλάζεις νεφρά από τα γέλια όταν τους διαβάζεις, πόσο μάλλον στα email που προσωπικά στέλνει ο ίδιος ο Μινγκ-Χουά ...

είμαι σίγουρος !

Αχ βρε Σταύρο, πάντα σβήνω ότι δεν είναι να ξαναχρησιμοποιήσω ...

Ωστόσο, για να ανταποκριθώ αντιγράφω από το σάιτ τους : The NFB-11(2014 ) built in high biase current amps , for most headphones at normal listen volume it is working at class A state , so working long time will become a little warm, there is better keep it have good are follow state .

Βλέπω πάντως τώρα, πως η τιμή του Πολωνού είναι εξαιρετική γιατί το μηχανάκι που πουλάει έχει και όλα τα custom upgrades που στο κινέζικο σάιτ χρεώνονται συν 55 δολάρια ...

Last edited:

Χοχοχο ! σε λιγότερες από 48 ώρες από την παραγγελία ...

triple boxed !!!!

Attachments

• 20141024_160432.jpg
    20141024_160432.jpg
    23.6 KB · Views: 221

και τέλος, ο τυπάκος έχει μέσα και ανταλλακτικά ... ιδέα δεν έχω τι είναι, κάποιο λιλιπούτειο τσιπάκι, κάποια ποτηράκια και κάποια διάφορα ... όλα τα λεφτά, ως συνήθως, τα άψογα ''άλλ'-αντ'-άλλων-έζικα'' ...

Attachments

• 20141024_163326.jpg
    20141024_163326.jpg
    25.4 KB · Views: 297

επειδή το χαρτάκι δεν διαβάζεται, αντιγράφω προς τέρψη του κοινού : Please keep these parts well, they may have available in future ....

Συμπέρασμα για τον Πολωνό : άριστος ... εξαιρετική τιμή, ταχύτατη εξυπηρέτηση, άριστο πακετάρισμα ... έχει και άλλες μάρκες ενδιαφέρουσες ... έχετέ τον στα υπ' όψη : http://www.interprojekt.pl/