HIFIMEDIY UD80 USB True Digital Power Amplifier

Re: HIFIMEDIY UD80 USB TRUE DIGITAL POWER AMPLIFIER

Ναι, "ψηφιακο" σταδιο εξοδου απο την ST microelectronics

8 ohm loads: Up to 2 x 80W. 36V required for minimum distortion and 6.3A current for 2x 80W. We have also used it with lower voltage supplies with great results. Output is around 2x60W from 30V supply and 2x36W from 24V supply.
4 ohm loads: Up to 2 x 50W. 21V required for minimum distortion, and 7A current for 2 x 50W. You can use any power supply from 21V to 36V with same results, but a 21V 7A power supply will be smaller and cheaper than a 36V 7A power supply.

Βεβαια οι οδηγικες ικανοτητες δεν ειναι για πολυ μεγαλα και δυσκολα ηχεια. Απο την σελιδα της ST

All-Digital High Efficiency (DDX™) amplifier capable to deliver an output power of 24W x 4 channels @ THD = 10% at Vcc 30V on 4W load in single ended configuration. It can also deliver 50 + 50W @ THD = 10% at Vcc 29V as output power on 8W load in BTL configuration and 70W @ THD = 10% at Vcc 34V on 8W in single paralleled BTL configuration.

Τι ηχεία θα μπορούσε να οδηγήσει ικανοποιητικά ?

Ρεαλιστικά? εύκολο φορτιο, οχι κατω απο 6 ωμ σε καμια συχνότητα και ειδικά στα χαμηλα, με ευαισθησία τουλάχιστον 88 db.

Επι της ουσίας? Μικρο διδρομο για near field ακροάσεις.

Ναι, ειναι ηχείο που σε λογική απόσταση (quasi near field) και εφόσον ισχυουν τα σπεκς που διαβάζω στην επίσημη σελιδα, θα το οδηγήσει (στα χαρτια, γιατι προφανώς δεν εχω δοκιμάσει τον συνδυασμό)

Τα ηχεία τα έχω , και ψάχνω τον κατάλληλο ενισχυτή. Και μιας και είναι συνδυασμός με dac , μου φαίνεται καλή ιδέα.

Να κάνω μια "εναλλακτική" προταση?

Χωρις ντακ ομως.. το χρειαζεσαι ?

Τα ηχεία τα έχω , και ψάχνω τον κατάλληλο ενισχυτή. Και μιας και είναι συνδυασμός με dac , μου φαίνεται καλή ιδέα.

sorry φίλε DELTA δεν το κατάλαβα.

Πριν αρκετά χρονια, ειχε περάσει απο τα χερια μου ενας NAD 3020, τον εδωσα για αναβαθμιση και το εχω μετανιώσει οσο τπτ αλλο. Οχι πως εχει καμια σχεση με το θηριο που εχω τώρα αλλα για τα λεφτα του ηταν χάρμα.

Μιλαμε βεβαία για μετ/σμενο, αλλα τον βρίσκεις ευκολα στο κοστος του hifime. Το σχεδιο ειναι απλο και δεν χαλαει ευκολα.

Διαβασε εδω για να παρεις μια ιδεα για τις διαφορες εκδοσεις.

Επειδη ειναι συστημα γραφειου ψαχνω κατι μικρο.

Ναι, ειναι λεπτός αλλα δυστυχώς φαρδύς. (μπορεις να τον βάλεις ορθιο στο πάτωμα όμως)

DELTA μιάς και κοιτάς από Κίνα μεριά υπάρχουν πολλά κομμάτια με μικρό foot print όρεξη νά 'χεις να ψάχνεις...

Βέβαια ο nad λογικά πρέπει να είναι άλλη κλάση από τα κινέζικα.

DELTA μιάς και κοιτάς από Κίνα μεριά υπάρχουν πολλά κομμάτια με μικρό foot print όρεξη νά 'χεις να ψάχνεις...

Βέβαια ο nad λογικά πρέπει να είναι άλλη κλάση από τα κινέζικα.
Δεν ξερεις τι θα σου κατσει ομως! απο ebay μερια εννοω.