High End ασφάλειες.. Αναβαθμίζουν ή όχι ;;;

Ξερεις τι είναι να έχουν προηγηθεί άπειρες σελίδες γεμάτες ατέρμονες συζητήσεις περί του best of the best hi end lan cable ,να ακούγονται προτάσεις , να υπάρχουν αμφισβητήσεις , να μοιράζεται γνώση και εμπειρία , να γίνονται πραγματικά τεστ σε σπίτια με φίλους ή ατομικά ή άναρχα απο εμενα στο youtube και να καταλλήγουμε στο τέλος σχεδόν όλοι πως ΝΑΙ φιλοι μου ενα Lan Cable , το κατάλληλο εκείνο Lan Cable θα κάνει κάποια διαφορά!!! Και την έκανε! Και τα συμφωνήσαμε και ειρηνικά συνεχίσαμε!!

Και εκεί που πιστεύεις πως ξέγνοιασες και είσαι έτοιμος να ευχαριστηθείς τον νέο σου βαθύτερο κ κρυστάλλινο ήχο να σου έρχεται φλασιά ή κάποιο καταραμένο χθεσινοβραδινό ποστ ,πως έχεις ξεχάσει να αλλάξεις και ΑΣΦΑΛΕΙΑ...και φυσικά να είσαι και Παοκ τρώγοντας στο τέλος γκολακι!!! ωνς!!!🤣🤣🤣

Η φράση "ρε γαμώτο είμαι τρελά ευχαριστημένος με αυτό που κατάφερα και έστησα αλλά λες με την ασφάλεια να το φτάσω ακόμα παραπέρα;" θα στριφογυρίζει σε πολλές κεφαλές εδώ μέσα!!!

Τελειωμό δεν έχει όλο αυτό πάντως αλλά είναι ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό και για τα 2 στρατόπεδα!!

Οπως είπαν και κάποια έμπειρα μέλη , η ασφάλεια όπως και το καλώδιο Lan , πρέπει να είναι η ΜΙΑ και μοναδική που θα ταιριάξει και θα δέσει με τα υπόλοιπα εξαρτήματα που έχουμε προσθέσει και που ήδη έχουν αναβαθμίσει τον ήχο μας. Μια....σαν την γυναικα μας!!😊

Μια λάθος ασφάλεια είναι ικανή να στα διαλύσει όλα!

Εξάλλου και η ασφάλεια ένα κομμάτι καλώδιο ειναι!! Και στα καλώδια πιστεύουμε σίγουρα σχεδόν οι περισσότεροι!!! 😇

IMG_0531.jpeg

Ξερεις τι είναι να έχουν προηγηθεί άπειρες σελίδες γεμάτες ατέρμονες συζητήσεις περί του best of the best hi end lan cable ,να ακούγονται προτάσεις , να υπάρχουν αμφισβητήσεις , να μοιράζεται γνώση και εμπειρία , να γίνονται πραγματικά τεστ σε σπίτια με φίλους ή ατομικά ή άναρχα απο εμενα στο youtube και να καταλλήγουμε στο τέλος σχεδόν όλοι πως ΝΑΙ φιλοι μου ενα Lan Cable , το κατάλληλο εκείνο Lan Cable θα κάνει κάποια διαφορά!!! Και την έκανε! Και τα συμφωνήσαμε και ειρηνικά συνεχίσαμε!!

Και εκεί που πιστεύεις πως ξέγνοιασες και είσαι έτοιμος να ευχαριστηθείς τον νέο σου βαθύτερο κ κρυστάλλινο ήχο να σου έρχεται φλασιά ή κάποιο καταραμένο χθεσινοβραδινό ποστ ,πως έχεις ξεχάσει να αλλάξεις και ΑΣΦΑΛΕΙΑ...και φυσικά να είσαι και Παοκ τρώγοντας στο τέλος γκολακι!!! ωνς!!!🤣🤣🤣

Η φράση "ρε γαμώτο είμαι τρελά ευχαριστημένος με αυτό που κατάφερα και έστησα αλλά λες με την ασφάλεια να το φτάσω ακόμα παραπέρα;" θα στριφογυρίζει σε πολλές κεφαλές εδώ μέσα!!!

Τελειωμό δεν έχει όλο αυτό πάντως αλλά είναι ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό και για τα 2 στρατόπεδα!!

Οπως είπαν και κάποια έμπειρα μέλη , η ασφάλεια όπως και το καλώδιο Lan , πρέπει να είναι η ΜΙΑ και μοναδική που θα ταιριάξει και θα δέσει με τα υπόλοιπα εξαρτήματα που έχουμε προσθέσει και που ήδη έχουν αναβαθμίσει τον ήχο μας. Μια....σαν την γυναικα μας!!😊

Μια λάθος ασφάλεια είναι ικανή να στα διαλύσει όλα!

Εξάλλου και η ασφάλεια ένα κομμάτι καλώδιο ειναι!! Και στα καλώδια πιστεύουμε σίγουρα σχεδόν οι περισσότεροι!!! 😇

View attachment 261694
Μια λάθος ασφάλεια (after market) δεν μπορεί να τα διαλύσει όλα, δεν γίνεται να παίζει χειρότερα από την στοκ ασφάλεια που έχουν μέσα τα τροφοδοτικά μας..
Όμως επειδή είναι ακριβές, ειδικά αν βάλεις σε όλα σου τα μηχανήματα, θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή αυτής διότι τα αποτελέσματα (σε κάποιες) δεν είναι και σίγουρα..
Αυτές οι Supreme 3 silver/gold& copper έχουν τον πιο ισορροπημένο ήχο παντού στο φάσμα.. επίσης καλές είναι και οι ασημένιες..

Τέλος για να φτιάξω ακόμα περισσότερο τον Βλαδίμηρο ειδικά , απλά ποστάρω μια εκ των πολλών εντυπώσεων απο εγκατάσταση του νέου τορροιδή της Beatechnic για το εβερσολο μαστερ 2.

"I was somewhat socked!! The sound is considerably more full!!"

Τουμπανέιρο στην όψη και με αποτέλεσμα!!!

View attachment 261697
View attachment 261698

Σε επόμενο Θέμα αφου βρούμε και την ασφάλεια θα πιάσουμε τα φιλτρα ρευματος και τα DC blockers...οχι νομίζετε πως θα ξεμπερδέψετε με μια Ασφάλεια!!!

View attachment 261699
Αυτό δεν είναι φίλτρο,είναι υπόλειμμα φίλτρου.
Αμφιβάλλω και για την χρησιμότητα του dc blocker στο a6.

Τέλος για να φτιάξω ακόμα περισσότερο τον Βλαδίμηρο ειδικά, απλά ποστάρω μια εκ των πολλών εντυπώσεων από την εγκατάσταση του νέου τορροιδή της Beatechnic για το εβερσόλο μαστερ 2.

"Ήμουν κάπως κουρασμένος!! Ο ήχος είναι πολύ πιο γεμάτος!!"

Τουμπανέιρο στην όψη και με αποτέλεσμα!!!

View attachment 261697
View attachment 261698

Στο επόμενο Θέμα αφου βρούμε και την ασφάλεια θα πιάσουμε τα φιλτρα ρεύματα και τα DC blockers...οχι νομίζετε πως θα ξεμπερδέψετε με μια ασφάλεια!!!

View attachment 261699
Στο Α6 η ασφάλεια είναι η Hifi Tuning Supreme 3 Silver/gold...
Σε γραμμικό τροφοδοτικό πάντα..
Αυτά τα DC blockers της φωτό δεν προσφέρουν κάτι..
Οποιος θέλει DC blocker για το σύστημα του φτιάχνει ένα μεγάλο και τέλος...
To DC blocker αν είναι σωστά φτιαγμένο είναι εξαιρετικό..
(Και είναι και εύκολο να το φτιάξεις..), για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του..

Ποιός ο λόγος ύπαρξης dc blocker σε μικρούς μετασχηματιστές ;; (30-50VA)

Στον τελικό μου που ο Μ/Σ είναι 700VA έφτιαξα και προσάρμοσα κύκλωμα dc blocker με καταπληκτικά αποτελέσματα!

Το βουητό που είχε από το εργοστάσιο , ακουστό στην ησυχία της νύχτας μέχρι 1Μ απόσταση, εξαφανίστηκε εντελώς !
(και το έκανα και σε 2ο ίδιο τελικό φίλου μου με τα ίδια καταπληκτικά αποτελέσματα)

Ο προ μου όμως ήταν αθόρυβος εξαρχής (κάπου στα 80VA M/Σ) ή το eversolo με 30VA M/Σ , τι ανάγκη έχουν ;;;

Αυτό δεν είναι φίλτρο,είναι υπόλειμμα φίλτρου.
Αμφιβάλλω και για την χρησιμότητα του dc blocker στο a6.
Παναγιώτη και λοιποί συμφορουμίτες , δεν φοβάμαι να εκτεθώ !!

Έχω αγοράσει συσκευή των 400 ευρώ για να μου δώσει λύση σε ενα πρόβλημα που ποτέ δεν είχα... 😂

Και που να έχω όταν όλος ο εξοπλισμός έχει απίστευτες μετρήσεις σε SNR , φίλτρα , μονώσεις ήδη από μαμα...(εβερσολο , προενισχυτες και τελικοι ).

Αυτή λοιπόν δεν είναι άλλη από το DC Blocker 6 της Audiolab...

Διάβασα και τα παρακάτω και το πήρα τότε νύχτα για ακόμα darker and blacker backgrounds....😂

Tουλάχιστον το προσωπικό μου feedback είναι πως δεν έκοψε δυναμικές καθότι έχω συνδέσει πάνω του τα πάντα.
Εβερσολο , προενισχυτες , τελικούς , προβόλια για καλύτερο χρώμα και native contrast (πλακα κάνω εε) , ρουτερ κτλ τκλ...

Στις 5 πρώτες θεσεις τον AV εξοπλισμό και στην άλλη με μπαλαντεζα πάλι φίλτρο κινεζιά τα υπόλοιπα...(προβολεις , ps5 , router etc).

Eπίσης μπορεί να μου αποδείχτηκε και σωτήριο γιατί έβαλα αργότερα 4 Λεντ κολώνες με ντιμερ και κοντρολάκι και στις 4 γωνίες έκαστος...οποτε ήταν και future proof σε περίπτωση που τα dimmer αυτα μου δημιουργούσαν θόρυβο στο κέκλωμα εκεί μέσα...(χαπι για να γλυκαθώ αυτό...:)) .

audiolab-dc-block-6.jpg

Technical Excellence​

The DC Block 6 tackles several power-related issues simultaneously:

• DC offset elimination
  • RF interference reduction
  • Transformer hum removal
  • Mains quality improvement
With six independent outlets, each capable of handling 8A loads (with a 10A total maximum), it's perfectly suited for comprehensive system protection.

Performance Benefits​

During extensive listening sessions, the improvements become immediately apparent:

• Blacker backgrounds
  • Improved spatial awareness
  • Enhanced dynamic contrast
  • Reduced system noise

To δεύτερο power filter μου είναι μια ωραία κινεζιά με οθονίτσα και ενδείξεις παντός τύπου και γούστου και οικονομική στα 60 ευρώπουλα απο το αγαπημένο site του Τάσου...!!! 😂

Screenshot 2025-11-28 122215.png1.png2.png

Τέλος είχα δει και αυτον τον "απατεώνα" και πάτησα με δυναμη πια το κουμπί του Buy It Now!!!😂🥳

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παναγιώτη και λοιποί συμφορουμίτες , δεν φοβάμαι να εκτεθώ !!

Έχω αγοράσει συσκευή των 400 ευρώ για να μου δώσει λύση σε ενα πρόβλημα που ποτέ δεν είχα... 😂

Και που να έχω όταν όλος ο εξοπλισμός έχει απίστευτες μετρήσεις σε SNR , φίλτρα , μονώσεις ήδη από μαμα...(εβερσολο , προενισχυτες και τελικοι ).

Αυτή λοιπόν δεν είναι άλλη από το DC Blocker 6 της Audiolab...

Διάβασα και τα παρακάτω και το πήρα τότε νύχτα για ακόμα darker and blacker backgrounds....😂

Tουλάχιστον το προσωπικό μου feedback είναι πως δεν έκοψε δυναμικές καθότι έχω συνδέσει πάνω του τα πάντα.
Εβερσολο , προενισχυτες , τελικούς , προβόλια για καλύτερο χρώμα και native contrast (πλακα κάνω εε) , ρουτερ κτλ τκλ...

Στις 5 πρώτες θεσεις τον AV εξοπλισμό και στην άλλη με μπαλαντεζα πάλι φίλτρο κινεζιά τα υπόλοιπα...(προβολεις , ps5 , router etc).

Eπίσης μπορεί να μου αποδείχτηκε και σωτήριο γιατί έβαλα αργότερα 4 Λεντ κολώνες με ντιμερ και κοντρολάκι και στις 4 γωνίες έκαστος...οποτε ήταν και future proof σε περίπτωση που τα dimmer αυτα μου δημιουργούσαν θόρυβο στο κέκλωμα εκεί μέσα...(χαπι για να γλυκαθώ αυτό...:)) .

View attachment 261702

Technical Excellence​

The DC Block 6 tackles several power-related issues simultaneously:

• DC offset elimination
  • RF interference reduction
  • Transformer hum removal
  • Mains quality improvement
With six independent outlets, each capable of handling 8A loads (with a 10A total maximum), it's perfectly suited for comprehensive system protection.

Performance Benefits​

During extensive listening sessions, the improvements become immediately apparent:

• Blacker backgrounds
  • Improved spatial awareness
  • Enhanced dynamic contrast
  • Reduced system noise

To δεύτερο power filter μου είναι μια ωραία κινεζιά με οθονίτσα και ενδείξεις παντός τύπου και γούστου και οικονομική στα 60 ευρώπουλα απο το αγαπημένο site του Τάσου...!!! 😂

View attachment 261703View attachment 261704View attachment 261705

Τέλος είχα δει και αυτον τον "απατεώνα" και πάτησα με δυναμη πια το κουμπί του Buy It Now!!!😂🥳

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Θυμάμαι το dc blocker που έχεις αγοράσει.Το έχεις ήδη παρουσιασει.Το αποτέλεσμα όμως ποιο είναι από την στιγμή που δεν είχες πρόβλημα πριν;
Όσο για τα φίλτρα,αν ανακυκλώνονται έχει καλώς.

Θυμάμαι το dc blocker που έχεις αγοράσει.Το έχεις ήδη παρουσιασει.Το αποτέλεσμα όμως ποιο είναι από την στιγμή που δεν είχες πρόβλημα πριν;
Κοίτα Παναγιώτη προσωπικά σκοτεινό background είχα και πρίν σκοτεινό έχω και τώρα. Ίσως ακούω 1% με 2% καθαρότερα και με καλύτερη διάυγεια αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου...και αυτο το λέω γιατί ο καθένας έχει περάσει αμέτρητες ώρες με το συστημα του , ακουγοντασ το με τις διαφορες και ανα καιρους αναβαθμίσεις του...οπότε αντιλαμβανεται και ο καθενας στο συστημα του άμεσα και με το παραμικρό εαν εχει κατι αλλάξει...

Οποτε all in all 1 με 2 % κέρδος και δυνατότητα ξέγνοιαστης τοποθέτησης ντιμερακίων κάτι που πρώτα δυστυχως δεν θα το έκανα με τίποτα να πάρω τετοιο ρίσκο και να τα εγκαταστήσω δηλαδή...

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Αγαπημένοι κατοχοι Eversolo. Έχεις κάποιος αλλάξει την εσωτερική ασφάλεια με κάποια ποιο Audiophile one ??

Δεν το γράφω εσκεμμένα για να πάρει φωτιά το νήμα απλα το διάβασα τυχαία μόλις σε κατοχο του στο facebook και άκουσε άλλο μηχάνημα....😂

Μετά τα ποδόσφαιρα ας μου απαντήσει κάποιος...:)

View attachment 261687
τις χρησιμοποιω στον ενισχυτη και στον ηλ/κο πινακα.

Συγνώμη, εν έτη 2025 ακόμα ασφάλειες χεράτες έχετε στον πίνακα; Μην μου πείτε ότι ψήνει και η κουζίνα καλύτερα 🤣
Οχι, αλλα επειδη εχω αποκλειστικη γραμμη για το χαι φαι, μπηκε ασ0φαλειοθηκη με κεραμικη μονο για το συστημα.

Μια λάθος ασφάλεια (after market) δεν μπορεί να τα διαλύσει όλα, δεν γίνεται να παίζει χειρότερα από την στοκ ασφάλεια που έχουν μέσα τα τροφοδοτικά μας..
Όμως επειδή είναι ακριβές, ειδικά αν βάλεις σε όλα σου τα μηχανήματα, θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή αυτής διότι τα αποτελέσματα (σε κάποιες) δεν είναι και σίγουρα..
Αυτές οι Supreme 3 silver/gold& copper έχουν τον πιο ισορροπημένο ήχο παντού στο φάσμα.. επίσης καλές είναι και οι ασημένιες..
Εχουν και την πιο ισορροπημένη τιμή αν αθροιστουν το τι,το πώς και το ποσο.Απο κει και πέρα πιθανώς υπάρχουν καλύτερες όμως από αρκετά ως εξωφρενικά πιο ακριβες( 12.000€ εκάστη).

Εχουν και την πιο ισορροπημένη τιμή αν αθροιστουν το τι,το πώς και το ποσο.Απο κει και πέρα πιθανώς υπάρχουν καλύτερες όμως από αρκετά ως εξωφρενικά πιο ακριβες( 12.000€ εκάστη).
και πες μας τώρα να μας τρελάνεις ότι το Α6 + ασφάλεια 12.000€ θα παίζει καλλίτερα από στριμερ των 15.000€..........

• Haha
Reactions: christos56
Εχουν και την πιο ισορροπημένη τιμή αν αθροιστουν το τι,το πώς και το ποσο.Απο κει και πέρα πιθανώς υπάρχουν καλύτερες όμως από αρκετά ως εξωφρενικά πιο ακριβές( 12.000€ εκάστη).
Και οι καλύτερες που υπάρχουν δεν έχουν νόημα, τα λεφτά που ζητάνε οι ακριβότερες εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου..
Έχουμε και λίγο μυαλό στο κεφάλι μας ακόμα, δεν το έχουμε κάψει..

• Like
Reactions: KMARK
και πες μας τώρα να μας τρελάνεις ότι το Α6 + ασφάλεια 12.000€ θα παίζει καλλίτερα από στριμερ των 15.000€..........
Θεωρητικώς,όχι.Πρακτικως,δεν διαθέτω 12.000€ ώστε να το διαπιστώσω.
3 μηδενικά έγραψες Παναγιώτη...
Σωστά.