High End χάλια..

VetNik

AVClub Addicted Member
1 February 2008
1,498
την χαλι εντ παρακολουθω, για εκει σχολιαζω...
1) μπορει ο διαχειριστης να σβηνει οποιο ποστ του κατεβει χωρις να στελνει ενα πμ σε αυτον που του το εσβησε, ετσι για τον λογο που θεωρει οτι επρεπε να σβηστει?
2) οταν σε μια συζητηση αναβουν τα αιματα και σβηνονται τα ποστ και ακολουθει η "επεξηγηση" οτι σβηστηκαν γιατι ηταν εκτος θεματος, δεν θα ηταν καλυτερο να μεταφερθουν σε αλλο νήμα ωστε να υπαρχει μια δυνατοτητα σε οποιον θελει να παρακολουθησει ολη την εξελιξη?

δεν ειμαι ο μονος, περιμενω απαντησεις.
Νικος

Σωστος κι εγω μαζι σου ειμαι...
Με προλαβες μαλλον γιατι το σκεφτομουνα κι εγω,...
Αν ειναι ετσι να στελνουμε ο καθενας μυνηματα μονοι μας στο κινητο μας η κατι τετοιο....

Αλλα μηπως θα παρουμε καμια απαντηση...(σωστη εννοω..)

την χαλι εντ παρακολουθω, για εκει σχολιαζω...
1) μπορει ο διαχειριστης να σβηνει οποιο ποστ του κατεβει χωρις να στελνει ενα πμ σε αυτον που του το εσβησε, ετσι για τον λογο που θεωρει οτι επρεπε να σβηστει?
2) οταν σε μια συζητηση αναβουν τα αιματα και σβηνονται τα ποστ και ακολουθει η "επεξηγηση" οτι σβηστηκαν γιατι ηταν εκτος θεματος, δεν θα ηταν καλυτερο να μεταφερθουν σε αλλο νήμα ωστε να υπαρχει μια δυνατοτητα σε οποιον θελει να παρακολουθησει ολη την εξελιξη?

δεν ειμαι ο μονος, περιμενω απαντησεις.
Νικος

Χάλι έντ δεν έχει το παρών φόρουμ, εκτός αν πιστέυεις ότι
μπορείς να το δημιουργήσεις με τα ειρωνικά και κατ´εξακολούθηση εμπρηστικά γραπτά σου.
Οταν ανάβουν τα αίματα και ανταλλάσονται βαριές κουβέντες
και προσβολές πρέπει κάποιος να κάνει τον πυροσβέστη
γιατί το μόνο που θα μείνει τελικά από μια συζήτηση για ένα τελικό,
μια παρουσίαση συστήματος,ένα καλώδιο,θα είναι μια εικόνα στα μέλη και
στους επισκέπτες, που αρμόζει
σε θαμώνες συνοικιακού καφενείου.
Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το αφήσω να γίνει..Υπάρχουν άλλοι διαδικτυακοί τόποι για αυτό.

μπορείς να το δημιουργήσεις με τα ειρωνικά και κατ´εξακολούθηση εμπρηστικά γραπτά σου.

χαλι εντ ειναι λογοπαιγνιο. δωσε ΤΩΡΑ αποδειξη για τα "κατ´εξακολουθηση ειρωνικα και εμπρηστικα γραπτα μου" αλλιως εκτιθεσε ανεπανορθωτα.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το αφήσω να γίνει..Υπάρχουν άλλοι διαδικτυακοί τόποι για αυτό.

προβλημα σας. εμενα δεν μου αρεσει και εκανα μια προταση για το καλο του φορουμ συμφωνα με την δικη μου αποψη. εχω το δικαιωμα σε αυτο τον χωρο να το σχολιαζω. νομιζω?

-bye-

Δεν χρειάζονται περαιτέρω αποδείξεις για όσα αναφέρω..
Τα μέλη που διαβάζουν μπορούν να κρίνουν το ύφος που
χρησιμοποιείς, από τον τίτλο του νήματος...

Last edited:
Για τέτοια θέματα δεν χρειάζεται να μπαίνουν στη "μάχη" βαριά όπλα. Τα πράγματα παραείναι απλά.

Έχουμε ένα σύνολο από κανόνες, σκοπός των οποίων είναι να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία του χώρου μας.

Οι κανόνες δεν αναφέρουν παράλογα πράγματα.

Τα περισσότερα μάλιστα θεωρούνται γενικότερα προϋποθέσεις για μια συζήτηση επιπέδου.

Οι τσακωμοί και τα flames φυσικά και δεν γίνεται να μένουν στον αέρα. Τι θα εξυπηρετούσαν άλλως τε, εκτός από το να χαλάσουν μια συζήτηση;

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι εδώ είμαστε ανοικτό φόρουμ, που σημαίνει ότι μας διαβάζει κόσμος. Οι συζητήσεις που γίνονται δεν γίνονται κατ ιδίαν, μεταξύ αποκλειστικά και μόνο φίλων ή γνωστών ή έστω αυτών που γράφουν. Γίνονται δημόσια, και θα υπάρχουν διαθέσιμες για πολλά πολλά χρόνια. Η ιδέα είναι να συσσωρεύεται Γνώση, η οποία ελπίζουμε ότι θα φανεί χρήσιμη σε κάποιον/ους κάποτε.

Μέρος αυτής της Γνώσης δεν θεωρούμε ότι αποτελούν και οι τσακωμοί. Θεωρούμε ότι αυτοί υποβαθμίζουν το επίπεδο των γραπτών μας, και αποπροσανατολίζουν από το αντικείμενο της συζήτησης.

Προφανώς, όποιος θέλει να τσακωθεί, μπορεί κάλλιστα να το κάνει μέσω PM. Αλλά όχι εις βάρους των νημάτων μας.

Σωστος κι εγω μαζι σου ειμαι...
Με προλαβες μαλλον γιατι το σκεφτομουνα κι εγω,...
Αν ειναι ετσι να στελνουμε ο καθενας μυνηματα μονοι μας στο κινητο μας η κατι τετοιο....

Όπως έγραψα παραπάνω, αν θέλετε να τσακώνεστε ναι, καλύτερα να το κάνετε αλλού. Απλά πράγματα.

Αλλα μηπως θα παρουμε καμια απαντηση...(σωστη εννοω..)

Το "σωστή" έχει διαφορετική έννοια για τον καθέναν μας.. -bye-

Έπειτα, αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη για κάτι ή ενοχλήθηκε από κάτι, έχει δικαίωμα να σχολιάσει, αλλά κόσμια.

Δε νομιζω να τσακωθηκε κανενας.
Και ουτε θελουμε να τσακωνομαστε.

Αλλα αν το δω λιγο σφαιρικα, ακομα κ στα blog εχουμε περισοτερρες αντιπαραθεσεις με ομαλη ροη κ εκβαση...

Σταματαω εδω εγω στο παρον θεμα...

Last edited:
Παράδειγμα: αν κάποιος έδωσε λάθος πληροφορία για κάτι
και αυτό μας ενόχλησε, μπορούμε να πούμε:
-Η πληροφορία σου είναι λάθος και με ενόχλησε αυτό.
Δεν πρέπει να πούμε (τουλάχιστον σύμφωνα με τους κανόνες του avclub):
-Δεν γ... παλιομ... δεν ξέρεις τι σου γίνεται, όλος παπαρ... λες.

Δεν χρειάζονται περεταίρω αποδείξεις για όσα αναφέρω..
Τα μέλη που διαβάζουν μπορούν να κρίνουν το ύφος που
χρησιμοποιείς, από τον τίτλο του νήματος...

περιμενω τα "τα ειρωνικά και κατ´εξακολούθηση εμπρηστικά γραπτά Μου."
αλλιως αξιζω μιας "συγγνωμη-λαθος"

Απάντηση: Re: High End χάλια..

ΣΩΣΤΟΣ ο καραβοκύρης

υπαρχουν προτασεις. σκεφτειτε τις...

σκεπτόμαστε.
Μέχρι να καταλήξουμε ισχύουν τα όσα έχουμε σκεφτεί την τελευταία φορά και υπάρχουν στους κανόνες.