προβλημα σας. εμενα δεν μου αρεσει και εκανα μια προταση για το καλο του φορουμ συμφωνα με την δικη μου αποψη. εχω το δικαιωμα σε αυτο τον χωρο να το σχολιαζω. νομιζω?
![]()
Δικαίωμα να το σχολιάσεις έχεις φυσικά. Αλλά όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος lazgr, κόσμια...
Για αυτό το λόγο ακριβώς έχει δημιουργηθεί και η συγκεκριμένη κατηγορία...
Αν δεν λαμβάναμε υπ' όψιν τις προτάσεις σας δεν θα είχαμε δημιουργήσει καν την κατηγορία.
Από εκεί και πέρα, πρόβλημα των συντονιστών θα ήταν να μην εφάρμοζαν τους κανόνες. Δεν είναι πρόβλημά τους το να γράψεις κάτι εκτός κανονισμών γιατί απλά έχουν την υποχρέωση να το σβήσουν!
Η δουλειά του συντονιστή είναι να προσέχει τα μηνύματα και να διαγράφει αυτά που δεν πληρούν τους κανόνες.
Σήμερα μπορεί να έσβησε ένα δικό σου το οποίο να προσέβαλε κάποιον, αύριο μπορεί να σβήσει το μήνυμα ενός άλλου το οποίο θα προσβάλει εσένα.
Ή απλά σκέψου να θες να κάνεις παρουσίαση του δικού σου συστήματος και να εμφανιστούν 10 άτομα που θα κάνουν χαβαλέ για τις επιλογές σου ή που θα γεμίσουν Οfftopic την παρουσίασή σου...
Και μην ξεχνάς επίσης ότι υπάρχει ένας σεβαστός αριθμός χρηστών που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τους κανονισμούς αν θεωρούν κάποιους πολύ σφιχτούς ή πολύ χαλαρούς.
Το να στρέφεσαι ενάντια σε έναν συντονιστή είναι σαν να δέρνεις τον ταχυδρόμο επειδή σου έφερε παραφουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ...