High End χάλια..

προβλημα σας. εμενα δεν μου αρεσει και εκανα μια προταση για το καλο του φορουμ συμφωνα με την δικη μου αποψη. εχω το δικαιωμα σε αυτο τον χωρο να το σχολιαζω. νομιζω?

-bye-

Δικαίωμα να το σχολιάσεις έχεις φυσικά. Αλλά όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος lazgr, κόσμια...
Για αυτό το λόγο ακριβώς έχει δημιουργηθεί και η συγκεκριμένη κατηγορία...
Αν δεν λαμβάναμε υπ' όψιν τις προτάσεις σας δεν θα είχαμε δημιουργήσει καν την κατηγορία.
Από εκεί και πέρα, πρόβλημα των συντονιστών θα ήταν να μην εφάρμοζαν τους κανόνες. Δεν είναι πρόβλημά τους το να γράψεις κάτι εκτός κανονισμών γιατί απλά έχουν την υποχρέωση να το σβήσουν!

Η δουλειά του συντονιστή είναι να προσέχει τα μηνύματα και να διαγράφει αυτά που δεν πληρούν τους κανόνες.
Σήμερα μπορεί να έσβησε ένα δικό σου το οποίο να προσέβαλε κάποιον, αύριο μπορεί να σβήσει το μήνυμα ενός άλλου το οποίο θα προσβάλει εσένα.
Ή απλά σκέψου να θες να κάνεις παρουσίαση του δικού σου συστήματος και να εμφανιστούν 10 άτομα που θα κάνουν χαβαλέ για τις επιλογές σου ή που θα γεμίσουν Οfftopic την παρουσίασή σου...

Και μην ξεχνάς επίσης ότι υπάρχει ένας σεβαστός αριθμός χρηστών που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τους κανονισμούς αν θεωρούν κάποιους πολύ σφιχτούς ή πολύ χαλαρούς.

Το να στρέφεσαι ενάντια σε έναν συντονιστή είναι σαν να δέρνεις τον ταχυδρόμο επειδή σου έφερε παραφουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ...

Αγαπητοί συντονιστές
ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται
χωρίς αντιπαραθέσεις τι θα κάνουμε μόνο κομπλιμέντα ?
η αλαζονική συμπεριφορά μερικών συντονιστών είναι πλέον απόλυτα προφανής από νέα αλλά και παλιά μέλη

ps για να μη αδικήσω δεν είστε οι μόνοι ( συντονιστές – αλαζόνες ) συμβαίνει και σε άλλα φόρουμ

Δηλαδή μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο... :)
Νομίζω υπερβάλλεις με το "Αλαζονική συμπεριφορά".
Αν σου πω εγώ ότι αυτή την "αλαζονική συμπεριφορά" τη βλέπω πιο πολύ στα μέλη παρά στους συντονιστές τι θα πεις; :)

Οι αντιπαραθέσεις είναι σίγουρα το αλάτι και το πιπέρι μίας συζήτησης.
Αν δεν υπήρχαν δεν θα είχε λόγο ύπαρξης κανένα forum.
Από εκεί και πέρα όμως τα μηνύματα πρέπει να παραμένουν μέσα στα όρια που που ορίζουν οι κανονισμοί του forum που έχει επιλέξει ο καθένας για να γράφει.
Αντιπαραθέσεις με χαρακτηρισμούς, βρισιές, ειρωνείες δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν. Σε κάποια fora τις δέχονται, σε αυτό όμως, ευτυχώς όχι.
Υγιείς αντιπαραθέσεις όπου ο καθένας θα προσπαθήσει με σωστό τρόπο να εκφράσει τη γνώμη του χωρίς να μειώσει τον συνομιλητή του είναι σαφώς καλύτερες IMHO.

Προσωπικά θα δεχθώ το "Εμένα μου αρέσει το παστίτσιο" αλλά δεν μπορώ να δεχθώ το "Σε όποιον δεν αρέσει το παστίτσιο είναι βλάκας".

Αγαπητοί συντονιστές
ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται
χωρίς αντιπαραθέσεις τι θα κάνουμε μόνο κομπλιμέντα ?
η αλαζονική συμπεριφορά μερικών συντονιστών είναι πλέον απόλυτα προφανής από νέα αλλά και παλιά μέλη

ps για να μη αδικήσω δεν είστε οι μόνοι ( συντονιστές – αλαζόνες ) συμβαίνει και σε άλλα φόρουμ

Αντώνη, δεν απαγορεύονται οι αντιπαραθέσεις. Αυτό έλειπε άλλως τε.

Οι διαπληκτισμοί απαγορεύονται ή πιο σωστά, ακόμα και αυτοί επιτρέπονται εφόσον γίνονται "με το γάντι".

Όσο αφορά τις συμπεριφορές των διαχειριστών, είμαι ανοιχτός σε σχετικά PMs, όπως λέει ο Κανονισμός. Δεν θα αφήσουμε όμως κανένα νήμα να γίνει λαϊκό δικαστήριο.

Edit: Με πρόλαβε ο βρυκόλακας / admin.

Μπα... Όπως και να το πάρεις ή σαν βρυκόλακας του inet ή σαν username μέσα είναι...
Απλά είμαι και γρηγοροδαχτυλάκιας και του τη σπάω... :flipout:

Δικαίωμα να το σχολιάσεις έχεις φυσικά. Αλλά όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος lazgr, κόσμια...
Για αυτό το λόγο ακριβώς έχει δημιουργηθεί και η συγκεκριμένη κατηγορία...
Αν δεν λαμβάναμε υπ' όψιν τις προτάσεις σας δεν θα είχαμε δημιουργήσει καν την κατηγορία.
Από εκεί και πέρα, πρόβλημα των συντονιστών θα ήταν να μην εφάρμοζαν τους κανόνες. Δεν είναι πρόβλημά τους το να γράψεις κάτι εκτός κανονισμών γιατί απλά έχουν την υποχρέωση να το σβήσουν!

Η δουλειά του συντονιστή είναι να προσέχει τα μηνύματα και να διαγράφει αυτά που δεν πληρούν τους κανόνες.
Σήμερα μπορεί να έσβησε ένα δικό σου το οποίο να προσέβαλε κάποιον, αύριο μπορεί να σβήσει το μήνυμα ενός άλλου το οποίο θα προσβάλει εσένα.
Ή απλά σκέψου να θες να κάνεις παρουσίαση του δικού σου συστήματος και να εμφανιστούν 10 άτομα που θα κάνουν χαβαλέ για τις επιλογές σου ή που θα γεμίσουν Οfftopic την παρουσίασή σου...

Και μην ξεχνάς επίσης ότι υπάρχει ένας σεβαστός αριθμός χρηστών που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τους κανονισμούς αν θεωρούν κάποιους πολύ σφιχτούς ή πολύ χαλαρούς.

Το να στρέφεσαι ενάντια σε έναν συντονιστή είναι σαν να δέρνεις τον ταχυδρόμο επειδή σου έφερε παραφουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ...

ο magelan μου εσβησε ενα μηνυμα χωρις καμια προειδοποιηση/πμ κλπ το οποιο δεν προσβαλε κανενα απλως συμφωνουσε με καποιον παραπανω που ελεγε για την διαγραφη μηνυματων. μετα εκανε λαθος μαλλον και θεωρησε πως εγω εχω ειρωνικα κατεπαναληψη σχολια κλπ κατι που δεν ευσταθει.
δεν εχω τιποτα με το συγκεκριμενο ατομο αλλα η συχνη διαγραφη ποστ στο συγκεκριμενο φορουμ ΘΕΩΡΩ οτι του κανει κακο.
ΘΕΩΡΩ = προσωπικ αποψη. προτεινω μαλιστα την αλλαγη καποιων "σφιχτων" κανονισμων.
εαν γινει αποδεκτο εχει καλως. εαν οχι δικο μου θεμα...
αυτα τα ολιγα απο καποιον που δεν ειναι ουτε νεος στο φορουμ ουτε εχει νομιζω δημιουργησει θεματα...