High-end καρέκλα για High-end ακροάσεις

Αγαπητέ κατασκευαστή,
Βρήκα πολύ καλή την ιδέα να είναι τρύπια τα χερούλια.
Αλλά πιστεύω ότι κανείς Hi-end δεν θα τα χρησιμοποιήσει για τηλεκοντρόλ – καθώς αποφεύγουμε τα τηλεκοντρόλ στα hi-end.
Από την άλλη είναι χρήσιμο για να αποθηκεύω το stereophile του μήνα.

Σε σχέση με το περιοδικό έχω να παρατηρήσω ότι όταν το σηκώνω ψιλά για να το διαβάσω, δυστυχώς χάνω τα πρίμα από το hi-end σύστημα μου. Ελάττωμα που έχω παρατηρήσει και σε άλλες καρέκλες για hi end συστήματα. Παρακαλώ για της ενεργές σας ώστε να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα στην επόμενη καρέκλα σας.
:antlers:

Απάντηση: Re: High-end καρέκλα για High-end ακροάσεις

Αγαπητέ κατασκευαστή,
Βρήκα πολύ καλή την ιδέα να είναι τρύπια τα χερούλια.
Αλλά πιστεύω ότι κανείς Hi-end δεν θα τα χρησιμοποιήσει για τηλεκοντρόλ – καθώς αποφεύγουμε τα τηλεκοντρόλ στα hi-end.
Από την άλλη είναι χρήσιμο για να αποθηκεύω το stereophile του μήνα.

Σε σχέση με το περιοδικό έχω να παρατηρήσω ότι όταν το σηκώνω ψιλά για να το διαβάσω, δυστυχώς χάνω τα πρίμα από το hi-end σύστημα μου. Ελάττωμα που έχω παρατηρήσει και σε άλλες καρέκλες για hi end συστήματα. Παρακαλώ για της ενεργές σας ώστε να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα στην επόμενη καρέκλα σας.
:antlers:

Συνεχίζω....

Αγαπητέ κατασκευαστή,

μιλώντας για Hi End, πίστεψα ότι η καρέκλα σας θα ικανοποιούσε όλες τις προσδοκίες και απαιτήσεις μου. Ως γνωστόν είμαι και πολύ High.
Δυστυχώς, υπήρχε ένα ανυπέρβλητο εργονομικό πρόβλημα. Παρακαλώ να επιληφθείτε άμεσα.

Μετά τιμής....

eagle4.jpg

Re: Απάντηση: High-end καρέκλα για High-end ακροάσεις

egg-chair-jacobsen.jpg

Εγω λέω να πάρω αυτό... έρχεται πιο φθηνά και έχει περιεχόμενο κinder έκπληξη !!!

αυτό όμως είναι γιά βιβλιοφάγους....:FSGSFGS4:

μηπως τα χερουλια ειναι για να μπαινουν τα χερια και να κλειδωνουν σαν την ηλεκτρικη καρεκλα ενα πραγμα??
για την περιπτωση οσων δεν εχουν ακουσει ποτε ενα τρακ ολοκληρο και ειναι συνεχεια με το δαχτυλο στο ff...μεχρι το "καλο σημειο"

Βαρέθηκα!!
Το ένα σας ξυνίζει και τ´άλλο σας βρωμάει!
Τι ψυχή έχουν βρε 5500 ε μπρός στην απόλαυση.....Τσιφούτηδες!

:flipout::flipout::flipout:

Τα ακουσατε τα νεα?Θα κυκλοφορησουν και κατι high end μπατονετες για τα αυτια,οι οποιες θα χρησιμοποιουν πανακριβο high end βαμβακι,και οι οποιες θα κανουν high end καθαρισμο αυτιων,ετσι ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι τα αυτια μας δε θα ευθυνονται για την παραμικρη πτωση της ποιοτητας του ηχου!

Το κουτακι με 100 μπατονετες θα κανει μονο 10.000 ευρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: High-end καρέκλα για High-end ακροάσεις

Πόσο πάει το μαλλί;

πόσα δίνεις ???

πότε το θες ?

άντε να κάνουμε καμιά δουλειά της προκοπής :antlers:

άμα είναι να περιμένουμε το τεμπε και το εσπα :BDGBGDB55: