High End Munich Show 2010

ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ!!!

:SFGSFGSF:

Υπεροχο το αφιερωμα, συγχαρητηρια για τις υπεροχες φωτογραφιες και ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!

Και του χρονου με υγεια!!:fahne90::ernaehrung004:

Χαααααλια περασατε μαλλον...τι μαπα μπυραρια κ τι χαζομεζεδες ηταν αυτοι πια πππφφφφφφ....

:ADFADF1::worshippy:

100_0512.jpg

Τι έγινε καλέ; Τους έπεσε από τη γαλέρα και το ανέλκυσαν μετά από 2-3 μήνες για να το πάνε στην έκθεση; :flipout:

Τι έγινε καλέ; Τους έπεσε από τη γαλέρα και το ανέλκυσαν μετά από 2-3 μήνες για να το πάνε στην έκθεση; :flipout:

''Το σεντούκι του νεκρού''

Οπως το κόβω, πρέπει να ήτανε στον πάτο της θάλασσας
καμμιά εκατοστή χρόνια!

:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

επιτέλους ήρθαν τα ορεκτικά !!!! αντε να έρθει και το κυρίως....

100_0616.jpg

100_0615.jpg

χαχα, φανταστείτε κάποιοι Γερμανοί μας έβγαζαν φωτογραφίες γιατί δεν πίστευα πόσα πολλά είχαμε παραγγείλει...:flipout:

Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

''Το σεντούκι του νεκρού''

Οπως το κόβω, πρέπει να ήτανε στον πάτο της θάλασσας
καμμιά εκατοστή χρόνια!

:flipout::flipout:

Μετά την έκθεση επιστρέφει Καραιβική (θα το ξαναπετάξουν μέσα!). Άντε και του χρόνου με τα ουζάκια μας (θά' χει βγάλει αστακό!).

Συγχαρητήρια και Vielen Vielen Dank στον Herr Economides για την εκτενή παρουσίαση!! :aktion033:
Χόρτασε το μάτι μας..! :blink:

Last edited:
Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν βάζεις σε full Soulution + Hansen Emperor το dac202 της weiss, από medea και πάνω...νομίζω......μπορεί να είμαι και λάθος...

Ταπεινές ή μη οι απόψεις τουλάχιστον συναδέλφων πρέπει να εκφράζονται με περίσκεψη.
Και για να καταλάβω κι εγώ τι ακριβώς συνέβη σ' αυτή την επίδειξη, διαβίβασα τα ακουστικά σας συμπεράσματα στον Daniel Weiss και μου απάντησε ως εξής:

"
We did not play the same tracks on CD and on Computer, so I do not know how those guys would be able to compare the two."

Χωρίς περαιτέρω σχόλιο και συνέχεια επί του θέματος.
Θ.Ζ.

Και επειδή νομίζω οτι δεν είδα φωτογραφία που να δείχνει το ipad
που χρησιμοποιήθηκε στην επίδειξη σαν οθόνη και remote μέσω internet ιδού:

Attachments

• WEISS_DAC202_MUNICH_10.jpg
    WEISS_DAC202_MUNICH_10.jpg
    67.1 KB · Views: 207
Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Ταπεινές ή μη οι απόψεις τουλάχιστον συναδέλφων πρέπει να εκφράζονται με περίσκεψη.
Και για να καταλάβω κι εγώ τι ακριβώς συνέβη σ' αυτή την επίδειξη, διαβίβασα τα ακουστικά σας συμπεράσματα στον Daniel Weiss

Χωρίς περαιτέρω σχόλιο και συνέχεια επί του θέματος.
Θ.Ζ.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό στον Θέμη, παρακαλώ να αποσυρθεί το σχόλιο-γνώμη μου ή/και να μην ληφθεί υπόψη.

Last edited:

Αμαν βλεπω cover flow η μου φαινεται???:2thumb22sup:

Ειδα τον γιό του Weiss να χειρίζεται το ipad αλλά δεν πρόλαβα να τον φωτογραφίσω, οπότε έβγαλα μόνο το mini mac με το dac 202

Πιάσαμε κουβέντα μετά με τον Daniel οπότε ξεχαστήκαμε.....

Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες οι εντασεις ηταν λιγο πανω απο τα ορια ψιθυρου. Αληθευει?

σε καποια δωματια η ενταση ηταν εκνευριστικα χαμηλα (Tidal, Kharma) και σε καποια δωματια κοπαναγε (YG Acoustics, TAD, MBL)...

Μπράβο ρε παίδες!Πάντα τέτοια..!!

Ρε παιδιά το σύστημα με τα Magico M5 και τα 4 κτήνη της Soulution δεν έλεγε πολλά πράγματα,από όσο πληροφορήθηκα?Πώς είναι δυνατόν αυτό ρε φούστη μου?Πόσο να επηρέαζε πια ο χώρος?Σε καλό δωμάτιο δεν ήτανε στημένα?Μπορεί να μου πει κάποιος εντυπώσεις από περιέργεια?Εάν ήτανε να μαντέψω ποιο σύστημα θα έκλεβε την παράσταση ηχητικά χωρίς να το ακούσω αυτό θα διάλεγα..

Αντρέα, ευχαριστώ για τις φωτογραφίες!Κανένα Stradivari δεν έπαιζε?Το Elipsa είδα στην φωτογραφία..:smash: